Ποδόσφαιρο

Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας: Έιρ - Φόλκερκ, άδικος ο φαβοριτισμός της Έιρ!

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:33

Aναμέτρηση για το Τσάλεντζ Καπ της Σκωτίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις χωρίζει μια κατηγορία.

Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας: Έιρ - Φόλκερκ, άδικος ο φαβοριτισμός της Έιρ!

05/09/2023, (21:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 888

Νοκ άουτ αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

Έιρ

Η Εϊρ, στην Τσάμπιονσιπ, έχασε με εκτός έδρας από την Αρμπροουθ με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21', ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δέχθηκε 2ο γκολ στο 82'. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα, 4η σε πέντε αγώνες και παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες. Δεν έχει μπει καθόλου καλά στη σεζόν και αν συνεχίσει έτσι θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια. Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Μέρντοκ και Ντέμπσι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Φόλκερκ

Η Φόλκερκ στο τελευταίο της παιχνίδι στην Α' Σκωτίας, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Εδιμβούργου, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (29', 46'). Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη, 5η στα έξι τελευταία παιχνίδια, όπου διατηρείται αήττητη. Επίσης, στα εννέα ματς που έχει δώσει τη φετινή σεζόν έχει υποστεί μόνο μία ήττα και παρουσιάζεται ισχυρή. Βρίσκεται στην κορυφή, ισοβαθμώντας με τη Χάμιλτον και είναι από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός ο μέσος Κάλβιν Μίλερ, που λογικά θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν. Παραμένει εκτός μάχης και ο μέσος Στέφαν ΜακΓκίν, ο αρχηγός της ομάδας. Τραυματίες επίσης οι αμυντικοί Μακί και ΜακΚέι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Έιρ - Φόλκερκ / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι το φαβορί αλλά δεν βλέπονται το τελευταίο διάστημα. Πολύ επικίνδυνη και η Φόλκερκ που σκοράρει εύκολα. Goal/goal (1.65).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr