Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Τα γκολ σε πρώτο πλάνο

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:40

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την τιμητική τους στις περισσότερες φιλικές αναμετρήσεις. Σε πίεση ο Φλικ στη Γερμανία, βασικός ο Πινέδα στο Μεξικό που κοντράρεται με την Αυστραλία.

Διεθνή Φιλικά: Τα γκολ σε πρώτο πλάνο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις φιλικές αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ

Εμφανίσεις ελπίδας αναζητά η Γερμανία. Η “νάσιοναλμάνσαφτ” μετά την προβληματική εικόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν πείθει και στα φιλικά (τέσσερα ματς χωρίς νίκη) και ο τεχνικός Χάνσι Φλικ βρίσκεται προ της εξόδου με κομβικά τα δύο τεστ με Ιαπωνία και Γαλλία (12/9) Μέσα όλα, δημοσιοποιήθηκε ντοκιμαντέρ από την παρουσία της ομάδας στο Μουντιάλ που μαρτυρά τις προβληματικές σχέσεις ανάμεσα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Η Ιαπωνία βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια όπως απέδειξε και η ανταγωνιστική παρουσία της στο παγκόσμιο κύπελλο. Ο Χαϊμε Μοριγιάσου εξαργύρωσε τη θετική εικόνα με νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα βρίσκεται στον πάγκο των “μπλε σαμουράι” μέχρι το 2026. Επόμενος στόχος το Κύπελλο Ασίας του 2024 που ξεκινά με την... στάμπα του φαβορί.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπερβολικός κρίνεται ο φαβοριτισμός για την προβληματική εσχάτως Γερμανία. Θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ στο 1.75.

ΗΠΑ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Στο Σεν Λουις (Μιζούρι). Με αργά αλλά σταθερά βήματα, οι ΗΠΑ ψάχνουν την θέση στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Έχουν ήδη παγιωθεί ως δύναμη στην Κεντρική Αμερική, τον Ιούνιο κατέκτησαν το Nations League στον επεισοδιακό τελικό με το Μεξικό. Ακολούθησε προβληματική πορεία στο Γκολντ Καπ όπου αγωνίστηκε πάντως με πειραματική σύνθεση. Ο τεχνικός Μπελχάλτερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Το κάτι παραπάνω αναζητά το Ουζμπεκιστάν. Η έλευση του Σρέτσκο Κατανετς στον πάγκο βελτίωσε την εικόνα του χωρίς όμως να έχει μεταφραστεί σε μια “ηχηρή” επιτυχία. Τον Ιούνιο, έφθασε μέχρι τον τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης Nations League Κεντρικής Ασίας αλλά δεν κατάφερε να αναστατώσει το φαβορί Ιράν. Ακολουθούν φιλικά ματς και τον Οκτώβριο, ενώ τον Ιανουάριο θα αγωνιστεί στην τελική φάση του Κυπέλλου Ασίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται σταθερά ανταγωνιστικοί τα τελευταία χρόνια και ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορες τιμές. Θα τον συνδυάσουμε με under 3,5 στο 2.15.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

ΜΕΞΙΚΟ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Στο Τέξας (ΗΠΑ). Το Μεξικό προβλημάτισε στο CONCACAF Nations League και η ομοσπονδία απομάκρυνε τον τεχνικό Ντιέγο Τσόκα. Η έλευση του Χάιμε Λοζάνο αποδείχτηκε κομβική καθώς η “Ελ Τρι” κατέκτησε το Γκολντ Καπ που ακολούθησε και ο 44χρονος τεχνικός εξαργύρωσε την επιτυχία με νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Έχει τέσσερα φιλικά ματς, μέχρι το Νοέμβριο όπου ξεκινά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Nations League.

Η Αυστραλία είχε μια θετική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 καθώς ξεπέρασε την φάση των ομίλων και εν τέλει αποκλείστηκε στους “16” από την μετέπειτα παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αργεντινή. Η “Εκιπ” χαρακτήρισε τον Γκρέιαμ Αρνολντ ως τον καλύτερο τεχνικό του τουρνουά και η ομοσπονδία προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας τους, μέχρι το 2026. Διάχυτη η προσπάθεια ανανέωσης από τον έμπειρο τεχνικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με νέο λουκ το Μεξικό, ενώ η Αυστραλία παλεύει όλα τα ματς. Θα... θέλαμε ψηλότερα τον άσο και θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ (1.85).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr