Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι: Κοντά σε νίκες Μπάρνσλεϊ και Φλίτγουντ!

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:55

Αγωνιστική δράση έχουμε στο Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, με πολλές ομάδες να ρίχνονται στη μάχη σήμερα. 

Λιγκ Τρόφι: Κοντά σε νίκες Μπάρνσλεϊ και Φλίτγουντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Η Γουίμπλεντον, στους δύο τελευταίους αγώνες, με Τσέλσι στο Λιγκ Καπ και Νιούπορτ εκτός έδρας στη Λιγκ 2, προηγείται με σκόρερ τον Τάιλι (στο δεύτερο μάλιστα με 2-0), αλλά δεν καταφέρνει να κερδίσει, με μία ήττα και μία ισοπαλία 2-2. Η ομάδα του Tζόνι Τζάκσον, μπορεί να έχει χάσει μόνο ένα επίσημο ματς στη σεζόν, αλλά πλέον είναι τρεις αγώνες χωρίς νίκη, με τα μισά της παιχνίδια να είναι ισόπαλα.

Η Στίβενεϊτζ ενισχύθηκε με δανεικούς τις τελευταίες μέρες και παρουσιάστηκε ανανεωμένη, κερδίζοντας 3-0 εκτός τη Λέιτον Όριεντ για τη Λιγκ 1, με τον δανεικό από τη Μάντσεστερ Γ., Τσάρλι ΜακΝιλ, να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Η ομάδα του Στιβ Έβανς, επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από τρεις αγώνες. Έχει χάσει μόνο δύο από τα οκτώ επίσημα παιχνίδια της, το ένα στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ, μετά από ισοπαλία 1-1.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το έχουν το γκολ οι δύο ομάδες. Αν και έχουν διαφορά μιας κατηγορίας, το ματς μπορεί να έχει ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Over 2.5 (1.78).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΜΠΑΡΟΟΥ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Μπάροου πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Χάρογκεϊτ για τη Λιγκ 2 και είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Πίτερ Γουάιλντ, έχει χάσει μόνο δύο από τα επτά επίσημα παιχνίδια της στη σεζόν, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1. Εντός έδρας είναι αήττητη και πληρώνει γκολ – γκολ.

Η Μπλάκπουλ πήρε δραματική νίκη στο 90ό λεπτό με 2-1 εντός έδρας επί της Γουίγκαν για τη Λιγκ 1 και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες και πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, στα οποία δεν είχε καν σκοράρει (τρία 0-0). Η ομάδα του Νιλ Κρίτσλι, πλήρωσε για πρώτη φορά το γκολ – γκολ φέτος στο τελευταίο της παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παίζει πολύ το αμφίτερμα εντός για τη Μπάροου. Goal/goal (1.62).

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ

H Νορθάμπτον πάλεψε εντός απέναντι στη Γουίκομ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 1-0 για τη Λιγκ 1, χάνοντας μετά από δύο σερί νίκες με 1-0. Η ομάδα του Τζον Μπρέιντι, μετρά πλέον τρία σερί under 2.5, ενώ μόνο μία φορά στη σεζόν έχει καταφέρει να σκοράρει πάνω από μία φορά σε παιχνίδι της. Και τα τέσσερα τελευταία γκολ της σημειώθηκαν μετά το 85’.

Η Όξφορντ έχασε στο 90’ με 2-1 εντός από την Πορτ Βέιλ για τη Λιγκ 1, σε ματς που τελείωσε με εννέα παίκτες και προσγειώθηκε απότομα, καθώς προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ πάντως βρίσκει δίχτυα σε έξι συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και πληρώνει έξι σερί γκολ – γκολ. Εκτός έδρας έχει δύο συνεχόμενες νίκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στήριξη στη φιλοξενούμενη που έχει τον τρόπο να αποδράσει εκτός έδρας. 2Χ & over 1.5 (1.70).

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Η Τζίλιγχαμ ξεκίνησε τη σεζόν με πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (οι τέσσερις με 1-0), αλλά μετά την πήρε η κάτω βόλτα, καθώς έχασε 2-0 εκτός από την Γκρίμσμπι για τη Λιγκ 2 και πλέον έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, όλες δεχόμενη 2 ή περισσότερα γκολ. Η ομάδα του Nιλ Χάρις, δεν έχει πληρώσει ακόμα ισοπαλία στη φετινή σεζόν.

Η Λέιτον Όριεντ έκανε κακή εμφάνιση στο τελευταίο της παιχνίδι εντός με Στίβενεϊτζ για τη Λιγκ 1 και ηττήθηκε με 3-0. Η ομάδα του Ρίτσι Γουέλενς είναι ασταθής, καθώς στα τελευταία τρία παιχνίδια της έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Γενικά έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο μία φορά στα επτά επίσημα φετινά της ματς, μένοντας άσφαιρη σε πέντε. Όταν δέχτηκε γκολ δεν πήρε ούτε πόντο. Μακριά από το γήπεδό της, συμπλήρωσε αισίως πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη και δεν έχει πάρει διπλό από τον περασμένο Απρίλιο σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν πατάνε καλά οι δύο ομάδες. Θα πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ (1.95).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΤΡΑΝΜΙΡ ΡΟΒΕΡΣ

Η Φλίτγουντ έχασε με 2-1 στην έδρα της Τσάρλτον για τη Λιγκ 1 παρ' όλο που προηγήθηκε, οπότε συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έξι σε όλες τις διοργανώσεις ενώ αγνοεί ακόμα τη νίκη φέτος σε επτά ματς, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον από ένα γκολ σε όλα. Αναπόφευκτη έτσι η ανακοίνωση της απόλυσης του προπονητή Σκοτ Μπράουν, με την ομάδα πιθανότατα να παρατάσσεται με υπηρεσιακό στο Λιγκ Τρόφι.

Ντεφορμέ είναι το τελευταίο διάστημα η Τρανμίρ. Η ομάδα του Ίαν Ντος, έχασε 1-0 από τη Ρέξαμ εντός για τη Λιγκ 2 και συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες, οι τρεις εκ των οποίων δεχόμενη τουλάχιστον δύο γκολ. Έχει μόνο δύο νίκες φέτος και η μία από αυτές ήταν στα πέναλτι για το Λιγκ Καπ μετά από ισοπαλία στο 90' τη μοναδική της έως τώρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αλλαγή προπονητή στη Φλίτγουντ, άρα δεδομένα κάτι μπορεί να αλλάξει. 1 (2.00).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Φόρεστ Γκριν πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Σάτον για τη Λιγκ 2 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ντέιβιντ Χόρσμαν, έχει μείνει χωρίς γκολ μόνο σε δύο από τα επτά φετινά επίσημα παιχνίδια της, ενώ έχει πληρώσει μόνο μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έχει μόνο ήττες φέτος σε τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενη πάντα τουλάχιστον από δύο γκολ. Εκτός οι Μουρ - Τέιλορ, Λάβινιερ (μπακ), Τζόουνς, Γκάρικ (μέσοι). Aμφίβολος ο μέσος Μάντοξ.

Η Σριούσμπερι έχασε με 2-0 μέσα στην έδρα της Καρλάιλ για το Λιγκ Καπ και συνεχίζει τη σεζόν με σκαμπανεβάσματα, καθώς εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Η ομάδα του Mατ Τέιλορ, δεν έχει ακόμα ισοπαλία στη σεζόν, ενώ όλες οι νίκες της φέτος ήταν με ένα γκολ διαφορά. Και τα τρία τελευταία γκολ της έχουν σημειωθεί στο πρώτο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν πείθουν στην αρχή της σεζόν οι δύο ομάδες. Είναι μια επιλογή το διπλό λόγο διαφοράς κατηγορίας, αλλά προτιμότερο το 2-3 γκολ (1.95).

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Η Μπάρνσλεϊ προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες με σκορ 2-0 στη Λιγκ 1, η τελευταία κόντρα στην Τσέλτεναμ, με γκολ στο β’ μέρος. Όμως η ομάδα του Nιλ Κόλινς, πρέπει να βελτιωθεί και στο γήπεδό της, όπου μετρά τρεις σερί ήττες σε κανονική διάρκεια ή πέναλτι και έχει μόνο μία νίκη φέτος. Και τα τέσσερα φετινά ματς στο γήπεδό της, ήταν over 3.5.

Η Γκρίμσμπι κέρδισε 2-0 την Τσέλτεναμ εντός για τη Λιγκ 2 και επανήλθε στις νίκες μετά από τρεις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Πολ Χερστ, έχει έφεση στις ισοπαλίες, καθώς από τα οκτώ επίσημα παιχνίδια της, πλήρωσε το Χ σε κανονική διάρκεια στα τέσσερα, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου αγώνα της στο Λιγκ Τρόφι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο κοντά στη νίκη η Μπάρνσλεϊ, αν υπολογίσουμε και τη δίψα της για διάκριση. 1 (1.77).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr