Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Ιρλανδίας: Βήμα παραμονής για Ντροχέντα

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:36

Πρόκειται για αγώνες, για το πρωτάθλημα Ιρλανδίας με την Ντροχέντα, να κάνει ένα μεγάλο βήμα, για να επιβεβαιώσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Πρέμιερ Ιρλανδίας: Βήμα παραμονής για Ντροχέντα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Πρέμιερ Ιρλανδίας.

Σούπερ τριπλή προσφορά στο Pamestoixima.gr

KOΡK ΣITI–ΣΛΙΓKO ΡOBEΡΣ

Η Κορκ δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι με τη Ντροχέντα και το πλήρωσε. Ενώ είχε προηγηθεί, δέχθηκε τη κόκκινη κάρτα στη συνέχεια και όλο το ματς γύρισε τούμπα. Κακό αποτέλεσμα γιατί ουσιαστικά έδωσε την ευκαιρία στις ομάδες που είναι από πάνω της να ξεφύγουν. Μία νίκη έχει πανηγυρίσει στα τελευταία πέντε ματς και αυτή στο κύπελλο. Έχει δεχθεί 6 γκολ σε δύο ματς.

Ακόμη μια ήττα για τη Σλίγκο, αυτή τη φορά εντός από τη Σέλμπουρν. Μοιρασμένο το ματς, και σε κατοχή και σε ευκαιρίες, αλλά η αντίπαλός της ήταν πιο εύστοχη. Για καλή της τύχη έχασε και η Κορκ που είναι από κάτω της, άρα δεν επηρεάστηκε άμεσα. Παραμένει μακριά από τις νίκες εδώ και πέντε επίσημα ματς. Σε χαμηλό τέμπο τα παιχνίδια της, έχει τρία συνεχόμενα άντερ 2.5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αγώνας για τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Με την Κορκ, να θέλει την νίκη για να πλησιάσει την Σλίγκο. Ενώ οι γηπεδούχοι, έχουν εξαιρετική επίθεση και προβλήματα στην άμυνα. G/G (1.83)

ΝΤΑΝΤΑΛΚ–ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ

Η Ντάνταλκ για 60 περίπου λεπτά ήταν αρκετά καλή και είχε καταφέρει να βάλει φρένο στη Σάμροκ Ρόβερς εκτός έδρας μάλιστα. Κάπου εκεί όμως δέχθηκε το γκολ και στη συνέχεια δεν κατάφερε να βρει απάντηση. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δικαιούταν κάτι από το ματς, έστω ένα γκολ. Παρέμεινε στους 43 βαθμούς έτσι, έχοντας μόλις 4 διαφορά από τη πρώτη τριάδα. Πολύ σημαντικό το σημερινό ματς απέναντι στη Ντέρι. Μετράει 4 σερί αντερ 2.5.

Η Ντέρι αναμείχθηκε σε ματς ροντέο απέναντι στη Μποέμιανς. Το τελικό 2-2 μάλλον αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Βρέθηκε να χάνει πολύ νωρίς, γύρισε το ματς τούμπα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει τους 3 βαθμούς. Η ισοπαλία πιθανόν να είναι και το δικαιότερο απότέλεσμα. Άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας δεν έχει νικήσει εδώ και 8 αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντάνταλκ θέλει τη νίκη, για να πλησιάσει την Ντέρι στην 3η θέση και να μείνει στον αγώνα για το πρωτάθλημα. Ενώ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. G/G (1.87)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ–ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ

Η Ντροχέντα υπέταξε τη Κορκ με 3-1 και έτσι πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Είναι μια νίκη που τη στέλνει στους 8 βαθμούς διαφορά από την ίδια και την κάνει να νιώθει πιο άνετα. Έχανε αλλά η αποβολή του αντιπάλου τη βοήθησε και έτσι γύρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη που πετυχαίνει μετά από αυτή του κυπέλλου. Εντός έδρας μετράει 4 ματς αήττητη.

Δύσκολο να έπαιρνε κάτι από τη Σεντ Πάτρικς η Γιου Σι Ντι. Προσπάθησε αλλά δεν έφτανε για να κερδίσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Κυνήγησε το γκολ αλλά ήταν αρκετά άστοχη. Δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό της παρότι δεν είχε την κατοχή. Αυτό ήταν το 4ο σερί παιχνίδι δίχως νίκη, και η 3η ήττα στα 4 αυτά ματς. Εκτός έδρας έχει να κερδίσει από τον περασμένο Οκτώβριο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων. Η Ντροχέντα θέλει να επιβεβαιώσει την παραμονή της και γι αυτό, θέλει να κερδίσει την Γιου Σι Ντι. Άσσος και over 2.5 (1.70)

ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ–ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ ΑΘΛΕΤΙΚ

Χωρίς να κάνει ιδιαίτερο θόρυβο, η Σέλμπουρν συνεχίζει να μαζεύει βαθμούς, μένοντας στα ψηλά. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Κέρδισε εκτός τη Σλίγκο και παραμένει 4 βαθμούς μακριά από τη 3η θέση. Ήταν εύστοχη και αυτό της έδωσε το τρίποντο. Μετράει 6 συνεχόμενα παιχνίδια με άντερ 2.5 γκολ. Παρότι παράγει και δέχεται φάσεις, δεν ξεφεύγουν στα σκορ τα παιχνίδια της.

Η Σεντ Πάτρικς συνεχίζει και αγχώνει τη Σάμροκ, αφού δεν χάνει το τελευταίο διάστημα. Πέτυχε μια ισχνή αλλά σημαντική νίκη απέναντι στη Γιου Σι Ντι και παρέμεινε σε απόσταση 4 βαθμών από τη πρώτη θέση. Μετράει 5 παιχνίδια αήττητη ενώ στα 4 από αυτά επαληθεύτηκε το άντερ 2.5 Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας σήμερα, αλλά δεν την παίρνει για στραβοπατήματα. Εκτός έδρας έχει 4 σερί νίκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε παρόμοιο αγωνιστικό επίπεδο οι δύο ομάδες. Η Σέλμπουρν έχει δυνατή έδρα, ενώ η Σεντ Πάτρικς είναι εφτά αγώνες αήττητη, καθώς βελτιώνει και την άμυνά της. N/G (1.87)


ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ–ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ

Η Σάμροκ δυσκολεύτηκε λιγάκι παραπάνω αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Ντάνταλκ. Αναμενόμενη νίκη που την κρατάει με διαφορά στη πρώτη θέση. Μετά τις συνεχόμενες ήττες στο διάστημα των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, δείχνει πως συνέρχεται και επικεντρώνεται για τα καλά στο πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το 3ο συνεχόμενο ματς που παρέμεινε αήττητη. Έχει 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια απέναντι στη Μποέμιανς εντός έδρας.

Δίχως φρένα κινείται το τελευταίο διάστημα η Μποέμιανς, που αρνείται να χάσει πεισματικά. Έδειξε χαρακτήρα και τσαγανό στο παιχνίδι με τη Ντέρι και κατάφερε να βάλει έναν βαθμό στο σακούλι της. Αυτό ήταν το 8ο παιχνίδι στη σειρά που παρέμεινε αήττητη. Εκτός έδρας πάντως δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, αφού έχει να κερδίσει εδώ και 8 παιχνίδια. Παραμένει στο κόλπο της τριάδας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σάμροκ βρίσκεται στην πρώτη θέση και θέλει να κρατήσει την διαφορά που έχει στην κορυφή. Όμως η Μποέμιανς βελτιώνεται όσο πάει και θα της βάλει δύσκολα. 2-3 G (1.98)

Βαθμολογία -

01/09/2023Premier Division
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάμροκ Ρόβερς Σάμροκ Ρόβερς 54 28 15 9 4 51 24 27
2 Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ 50 28 15 5 8 50 32 18
3 Ντέρι Σίτι Ντέρι Σίτι 47 27 13 8 6 38 21 17
4 Μποέμιανς Δουβλίνου Μποέμιανς Δουβλίνου 47 28 13 8 7 43 30 13
5 Σέλμπουρν Σέλμπουρν 43 28 10 13 5 31 19 12
6 Νταντάλκ Νταντάλκ 43 28 12 7 9 40 35 5
7 Ντροχέντα Γιουνάιτεντ Ντροχέντα Γιουνάιτεντ 32 28 8 8 12 32 41 -9
8 Σλίγκο Ρόβερς Σλίγκο Ρόβερς 30 28 8 6 14 30 38 -8
9 Κορκ Σίτι Κορκ Σίτι 24 28 6 6 16 29 51 -22
10 Γιου Σι Ντι Γιου Σι Ντι 10 27 2 4 21 15 68 -53
UEFA Champions League Qualifiers
UEFA Conference League Qualifiers
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr