Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro: Πολωνία – Ν. Φερόε, αντίδραση στο 1.85!

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:06

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ψάχνει μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας και θα την εμπιστευθούμε κόντρα στα Ν. Φεροόε, ενισχύοντας τον “φτηνό” άσο με συνδυαστικές επιλογές.

Προκριματικά Euro: Πολωνία – Ν. Φερόε, αντίδραση στο 1.85!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πολωνία – Ν. Φερόε

5ος Ομιλος – 21:45, Novasports News
Κωδικός ΟΠΑΠ: 922
Στη Βαρσοβία.

Ολλανδία – Ελλάδα με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις στη Novibet

Πολωνία

Η Πολωνία είχε κλήρωση που θεωρητικά θα χρειαζόταν ένας υγιεινός περίπατος για να της εξασφαλίσει θέση στην πρώτη δυάδα, αλλά η πραγματικότητα αποδεικνύεται πολύ διαφορετική. Και αν η ήττα στην Τσεχία δικαιολογείται, αυτή στη Μολδαβία με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο προκάλεσε προβληματισμό στις τάξεις της Εθνικής. Ο Πορτογάλος εκλέκτορας, Φερνάντο Σάντος, δέχεται έντονη κριτική και όσο περνάει ο καιρός, τόσο χάνει τα στηρίγματα εντός της Ομοσπονδίας, κομβικά τα ματς του Σεπτεμβρίου. Διάχυτη η νευρικότητα στο εσωτερικό της, οι ποδοσφαιριστές έχουν… συγκρουστεί με την ομοσπονδία αναφορικά με τα μπόνους για την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συν και πλην
Εκτός οι Ρέκα (α. 15/0), Γκλικ (α. 103/6), Κλιχ (μ. 41/2), Γιόζβιακ (μ. 22/3), Πιόντεκ (ε. 27/11) και Μπούκσα (ε. 9/5) ενώ ο τερμ. Σκορούπσκι πλήρωσε την… κόντρα με τον Λεβαντόφσκι αναφορικά με τα μπόνους. Κλήθηκαν αλλά αποκλείστηκαν απο την αποστολή οι λογιζόμενοι ως βασικοί Ζαλέφσκι και Φρανκόφσκι.

Νησιά Φερόε

Οι Νήσοι Φερόες ρίχτηκαν στη μάχη των προκριματικών με μοναδικό στόχο το να αποφύγουν την τελευταία θέση, αλλά ο ένας βαθμός σε τρία ματς (στη Μολδαβία) δεν είναι καλή συγκομιδή, κυρίως επειδή ο άμεσος αντίπαλος παίρνει αποτελέσματα εκτός προγράμματος. Ουδείς, βέβαια, απαιτεί πρόκριση, τα επτά γκολ παθητικό είναι η μεγάλη πληγή. Ουδέποτε έδωσαν το παρών στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, αμετακίνητος από το 2019 στο πόστο του εκλέκτορα ο Χάκαν Έρικσον.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Χωρίς Βατντναλ
Εκτός κλήσεων οι Πέτερσεν (ε. 3/0), Μνένε (μ. 2/0), Ασκάμ (α. 11/0), δεν πρόκειται για παίκτες που επηρεάζουν άμεσα τα αγωνιστικά πλάνα του Έρικσον. Αρκετοί διεθνείς αγωνίζονται στην Κλάκσβικ που εντυπωσίασε στα καλοκαιρινά προκριματικά των ευρωπαϊκώνμ διοργανώσεων.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.13 8.25 15.5 2.7 1.42 1.68 2.08 2.42 1.5 1.05 5.35
Πολωνία - Νησιά Φερόε / Εκτίμηση

“Πληγωμένη” η Πολωνία που ψάχνει μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας για τη συνέχεια. Ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορες τιμές και θα τον επιλέξουμε απο το πρώτο ημίχρονο με over 1,5 στο 1.85.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr