Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Ντέρμπι Γκλάντμπαχ-Μπάγερν, φαβορί η Λεβερκούζεν

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:56

Κυρίως πιάτο στην 3ης αγωνιστική της Bundesliga το Σάββατο, με τα φώτα να στρέφονται στο "Μπορούσια Παρκ" όπου η Γκλάντμπαχ περιμένει την Μπάγερν.

Α' Γερμανίας: Ντέρμπι Γκλάντμπαχ-Μπάγερν, φαβορί η Λεβερκούζεν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Γερμανίας.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Η Λέβερκουζεν επικράτησε άνετα της Γκλάντμπαχ με 3-0 διαλύοντας τα αμυντικά πλάνα της. Με τον δείκτη των xGoals στο 4,66 έχει σκοράρει έξι φορές (+1,34) κάτι που δείχνει την ποιότητα που έχει στην επίθεση ο Τσάμπι Αλόνσο. Πρώτη φορά μετά την σεζόν 2019/20 αρχίζει την χρονιά με δύο συνεχόμενες νίκες. Εντός μετράει επτά Goal/Goal και Over 2,5 στα τελευταία οκτώ ματς. Παρελθόν ο επιθετικός Αζμούν (Ρόμα). Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Ινκαπιέ. Τιμωρημένος ο μέσο-επιθετικός Αντλί. Τραυματίας ο φορ Σικ. Αποκτήθηκε ο ακραίος επιθετικός Τέλα (Σάουθαμπτον).

Η Ντάρμσταντ ήταν τραγική αμυντικά και έχασε δίκαια από την Ουνιόν με 4-1 η οποία μάλιστα πέτυχε τρία γκολ με παίκτη λιγότερο. Η ομάδα του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ πρέπει να αναθεωρήσει τις ιδέες της. Ρισκάρει αρκετά στο παιχνίδι και αυτό δημιουργεί τεράστια κενά στην άμυνα. Επιτρέπει μόλις 8,9 τελικές ανά παιχνίδι αλλά έχει ήδη δεχτεί πέντε γκολ με τον δείκτη των xGoals εναντίον της να είναι στο 2,18 (-2,82). Επιτρέφουν ο κεντρικός αμυντικός Τσίμερμαν (1 ματς) και ο μπακ Κάριτς (1 ματς).

* Η Λέβερκουζεν είναι αήττητη οκτώ αγώνες απέναντι σε ομάδες που μόλις ανέβηκαν στην κατηγορία (6/2/0).

* Η Ντάρμσταντ έχει χάσει δεκαέξι από τα τελευταία δεκαοκτώ εκτός έδρας παιχνίδια στην Μπούντεσλιγκα.

* Η Λέβερκουζεν έχει πέντε νίκες σε έξι ματς στην ιστορία με τη Ντάρμσταντ (5/0/1).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη της Λέβερκουζεν και με Over.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Χόφενχαϊμ όχι απλά έχανε, δεν ήταν παρών στο γήπεδο μέχρι να αρχίσει τις αλλαγές ο κόουτς Ματαράτσο που έφεραν και την ανατροπή για τη νίκη στην δύσκολη έδρα της Χάιντενχαϊμ με 3-2. Ο κόουτς τώρα έχει ένα σημαντικό δίλημμα. Οι αναπληρωματικοί του άδραξαν την ευκαιρία και η ενδεκάδα με την Βόλφσμπουργκ είναι αίνιγμα. Δεν απογοήτευσε καθώς κράτησε το σερί των Goal/Goal που έχει φτάσει πλέον τα έξι ματς. Μοναδική σημαντική απουσία παραμένει ο τραυματίας κεντρικός μέσος Γκάιγκερ. Σημαντική μεταγραφή στην επίθεση με την απόκτηση του Μπερίσα (Άουγκσμπουργκ).

Η Βόλφσμπουργκ δεν τα παράτησε ακόμη και όταν το ματς στράβωσε απέναντι στην Κολωνία και πήρε μια δίκαιη νίκη 2-1 με ανατροπή. Ο κόουτς Κόβατς είχε αποθεώσει τον επιθετικό Βιντ στην προετοιμασία και αυτός έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των λύκων με τέσσερα γκολ στα πρώτα δύο ματς. Στατιστικά δεν είναι εντυπωσιακή η ομάδα του Κόβατς αλλά τρέχει περισσότερο από όλους με ένταση και είναι η πιο σκληρή ομάδα με οκτώ κίτρινες κάρτες ήδη. Εκτός ο επιθετικός Νμέτσα. Αποκτήθηκε ο επιθετικός Σαρ (Λυών).

* Η Χόφενχαϊμ πέρσι έχασε οκτώ παιχνίδια εντός έδρας (μόνο η Βέρντερ χειρότερη) και φέτος έχει ήδη μια ήττα.

* Η Βόλφσμπουργκ έχει έξι No Goal στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της.

* Δεν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ τους στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις (3/0/4).

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκληρά δουλεμένη ομάδα η Βόλφσμπουργκ. Θα είναι δύσκολο για την Χόφενχαϊμ να την λυγίσει. Ποντάρουμε Χ2.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΜΑΪΝΤΣ

Η Βέρντερ Βρέμης πρέπει να δώσει ένα δώρο στον τερματοφύλακα Παβλένκα που έμεινε ζωντανή να διεκδικεί αποτέλεσμα από την Φράιμπουργκ ως το τέλος. Έχασε όμως στις καθυστερήσεις η ομάδα του Όλε Βέρνερ. Απίστευτα κακή αμυντικά για ακόμη ένα παιχνίδι. Έχει τον μεγαλύτερο δείκτη xGoals εναντίον της φέτος (6,69), επιτρέπει τις περισσότερες τελικές στους αντιπάλους της (20,9) και είναι η τρίτη χειρότερη ομάδα σε επιτυχημένες μεταβιβάσεις (77,9%). Παρελθόν αποτελεί ο επιθετικός Φούλκρουγκ ο οποίος μετακόμισε στη Ντόρτμουντ. Αποκτήθηκε ο αριστερός μπακ-χαφ Ντέμαν (Σερκλ Μπριζ). Μονιμή αλλά σημαντική απουσία ο μέσος Κεϊτά.

Η Μάιντς μπορεί να τα βάλει μόνο με τον εαυτό της καθώς έχασε αμέτρητες σπουδαίες ευκαιρίες για να νικήσει τους δέκα της Άϊντραχτ με τους οποίους έμεινε στο 1-1. Ο κόουτς Μπο Σβένσον ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία αλλά ικανοποιημένος με την εικόνα. Βέβαια μετά από δύο αγώνες η Μάιντς έχει έναν βαθμό και έχει δεχτεί πέντε γκολ. Στο πρωτάθλημα πλέον δεν έχει νίκη στους επτά τελευταίους αγώνες (0/2/5). Εκτός ο μπακ Βίντμερ. Νέες απώλειες ο στόπερ Λάιτς (1 ματς) και ο επιθετικός Αζόρκ (1 ματς).

* Η Βέρντερ Βρέμης για όγδοη φορά στην ιστορία της χάνει τα πρώτα δύο παιχνίδια σε μια σεζόν και στις προηγούμενες επτά δεν υποβιβάστηκε ποτέ.

* Η Μάιντς εκτός έδρας έχει κρατήσει μια φορά το μηδέν αμυντικά στα τελευταία 12 ματς.

* Η Μάιντς έχει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στην ιστορία της στην Βρέμη (7) από ότι σε οποιαδήποτε άλλη έδρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ετσι όπως έχουν αρχίσει την σεζόν οι δύο ομάδες είναι κρίσιμο ματς. Έτσι όπως αμύνονται μοιάζει λογικό το Goal/Goal και Over.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΟΧΟΥΜ

Η Αουγκσμπουργκ έκανε την προσπάθειά της αλλά ηττήθηκε δίκαια από την Μπάγερν Μονάχου με 3-1. Βελτιωμένη αμυντικά στο δεύτερο παιχνίδι της χρονιάς η ομάδα του Ενρίκο Μάασεν αλλά φυσικά δεν ήταν αρκετό για να πάρει αποτέλεσμα στο Μόναχο. Πλέον σε δύο αγώνες έχει δεχτεί επτά γκολ. Έχει μπροστά της ένα κρίσιμο ματς με αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, την σωτηρία. Χωρίς νίκη για πέντε αγώνες (0/1/4). Λείπουν οι Φράμπεργκερ, Όξφορντ και Οκουγκάουα. Επιστρέφει από τραυματισμό ο ακραίος Εμπουκού. Παρελθόν ο βασικός φορ Μπερίσα (Χόφενχαϊμ).

Η Μπόχουμ προηγήθηκε με το όμορφο γκολ του Στέγκερ και με την εικόνα της άξιζε την ισοπαλία 1-1 από την θεωρητικά ανώτερη Ντόρτμουντ. Ο κόουτς Τόμας Λετς μάζεψε αρκετά γρήγορα τα κομμάτια της μετά την συντριβή της πρεμιέρας και το κλίμα άλλαξε στα αποδυτήρια. Υπάρχει πίστη αλλά το ματς που έρχεται είναι κρίσιμο και η Μπόχουμ κακή μακριά από την έδρα της με μια νίκη στους τελευταίους δέκα αγώνες (1/3/7). Επιστρέφουν ο μπακ Βίτεκ (2 ματς/1 ασίστ) και ο μέσο-επιθετικός Φέρστερ.

* Η Αουγκσμπουργκ έχει την χειρότερη άμυνα στη Μπούντεσλιγκα μαζί με την Γκλάντμπαχ (7 γκολ).

* Η Μπόχουμ ολοκληρώνει το 75% των μεταβιβάσεών της φέτος που είναι το χειρότερο ποσοστό στην κατηγορία.

* H ιστορία των αναμετρήσεων τους δείχνει ότι δεν υπάρχει ισοπαλία σε επτά παιχνίδια (2/0/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρίσιμο ματς. Ποντάρουμε στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και την ανάγκη για νίκη. Πάμε στον άσο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Στουτγάρδη έχει κάνει καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με την Λειψία αλλά βγήκε άλλη ομάδα στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως τα πέντε γκολ που δέχτηκε να είναι λίγα. Έχασε 5-1.. Έξαλλος ο κόουτς Ζεμπάστιαν Χένες με τα λάθη που έγιναν. Οι Σουηβοί ενισχύθηκαν στο κέντρο με την απόκτηση του κεντρικού μέσου Στίλερ (Χόφενχαϊμ) ενώ επιστρέφει από τραυματισμό ο επιθετικός μέσος Μιγιότ (1 ματς). Εντός έδρας είναι αήττητη πέντε αγώνες (2/3/0). Απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ο μπακ Βάγκνομαν και ο επιθετικός Γιούνταβ.

Η Φράιμπουργκ δεν σταμάτησε ούτε για ένα δευτερόλεπτο να ψάχνει τη νίκη που άξιζε και τελικά πήρε στις καθυστερήσεις απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης με 1-0. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ βασίζεται στην ομοιογένεια άλλωστε είναι η μοναδική που δεν έχει χρησιμοποιήσει μεταγραφή στο βασικό σχήμα της φέτος. Έχει τον μεγαλύτερο δείκτη xGoals στο πρωτάθλημα (7,36) διαψεύδοντας ότι είναι απλά μια ομάδα που χάνει δύσκολα. Εκτός έχει πέντε Goal/Goal στα τελευταία έξι ματς. Τραυματίας ο μπακ Γκούντερ (1 ματς).

* Η Στουτγάρδη είναι αήττητη εντός από την ημέρα που ανέλαβε ο Ζεμπάστιαν Χένες (2/3/0).

* Η Φράιμπουργκ δεν έχει κάνει ποτέ στην ιστορία το τρία στα τρία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

* Υπάρχουν 47 παιχνίδια στην ιστορία των δύο ομάδων και μόλις πέντε ισοπαλίες (25/5/17).

* Η Στουτγάρδη έχει έξι σερί ήττες με την Φράιμπουργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η οργάνωση της Φράιμπουργκ θα κάνει δύσκολο το ματς για την Στουτγκάρδη. Ο τρόπος που έχασαν οι γηπεδούχοι από την Λειψία την προηγούμενη αγωνιστική θα τους βάλει στο γήπεδο με άγχος. Ποντάρουμε σε Goal/Goal και Over.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.

Η Γκλάντμπαχ έκανε δεύτερη τραγική εμφάνιση αμυντικά και ηττήθηκε δίκαια και εύκολα από την Λέβερκουζεν me 3-0. Η ομάδα του Γκεράρντο Σεοάνε πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά γιατί έρχεται η Μπάγερν. Έχει μόνο μια νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες ενώ εντός έδρας δεν έχει ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια (3/0/2). Επιτρέπει 18,2 τελικές στους αντιπάλους της που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση φέτος. Νέα σημαντική απώλεια ο βασικός τερματοφύλακας Όμλιν (2 ματς). Παραμένουν εκτός οι σημαντικοί μέσοι Κράμερ και Κονέ οι οποίοι είναι τραυματίες και ο μπακ Λάινερ με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αποκτήθηκε ο επιθετικός Σιέμπατσού (Ουνιόν Βερολίνου).

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε δίκαια στο μινι Βαυαρικό ντέρμπι την Άουγκσμπουργκ με 3-1, με πολυτιμότερο του αγώνα τον Κέιν που πέτυχε άλλα δύο γκολ. Οι Βαυαροί είναι μια από τις πέντε ομάδες φέτος που έχουν κάνει το δύο στα δύο. Μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και οκτώ Over 2,5 στους τελευταίους εννέα αγώνες. Τραυματίες παραμένουν για τον κόουτς Τόμας Τούχελ ο τερματοφύλακας Νόιερ, ο αριστερός μπακ-χαφ Γκερέιρο και ο επιθετικός μέσος Μουσιάλα (1 ματς).

* Η Γκλάντμπαχ από την σεζόν 2011/12 και μετά έχει μαζέψει 35 βαθμούς με την Μπάγερν τους περισσότερους από όλους (10/5/9).

* Η Μπάγερν Μονάχου είναι πρώτη σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα και στον δείκτη των xGoals (5,5).

* H Γκλάντμπαχ είναι αήττητη για πέντε αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (3/2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η άμυνα της Γκλάντμπαχ πρέπει να βελτιωθεί για να έχει ελπίδα με την Μπάγερν. Ποντάρουμε σε διπλό.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

02/09/2023Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 6 2 2 0 0 8 2 6
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 6 2 2 0 0 7 1 6
3 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 6 2 2 0 0 6 2 4
4 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 6 2 2 0 0 4 1 3
5 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 6 2 2 0 0 3 1 2
6 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 5 3 1 2 0 4 3 1
7 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4 2 1 1 0 2 1 1
8 Λειψία Λειψία 3 2 1 0 1 7 4 3
9 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 3 2 1 0 1 6 5 1
10 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 3 2 1 0 1 4 4 0
11 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 1 2 0 1 1 5 7 -2
12 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 1 2 0 1 1 4 7 -3
13 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 1 3 0 1 2 4 7 -3
14 Μάιντζ Μάιντζ 1 2 0 1 1 2 5 -3
15 Μπόχουμ Μπόχουμ 1 2 0 1 1 1 6 -5
16 Κολωνία Κολωνία 0 2 0 0 2 1 3 -2
17 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 0 2 0 0 2 1 5 -4
18 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 0 2 0 0 2 0 5 -5
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr