Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Επιστροφή στις νίκες για την Κοπεγχάγη

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 05:08

Η Κοπεγχάγη αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά την επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Α’ Δανίας: Επιστροφή στις νίκες για την Κοπεγχάγη

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

ΛΙΝΓΚΜΠΙ-ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Η Λίνγκμπι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από την Ααρχους, κινδύνεψε να δεχθεί και 2ο γκολ, τελικά έχασε με 0-1. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Ράντερς και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Παρουσιάζεται ασταθής, ενώ έχει περιορισμένες δυνατότητες. Εντός έδρας, έχει πετύχει δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal, εκ των οποίων τα δύο Under 2,5.

Η Νόρντζελαντ ήταν ανώτερη της Μίντιλαντ και έφτασε στην επικράτηση με 3-0. Την κέρδισε την Παρτίζαν στη ρεβάνς των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας, ουσιαστικά, εξασφαλίσει την πρόκριση, από το πρώτο παιχνίδι, που είχε επικρατήσει με 5-0! Σε οκτώ ματς στις δύο διοργανώσεις είχε μόνο μία ήττα και βρίσκεται στην κορυφή. Οι έξι τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Νο Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λίνγκμπι έκανε μεταγραφές, με τις οποίες μπορεί να βελτιωθεί. Όμως η Νόρτζελαντ είναι η πρωτοπόρος και παίρνει νίκες με άνεση, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. 2 (1.85)

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ-ΧΒΙΝΤΟΡΒΕ

Η Σίλκεμποργκ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από την Κοπεγχάγη, ισοφάρισε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε σε σπουδαία νίκη με 3-1! Σημείωσε 2η διαδοχική επιτυχία, 3η στα τέσσερα τελευταία ματς, όπου διατηρείται αήττητη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Καλό το κλίμα μετά τα τελευταία επιτυχημένα παιχνίδια. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Η Χβιντόρβε ήταν τραγική στο παιχνίδι με την Οντένσε και γνώρισε τη συντριβή με 1-5. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-3, μείωσε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 3η στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Επίσης, παραμένει χωρίς νίκη μετά από έξι παιχνίδια, έχοντας μόλις δύο βαθμούς, διαθέτει πολλές αδυναμίες και θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σίλκεμποργκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. Και έρχεται αντιμέτωπη με την ουραγό, Χβίντοβρε. Άσσος και over 2.5 (2.00)

ΜΠΡΟΝΤΜΠ-ΡΑΝΤΕΡΣ

Η Μπρόντμπι νίκησε 1-0 την ουραγό και χωρίς βαθμό, Βέιλε, με δραματικό τρόπο! Προηγήθηκε στο 74’ και γλίτωσε στο 97’, όταν η αντίπαλος της έχασε πέναλτι! Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εντός έδρας, έχει από μία νίκη και μία ήττα. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες της έχουν έρθει No Goal, εκ των οποίων οι δύο Under 2,5.

Η Ράντερς έπειτα από ένα αμφίρροπο ματς, επικράτησε 1-0 της Βίμποργκ. Σημείωσε την πρώτη της νίκη σε έξι παιχνίδια και βελτιώθηκε το κλίμα. Πάντως, πρόκειται για μία ομάδα με αρκετές αδυναμίες και πρωταρχικός της στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Εκτός έδρας, σε τρεις αγώνες έχει μόνο ένα βαθμό. Οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει No Goal, οι δύο τελευταίοι Under 1,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρόντμπι δεν έχει καλή εικόνα, αλλά ακόμα καταφέρνει και παίρνει αποτελέσματα. Ενώ η Ράντερς, έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Over 2.5 (1.70)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Η Κοπεγχάγη προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρακόβ, την περασμένη Τετάρτη, στη ρεβάνς των πλέι οφ. Προηγήθηκε στο 35’ και ισοφαρίστηκε στο 87’. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, έχασε 1-3 από τη Σίλκεμποργκ, αν και προηγήθηκε νωρίς. Αυτή είναι και η μοναδική της ήττα σε 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Βίμποργκ έχασε 0-1 από τη Ράντερς, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Βέιλε, ενώ παράλληλα έλαβε τέλος και το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων. Εκτός έδρας, έχει υποστεί δύο ήττες σε τρεις αγώνες. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το γήπεδο της έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κοπεγχάγη θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και θα αντιμετωπίσει, την Βίμποργκ, η οποία έρχεται από ήττα. Άσσος και over 1.5 (1.90)

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΑΑΡΧΟΥΣ

Η Μίντιλαντ δε μπόρεσε να κοντράρει τη Νόρντζελαντ από την οποία έχασε 0-3. Την περασμένη Πέμπτη αποκλείστηκε από την Λέγκια Βαρσοβίας, στη ρεβάνς των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, με το πρώτο παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο 3-3. Δεν είχε πετύχει νίκη στα τρία τελευταία ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια είχαν έρθει Over 2,5.

Η Ααρχους προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με τη Λίνγκμπι, είχε ευκαιρίες στη συνέχεια να πετύχει και 2ο γκολ, τελικά επικράτησε με 1-0. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, διατηρήθηκε αήττητη σε 5ο διαδοχικό παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Στο πρωτάθλημα, είναι αήττητη στα δύο ματς που έχει δώσει εκτός έδρας. Οι τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μίντιλαντ έρχεται από αποκλεισμό στην Ευρώπη και τώρα θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα. Η Άαρχους είναι τέσσερις αγώνες αήττητη, αλλά είχε εύκολο πρόγραμμα. Άσσος (2.45)

Βαθμολογία -

03/09/2023Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 15 6 5 0 1 18 5 13
2 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 15 6 5 0 1 14 7 7
3 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 12 6 4 0 2 9 6 3
4 Άαρχους Άαρχους 11 6 3 2 1 8 6 2
5 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 10 6 3 1 2 10 8 2
6 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 9 6 3 0 3 6 9 -3
7 Οντένσε Οντένσε 8 7 2 2 3 13 11 2
8 Βίμποργκ Βίμποργκ 8 6 2 2 2 7 9 -2
9 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 7 6 2 1 3 8 9 -1
10 Ράντερς Ράντερς 5 6 1 2 3 5 14 -9
11 Βέιλε Βέιλε 3 7 1 0 6 7 12 -5
12 Χβιντόβρε Χβιντόβρε 2 6 0 2 4 3 12 -9
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr