Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Ώρα για ντέρμπι!

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:40

Super Sunday στη Pro League καθώς στο σημερινό πρόγραμμα κοντράρονται οι 'μεγάλο锨της χώρας. Στην πρωτεύουσα κόντρα στην ισχυρή Ουνιόν, δοκιμάζεται η πρωταθλήτρια Αντβέρπ.

Α' Βελγίου: Ώρα για ντέρμπι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Βελγίου.

ΓΑΝΔΗ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Η Κλαμπ Μπριζ δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Την Πέμπτη απέκλεισε το ΑΠΟΕΛ και προκριθηκε στην φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν και με το παραπάνω, συνεχίζει αήττητη, έχοντας συνέπεια ιδίως στο σκοράρισμα.

Η Κλαμπ Μπριζ δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Την Πέμπτη έστω και δύσκολα απέκλεισε την Οσασούνα και προκρίθηκε στην φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Το διπλό πιστοποίησε τη φετινή δυναμική της, μετρά ήδη ένα 3-1-0 στο πρωτάθλημα και ο τεχνικός Ρόνι Ντέιλα κερδίζει τις εντυπώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι με τα... όλα του καθώς και οι δύο ομάδες εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα της σεζόν. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΆΖ – ΑΝΤΒΕΡΠ

Η Κλαμπ Μπριζ δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Την Πέμπτη απέκλεισε την Λουγκάνο και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Θετικό το μπάσιμο στη νεά σεζόν, παρότι στο τελευταίο ματς γνώρισε την πρώτη εντός συνόρων ήττα, με το βαρύ και εν μέρει άδικο 4-0 από την Μαλίν. Σταθερά εκτός ο χρήσιμος στόπερ Σάικς.

Τα... χαμόγελα περισσεύουν στην Αμβέρσα καθώς η ομάδα του Μάρκο φαν Μπόμελ έγραψε ιστορία την Τετάρτη! Η πρωταθλήτρια Βελγίου επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ (2-1) και με δύο νίκες πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Πλήγμα ο τραυματισμός του βασικού στόπερ και αρχηγού Αλντεβειρελντ.

EKTIMHΣΗ: Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκή πρόκριση και μοιραία... κουβαλούν και κούραση. Ακολουθούμε τους αριθμούς και επιλέγουμε το under.

ΓΚΕΝΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η Γκενκ δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Την Πέμπτη τα... χρειάστηκε, αλλά έστω και δύσκολα και στην διαδικασία των πέναλτι απέκλεισε την Αντάνα Ντεμιρσπορ. Δεν έχει ξεκινήσει θετικά την σεζόν, νωρίτερα αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (Σερβέτ) και του Γιουρόπα Λιγκ (Ολυμπιακός) ενώ μέτριο κρίνεται και το 2-1-1 στο πρωτάθλημα.

Νέα νίκη για την διαβασμένη και πειθαρχημένη Αντερλεχτ που δεν... πτοήθηκε απο την ισοφάριση της Σαρλερουά, πίεσε και βρήκε άμεσα και δεύτερο γκολ που έκρινε εν τέλει την αναμέτρηση. Μπορεί να ξεκίνησε με ήττα τη σεζόν, αλλά έκτοτε μετρά τέσσερα κολλητά τρίποντα (για πρώτη φορά απο το 2018-19) και “πάτησε” έτσι στην πρώτη θέση.

EKTIMHΣΗ: Υπερβολικός κρίνεται ο φαβοριτισμός για την προβληματική Γκενκ. Έχει τύχη το διπλό, ακόμα και με draw no bet.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Σαρλερουά απάντησε στην Αντερλεχτ αλλά δέχτηκε σχεδόν άμεσά και δεύτερο γκολ και μοιραία δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό στην πρωτεύουσα. Χωρίς νίκη μετά απο πέντε αγωνιστικές και μοιραία αποτελεί μια απο τις αρνητικές εκπλήξεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Εξέτισε ο βασικός μέσος Ιλαϊμαχαρίτρα, μακροχρόνια απουσιάζουν τρεις ποδοσφαιριστές.

Λίγα πράγματα από τη Σιντ Τρουίντεν που παρουσιάστηκε προβληματική και πάλι στην γραμμή κρούσης και δεν κατάφερε να... φρενάρει την καλύτερη Σερκλ Μπριζ. Η ομάδα του Τόμας Φινκ ξεκίνησε με νίκη τη σεζόν, αλλά έκτοτε έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο σε τρεις αγωνιστικές με εμφανείς επιθετικές αδυναμίες. Under και No Goal τα τρία απο τα τέσσερα φετινά ματς.

EKTIMHΣΗ: Και οι δύο ομάδες δεν έχουν βρει τα πατήματα τους και το μοιρασμένο σετ... αποδίδει δικαιοσύνη. Ακολουθούμε τους αριθμούς και επιλέγουμε το under.

Βαθμολογία -

31/08/2023First Division A: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 12 5 4 0 1 6 4 2
2 Κλαμπ Μπριζ Κλαμπ Μπριζ 10 4 3 1 0 14 2 12
3 Γάνδη Γάνδη 10 4 3 1 0 9 5 4
4 Έουπεν Έουπεν 10 5 3 1 1 9 9 0
5 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 9 4 3 0 1 8 5 3
6 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 9 5 3 0 2 5 2 3
7 Αντβέρπ Αντβέρπ 7 4 2 1 1 8 2 6
8 Γκενκ Γκενκ 7 4 2 1 1 5 1 4
9 Μαλίν Μαλίν 7 5 2 1 2 8 5 3
10 Σεντ Τρούιντεν Σεντ Τρούιντεν 7 5 2 1 2 4 5 -1
11 RWD Μόλενμπικ 47 RWD Μόλενμπικ 47 6 4 2 0 2 4 12 -8
12 Σαρλερουά Σαρλερουά 3 5 0 3 2 3 6 -3
13 Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης 2 5 0 2 3 2 5 -3
14 Λέουβεν Λέουβεν 2 5 0 2 3 5 12 -7
15 Βέστερλο Βέστερλο 1 5 0 1 4 6 11 -5
16 Κόρτραϊκ Κόρτραϊκ 1 5 0 1 4 4 14 -10
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr