Ποδόσφαιρο

Α’ Πορτογαλίας: Κι άλλη νίκη για την Πόρτο

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:14
Α’ Πορτογαλίας: Κι άλλη νίκη για την Πόρτο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Πορτογαλίας.

ΕΣΤΟΡΙΛ-ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Αν και έφερε το ματς στα ίσα στο 67΄, η Εστορίλ αυτοκτόνησε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς σε μια στιγμή αδράνειας δέχτηκε το 2-1 και την ήττα από την Εστρέλα εκτός. Δυο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για την ομάδα του Πασέκο που έχει βασικό ζητούμενο, να βρει σταθερότητα στην απόδοση της, για να μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κάζα Πία, μπήκε δυνατά στην επανάληψη ισοφαρίζοντας γρήγορα και παρότι είχε καλές στιγμές για να γυρίσει τούμπα το ματς, τελικά η Μποαβίστα περιορίστηκε στο 1-1 εντός. Αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ομάδα του Πετίτ, που δείχνει ικανή φέτος για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Μεγάλο ατού το γεγονός ότι δημιουργεί φάσεις και σκοράρει εύκολα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Εστορίλ έρχεται από ήττα, ενώ η Μποαβίστα συνεχίζει το αήττητο ξεκίνημα της, στην σεζόν. Και οι δύο ομάδες, πετυχαίνουν γκολ με ευκολία. G/G (1.84)

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΤΣΑΒΕΣ-ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Φαρένσε, μπήκε νωχελικά και το πλήρωσε καθώς είχε δεχτεί τέσσερα τέρματα στα πρώτα 22 λεπτά και έτσι η Τσάβες γνώρισε την συντριβή με 5-0 εκτός. Μεγαλώνει από νωρίς η πίεση για τον τεχνικό Ζοσέ Γκόμες καθώς είναι πλέον η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα και δεδομένα ο βασικός στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια.

Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική (αναβλήθηκε το ματς με την Μπράγκα) και έτσι η Μορεϊρένσε είναι χωρίς αγώνα από τις 21/8. Στο τελευταίο ματς απέσπασε λευκή ισοπαλία εκτός από την Φαμαλικάο και ουσιαστικά ψάχνει την πρώτη της νίκη, με τον τεχνικό, Ρούι Μπόργκες να είχε και τον χρόνο για περισσότερη προπόνηση κυρίως στον τομέα της δημιουργίας. Βασικός στόχος η παραμονή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσάβες έχει τρεις συνεχόμενες ήττες και σοβαρά θέματα στην άμυνα. Ενώ η Μορεϊρένσε δεν έχει βρει ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Χ (3.40)

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΠΟΡΤΟ-ΑΡΟΥΚΑ

Χωρίς και πάλι να ενθουσιάσει με την απόδοση της, η Πόρτο κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-1 εκτός επί της Ρίο Αβε, σημειώνοντας δυο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, όλα με το ίδιο σκορ, αλλά εμφανώς υπάρχει προβληματισμός για τις εμφανίσεις και το γεγονός ότι δεν μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο απουσίαζε και πάλι από τον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει το σκορ, όμως η Αρούκα δεν το έβαλε κάτω, πίεσε αρκετά κυρίως στην επανάληψη και έφτασε στην ισοφάριση για το 1-1 εντός με την Πορτιμονένσε. Αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Ντάνιελ Ράμος που έχει μια μικρή απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό στον τρίτο προκριματικό γύρο, για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ αλλά πλέον εστιάζει στις εγχώριες διοργανώσεις για να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πόρτο είναι καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της και έχει πάρει δύο συνεχόμενες νίκες. Ενώ η Αρούκα, ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη. Άσσος και over 2.5 (1.75)

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ

Δεν διεξήχθη το ματς με την Μορεϊρένσε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς η Μπράγκα έδινε την μάχη για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όπου κατάφερε να μπει μετά την νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 1-0 (είχε κερδίσει και στην Πορτογαλία με 2-1). Στο πρωτάθλημα έκανε την πρώτη της νίκη με 4-2 επί της Τσάβες εκτός και φέτος υπάρχουν βλέψεις για πολύ ψηλά, με τον τεχνικό, Αρθούρ Ζόρζε να έχει εξαιρετικό υλικό στα χέρια του.

Ζορίστηκε αρκετά η Σπόρτινγκ αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση της Φαμαλικάο, επικρατώντας με 1-0 εντός. Τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές για την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ που θέλει φέτος να δώσει βάρος στο πρωτάθλημα, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο τεχνικός έμεινε πάντως περισσότερο ικανοποιημένος για το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπράγκα έρχεται από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχει πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Χ (3.80)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

03/09/2023Primeira Liga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γκιμαράες Γκιμαράες 9 3 3 0 0 5 1 4
2 Πόρτο Πόρτο 9 3 3 0 0 6 3 3
3 Σπόρτινγκ Λισαβόνας Σπόρτινγκ Λισαβόνας 9 3 3 0 0 6 3 3
4 Μποαβίστα Μποαβίστα 7 3 2 1 0 8 4 4
5 Μπενφίκα Μπενφίκα 6 3 2 0 1 7 5 2
6 Αρούκα Αρούκα 5 3 1 2 0 7 6 1
7 Κάζα Πία Κάζα Πία 4 3 1 1 1 5 3 2
8 Φαμαλικάο Φαμαλικάο 4 3 1 1 1 2 2 0
9 Βιζέλα Βιζέλα 4 4 1 1 2 5 7 -2
10 Ζιλ Βισέντε Ζιλ Βισέντε 3 4 1 0 3 8 6 2
11 Φαρένσε Φαρένσε 3 3 1 0 2 6 5 1
12 Μπράγκα Μπράγκα 3 2 1 0 1 5 4 1
13 Εστορίλ Εστορίλ 3 3 1 0 2 6 6 0
14 Ρίο Άβε Ρίο Άβε 3 3 1 0 2 3 4 -1
15 Εστρέλα Εστρέλα 3 3 1 0 2 2 4 -2
16 Μορεϊρένσε Μορεϊρένσε 1 2 0 1 1 1 2 -1
17 Πορτιμονένσε Πορτιμονένσε 1 3 0 1 2 2 10 -8
18 Τσάβες Τσάβες 0 3 0 0 3 2 11 -9
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Liga Portugal (Relegation)
Relegation - Liga Portugal 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr