Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Μουντιάλ: Βραζιλία – Βολιβία, με δυνατό συνδυασμό

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:59

Ανάλυση και προγνωστικο στοιχήματος για την πρεμιέρα της Βραζιλίας με την Βολιβία αναφορικά με την ζώνη της Νοτίου Αμερικής.

Προκριματικά Μουντιάλ: Βραζιλία – Βολιβία, με δυνατό συνδυασμό

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Βραζιλία - Βολιβία.

Γενικά από τα φετινά προκριματικά Μουντιάλ η ζώνη της CONMEBOL θα βγάζει 6 ομάδες απευθείας στην τελική φάση, από τέσσερις που ήταν πριν, ενώ η 7η ομάδα θα πάει στα μπαράζ για ένα ακόμα εισιτήριο.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Novibet και την Cosmote TV

Βραζιλία

Η Βραζιλία ήταν εξαιρετική στα προηγούμενα προκριματικά, μένοντας αήττητη στα 17 παιχνίδια της. Αλλά στην τελική φάση αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Κροατία, στα πέναλτι.

Ήταν και το τελευταίο ματς του Τίτε στον πάγκο της. Ανέλαβε σε υπηρεσιακό βάση ο Ραμόν Μενέσες, αλλά έμεινε στον πάγκο στα τρία φιλικά που ακολούθησαν (γκολ – γκολ όλα) έχοντας 2 ήττες, 1 νίκη. Αποχώρησε και την θέση του πήρε Φερνάντο Ντινίς επίσης υπηρεσιακός.

Μάλιστα θα είναι και το πρώτο του ματς το συγεκριμένο.Η ομοσπονδία να τα έδωσε όλα για τον Αντσελότι αλλά δεν τα κατάφερε.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο τερματοφύλακας Μπέντο, ο εξτρέμ Βινίσιους και ο επιθετικός Άντονι. Μέσα βρίσκονται αστέρια όπως οι Ζεσούς, Νεϊμάρ, Μαρτινέλι, Ροντρίγκο, Κασεμίρο, Ζοέλιντον, Άλισον.

Βολιβία

Η Βολιβία τερμάτισε στην 9η θέση στα προηγούμενα προκριματικά και για μια ακόμα φορά απογοήτευσε.

Το τελευταίο ματς των προηγούμενων προκριματικών ήταν εντός με την Βραζιλία από την οποία δεχθηκε μια ξεγυρισμένη 4άρα.

Ο Σέζαρ Φαρίας αποχώρησε κι εδώ και 8 μήνες στον πάγκο της είναι ο Γκουστάβο Κόστας. Μάλιστα προκάλεσε έκπληξη με το γεγονός πως κάλεσε 48 ποδοσφαιριστές για το ματς με την Βραζιλία, αλλά και το εντός με την Αργεντινή που ακολουθεί.

Από αυτούς μόλις 10 αγωνίζονται σε πρωταθλήματα εκτός Βολιβίας κια ανάμεσα τους είναι οι Λάμπε (μέσος), Μαρτίνς (δεκάρι).

Αγωνιστικά νέα

Αναφορικά με ιδιαίτερες απουσίες δεν αναφέρθηκε κάτι το αξιόλογο. Ο Κόστας μπορεί να παρατάξει το σχήμα της αρεσκείας του και είναι ένα θέμα η ενδεκάδα, με τόσους παίκτες που κάλεσε, από τους οποίος θα υπολογίζει μόνο τους 23 για κάθε αναμέτρηση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.35 1.17 2.37 1.51 2.8 1.38 9
Βραζιλία - Βολιβία / Εκτίμηση

Η Βραζιλία πάει συνήθωσε σε μεγάλα σκορ απέναντι στην Βολιβία, αλλά όλη αυτή η αναταραχή με το νέο τεχνικό και τις αλλαγές υπηρεσιακών στον πάγκο ίσως επηρεάσει. Ο άσος σε συνδυασμό με under 3.5 γκολ είναι στο 2.60!

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr