Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι: Με απουσίες η Μπόλτον!

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:54

Αγωνιστική δράση έχουμε στο Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, με πολλές ομάδες να ρίχνονται στη μάχη σήμερα. 

Λιγκ Τρόφι: Με απουσίες η Μπόλτον!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

Τα παρακάτω παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης 21:45.

ΚΡΟΟΥΛΙ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Λιγκ Τρόφι. 2ος όμιλος της Νότιας περιφέρειας. Η Κρόουλι στη Β' Αγγλίας, έφερε ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας με την Στόκπορτ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 (13', 36'), έκανε την ανατροπή (42', 54', 66'), αλλά ισοφαρίστηκε στο 89'! Μπορεί να μη νίκησε, αλλά τουλάχιστον πήρε βαθμό μετά από δύο ήττες. Ωστόσο, έμεινε μακριά από την επιτυχία σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία σε έξι αγώνες. Εντός έδρας έχει 2/3 νίκες. Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

Η Τσάρλτον, στην Α' Αγγλίας, επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Φλίτγουντ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16', αλλά στη συνέχεια έκανε την ανατροπή (43', 73') και έφτασε στην επικράτηση. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε διαδοχικές ήττες και βελτιώθηκε το κλίμα. Πάντως, πρόκειται για μία ομάδα με αρκετές αδύναμες και όπως δείχνουν τα πράγματα δύσκολα θα καταφέρει να απεμπλακεί από τις τελευταίες θέσεις. Εκτός έδρας μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ψωμοτύρι το έχουν οι δύο ομάδες το over τώρα τελευταία. Over 2.5 (1.70).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΜΠΟΛΤΟΝ – ΣΑΛΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ

Η Μπόλτον στην Α' Αγγλίας επικράτησε δύσκολα εντός έδρας με 2-1 της Ντέρμπι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34', αλλά στη συνέχεια έφτασε στην ανατροπή (43', 65'), παίζοντας από το 48' με αριθμητικό πλεονέκτημα. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από τρεις αγώνες και βελτιώθηκε το κλίμα. Βρίσκεται στην κορυφή, ισοβαθμώντας με την Εξετερ και θεωρείται από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5.

Η Σάλφορντ, στη Β' Αγγλίας, έχασε εκτός έδρας 0-1 από τη Μόρκαμ, με γκολ που δέχθηκε στο 25', έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Λιντς (στα πέναλτι) και επέστρεψε στις ήττες. Μάλιστα, στο πρωτάθλημα μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει μόνο μία νίκη σε πέντε αγώνες. Εχει περιορισμένες δυνατότητες, αναμένεται να κινηθεί στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με αλλαγές θα παραταχθεί η Μπόλτον, όμως είναι σε καλό φεγγάρι και μπορεί να φτάσει σε μια νίκη. 1 & under 3.5 (2.27).

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ – ΚΡΟΥ

Στην Α' Αγγλίας, η Πορτ Βέιλ νίκησε εκτός έδρας την Οξφορντ Γιουνάιτεντ με δραματικό τρόπο! Προηγήθηκε στο 74', ισοφαρίστηκε στο 93', αλλα πέτυχε 2ο γκολ με πέναλτι στο 99', με την αντίπαλο της να παίζει από το 63' με δέκα παίκτες και από το 95' με εννέα! Σημείωσε 4η διαδοχική νίκη (η μία στα πέναλτι), ενώ παράλληλα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα επτά παιχνίδια. Εντός έδρας, τα τρία τελευταία ματς έχουν έρθει Under 1,5 και No Goal.

Η Κρου, στη Β' Αγγλίας, επικράτησε εντός έδρας 3-1 της ΜΚ Ντονς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8', αλλά πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο (62', 69', 90'). Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια και βελτιώθηκε το κλίμα. Κακή η παρουσία της εκτός έδρας, όπου σε τέσσερις αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία και αυτή στα πέναλτι. Γενικά, έχει περιορισμένη δυναμική και αναμένεται να κινηθεί κάπου στη μέση της βαθμολογίας. Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της έχουν έρθει Under 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξανά αντιμέτωπες οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα. Μπορούν να μας δώσουν γκολ. Goal/goal (1.70).

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ - ΝΟΤΙΝΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

Η Χαρογκέιτ, στη Β' Αγγλίας, έχασε εντός έδρας 0-1 από την Μπάροου με γκολ που δέχθηκε στο 21'. Θα μπορούσε να είχε διαφορετική τύχη στο ματς, αν ο Μάλντοουν δεν αστοχούσε σε πέναλτι στο 61'! Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 5η στα έξι τελευταία παιχνίδια και παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες. Στόχος της είναι να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τα επτά από τα οκτώ φετινά της ματς έχουν έρθει No Goal. Εκτός ο βασικός μέσος Σάτον (6/0).

Η Νότινχαμ Φόρεστ U21 αγωνίζεται στην Premier League 2, όπου στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε 0-1 εκτός έδρας από την Μπράιτον U21, με γκολ που δέχθηκε στο 72', σε ένα ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ελαβε έτσι τέλος το αήττητο σερί των τριών αγώνων, γνωρίζοντας την πρώτη της φετινή ήττα, στο πρώτο της παιχνίδι όπου δεν κατάφερε να σκοράρει. Σε τέσσερα ματς έχει απολογισμό 1-2-1. Για πρώτη φορά θα παίξει στο Λιγκ Τρόφι, ευελπιστώντας να έχει μία, όσο το δυνατόν, ανταγωνιστική παρουσία. Τα δύο τελευταία παιχνίδια της έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβληματική η Χάρογκεϊτ στην εκκίνηση της σεζόν, δεν χρήζει εμπιστοσύνης. Πάμε με το ασιατικό over 2.75 (1.65).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Μπρίστολ Ρόβερς προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λίνκολν στη Λιγκ 1, σώζοντας τον πόντο στο 90’. Η ομάδα του Τζόι Μπάρτον, συμπλήρωσε τρεις αγώνες χωρίς νίκη, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα επτά επίσημα παιχνίδια της. Αχίλλειος πτέρνα η άμυνα, έχει δεχτεί ένα ή δύο γκολ σε όλα τα ματς, με την ίδια να σκοράρει στα πέντε.

Η Τσέλτεναμ πάλεψε εντός έδρας με αντίπαλο την Μπάρνσλεϊ για την Λιγκ 1, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 2-0 και αγνοεί ακόμα τη νίκη σε επίσημο ματς φέτος, με έξι ήττες και μία ισοπαλία (ήταν εκτός έδρας). Η ομάδα του Γουέιντ Έλιοτ, είναι η μοναδική πλέον στις πέντε πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κακές και οι δύο ομάδες τη δεδομένη στιγμή. Αν μπορεί να πάρει κάποια τη νίκη, αυτή είναι η Μπρίστολ. 1 (1.85).

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr