Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Ισοπαλίες σε Σέφιλντ και Μπράιτον

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:24

Αμφίρροπα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ρισκάρουμε με τα γκολ του Χααλαντ, ξεφεύγει το σκορ στο Μπέρνλι-Τότεναμ. 

Πρέμιερ Λιγκ: Ισοπαλίες σε Σέφιλντ και Μπράιτον

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Σαββάτου για την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει μόνο ήττες ως τώρα στη σεζόν, καθώς είναι άποντη στο πρωτάθλημα σε τρεις αγωνιστικές, ενώ μεσοβδόμαδα έχασε στα πέναλτι εντός έδρας από τη Λίνκολν στο Λιγκ Καπ, μετά από 0-0 στα 90’. Η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ, ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη επί της Έβερτον από το 1992. Eκτός Φλεκ, Νόρινγκτον-Ντέιβις, Λόου, Όζμπορν (μπακ), Κουλιμπαλί (μέσος), Μπρούστερ, Τζέμπισον (επιθετικοί), αμφίβολος ο Σλιμάν (μέσος). Πήρε τον επιθετικό Άρτσερ (Άστον Βίλα) και τον μέσο ΜακΑτι (Μάντσεστερ Σίτι).

Η Έβερτον έχασε πολλές ευκαιρίες με Γουλβς αλλά πάλι δε σκόραρε και δέχτηκε γκολ στο τέλος, για να ξεκινήσει πρώτη φορά στην ιστορία της πρωτάθλημα με τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Η ομάδα του Σον Ντάις, μεσοβδόμαδα κέρδισε με 2-1 εκτός τη Ντόνκαστερ στο Λιγκ Καπ. Eκτός Κόουλμαν (μπακ), Iγουόμπι, Χάρισον, Άλι (μέσοι), ΜακΝιλ, Κάλβερτ-Λιούιν (επιθετικοί), αμφίβολος ο μέσος Γκόμες. Πήρε τον επιθετικό Μπέτο από την Ουντινέζε, που ήδη σκόραρε στο Λιγκ Καπ.

EKTIMHΣΗ: Σαν «τελικός» μοιάζει το ματς για τις δύο ομάδες. Η Έβερτον έχει χάσει τεράστιες ευκαιρίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και κάποια στιγμή πρέπει να σκοράρει, η Γιουνάιτεντ ήταν άτυχη με Σίτι. Ισοπαλία.

Η δράση στην Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις στη Novibet

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Η Μπρέντφορντ παραμένει αήττητη στη σεζόν, καθώς κέρδισε μεσοβδόμαδα στα πέναλτι τη Νιούπορτ εκτός στο Λιγκ Καπ, μετά από 1-1 στα 90’. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, έχει τρία Χ σε κανονική διάρκεια στα τέσσερα φετινά επίσημα παιχνίδια της, ενώ έχει σκοράρει σε όλα. Έχει μία ήττα στα τελευταία 17 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Εκτός παραμένει ο τιμωρημένος περσινός αρχισκόρερ Τόνι, εκτός οι μέσοι Ντασίλβα, Μπαπτίστ, αμφίβολος ο αναπλ. γκολκίπερ Στρακόσα και ο μέσος Ντάμσγκααρντ. Πήρε τον επιθετικό Μοπέ από την Έβερτον.

Η Μπόρνμουθ κέρδισε 3-2 τη Σουόνσι εκτός έδρας μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ, αλλά στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί ήττες και έχει μείνει με έναν πόντο σε τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα, δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία 15 εκτός έδρας παιχνίδια στην κατηγορία, ενώ και τα τελευταία πέντε διπλά της, ήταν με ένα γκολ διαφορά. Τελευταία νίκη στο Μπρέντφορντ το 2005. Eκτός οι Τάβερνιερ, Σκοτ, Σμιθ, Μαρκόνδες, Άνταμς (μέσοι), Φρέντερικς (μπακ), Ουαταρά (επιθετικός). Πήρε τον εξτρέμ Σινιστέρα από τη Λιντς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρέντφορντ είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της και μπορεί να συνεχίσει με νίκη.

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Μπέρνλι κέρδισε με 1-0 στο Νότιγχαμ εκτός έδρας για το Λιγκ Καπ και πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν, καθώς είχε χάσει δύο σερί ματς στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί από τρία γκολ στο καθένα. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί, δεν έχει ακόμα πετύχει γκολ σε πρώτο ημίχρονο αγώνα της στη φετινή σεζόν. Εκτός ο μέσος Τσουρλίνοφ και ο επιθετικός Ομπαφέμι, αμφίβολοι οι μπακ Μπέιερ, Έκνταλ, Βιτίνιο και ο μέσος Ράμζι. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ζαρουρί. Πήρε τον εξτρέμ Τρεζόρ από τη Γκενκ.

Η Τότεναμ έχασε με αλλαγές ενδεκάδας στα πέναλτι μεσοβδόμαδα εκτός από τη Φούλαμ για το Λιγκ Καπ (1-1 κ.α.) και απώλεσε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τρόπαιο. Όμως στο πρωτάθλημα η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έχει δύο σερί νίκες και παραμένει αήττητη, με καλή απόδοση και δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Έχει πετύχει πρώτη τέρμα και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Εκτός ο μπακ Σέσενιον, ο μέσος Μπεντανκούρ και ο επιθετικός Χιλ, αμφίβολος o επιθετικός Ρισάρλισον. Πήρε τον επιθετικό Τζόνσον από τη Νότιγχαμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπέρνλι είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει κάτι και αυτό μπορεί να ευνοήσει την γρήγορη ομάδα της Τότεναμ και να δούμε γκολ. Over 2.5.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΤΣΕΛΣΙ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Τσέλσι προέρχεται από δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, κερδίζοντας μεσοβδόμαδα 2-1 τη Γουίμπλεντον εντός. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, θα έχει πολλά πάρε – δώσε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Τελευταία εντός έδρας νίκη πρωταθλήματος με Νότιγχαμ το 1998, τελευταία ήττα το 1995. Εκτός το νέο απόκτημα Ενκουνκού (επιθ.), ο επιθετικός Μπρόγια, o μέσος Τσουκβουεμέκα, οι μπακ Τζέιμς, Τσαλόμπα, Φοφανά και ο τερματοφύλακας Μπετινέλι, αμφίβολοι Μπαντιασίλ, Κόλγουιλ (μπακ), Λάβια (μέσος), Μούντρικ (επιθετικός). Πήρε τον μέσο Πάλμερ από τη Σίτι

Η Φόρεστ έχασε 1-0 από την Μπέρνλι εντός στο Λιγκ Καπ, αλλά στο πρωτάθλημα πήρε θάρρος από τον τρόπο που πάλεψε με τη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ πάντως, δεν έχει τρίποντο στα 12 τελευταία ταξίδια πρωταθλήματος. Ο Αβονίγι σκοράρει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας εννέα γκολ στα τελευταία επτά ματς. Εκτός Χένεσι (τερμ.), Φελίπε, ΜακΚένα (μπακ), αμφίβολος ο μέσος Μανγκαλά. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Γουόραλ. Έκανε επτά μεταγραφές τις τελευταίες ώρες, με κυριότερες Βλαχοδήμο (τερμ.), Σανγκαρέ (μέσος, PSV), Οριγκί (επιθ. Μίλαν), αλλά έδωσε τον επιθετικό Τζόνσον στην Τότεναμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αβονίγι και Στέρλινγκ έχουν ξεκινήσει σεληνιασμένοι τη σεζόν, κάποιος από τους δύο θα σκοράρει.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΦΟΥΛΑΜ

Η Σίτι δυσκολεύτηκε στο Σέφιλντ, αλλά πήρε το τρίποντο και είναι μόνη πρώτη με τρεις νίκες. Εντός έδρας μετρά 11 νίκες πρωταθλήματος, ενώ έχει κερδίσει ανεξαρτήτως έδρας τη Φούλαμ σε 14 συνεχόμενα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Άλβαρες και Χάαλαντ σκόραραν και στα δύο περσινά ματς με Φούλαμ. Εκτός ο μέσος Ντε Μπράινε, και ο μπακ Στόουνς, αμφίβολος ο μπακ Ακάντζι, χωρίς Γκουαρδιόλα στον πάγκο ξανά λόγω επέμβασης, πήρε τον μέσο Ματέους από Γουλβς.

Η Φούλαμ πήρε ισοπαλία στην έδρα της Άρσεναλ, ενώ μεσοβδόμαδα η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, τα πήγε καλά απέναντι σε μία ακόμα δυνατή αντίπαλο, αποκλείοντας στα πέναλτι την Τότεναμ για το Λιγκ Καπ εντός έδρας, μετά από ισοπαλία 1-1. Τελευταία νίκη στην έδρα της Σίτι το 2009. Τιμωρημένος ο μπακ Μπάσι, επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Ριμ, αμφίβολος ο εξτρέμ Γουίλιαν. Αποκτήθηκε ο μπακ Καστάνιε από τη Λέστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με 2+ του Χάαλαντ, που συνήθως σκοράρει εντός έδρας.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Μπράιτον προσγειώθηκε απότομα από τη Γουέστ Χαμ, για την πρώτη ήττα της στη σεζόν, καθώς έμεινε πρώτη φορά πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, πληρώνει πλέον επτά σερί γκολ-γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της, μόνο ένα ήταν under 2.5. Εκτός ο μέσος Μόντερ και ο επιθετικός Ενσίσο. Πήρε τον επιθετικό Μπαλεμπά από Λιλ και τον επιθετικό Φάτι από Μπαρτσελόνα!

Η Νιούκαστλ προηγήθηκε με Λίβερπουλ, έπαιζε για πολλή ώρα με παίκτη περισσότερο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει, όμως τελικά δε γλίτωσε τη δεύτερη σερί ήττα σε τρεις αγώνες. Η ομάδα του Έντι Χάου, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κρατήσει ανέπαφη εστία, ενώ δέχεται γκολ σε δέκα συνεχόμενα ταξίδια πρωταθλήματος. Τελευταία νίκη στο Μπράιτον το 2017. Εκτός οι μπακ Κραφτ, Μπότμαν (βασικός) και ο μέσος Γουίλοκ, αμφίβολος ο μπακ Μανκίγιο και ο μεσοεπιθετικός Ζοέλιντον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισοπαλία ανάμεσα σε δύο ομάδες, από τις οποίες περιμένουμε πολλά φέτος.

Βαθμολογία -

02/09/2023Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 10 4 3 1 0 9 4 5
2 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 9 3 3 0 0 6 1 5
3 Τότεναμ Τότεναμ 7 3 2 1 0 6 2 4
4 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 7 3 2 1 0 6 3 3
5 Άρσεναλ Άρσεναλ 7 3 2 1 0 5 3 2
6 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 6 3 2 0 1 9 5 4
7 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 6 3 2 0 1 8 6 2
8 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 3 2 0 1 4 4 0
9 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 5 3 1 2 0 6 3 3
10 Τσέλσι Τσέλσι 4 3 1 1 1 5 4 1
11 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 4 3 1 1 1 2 2 0
12 Φούλαμ Φούλαμ 4 3 1 1 1 3 5 -2
13 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 3 3 1 0 2 6 4 2
14 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 3 3 1 0 2 5 6 -1
15 Γουλβς Γουλβς 3 3 1 0 2 2 5 -3
16 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 1 3 0 1 2 2 6 -4
17 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0 3 0 0 3 2 5 -3
18 Μπέρνλι Μπέρνλι 0 2 0 0 2 1 6 -5
19 Έβερτον Έβερτον 0 3 0 0 3 0 6 -6
20 Λούτον Λούτον 0 3 0 0 3 2 9 -7
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Relegation - Championship

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr