Ποδόσφαιρο

Α’ Πορτογαλίας: Μορεϊρένσε-Μπράγκα, δύσκολη νίκη για τους φιλοξενούμενους

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:17

Αγώνας για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ανάμεσα στην Μορεϊρένσε και την Μπράγκα. Με τους φιλοξενούμενους, να έχουν το πάνω χέρι ξεκάθαρα, παρά τις απουσίες τους.

Α’ Πορτογαλίας: Μορεϊρένσε-Μπράγκα, δύσκολη νίκη για τους φιλοξενούμενους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Πορτογαλίας.

Μορεϊρένσε

Κέρδισε δίκαια με 2-1 την Τσάβες εκτός έδρας. Για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, προηγήθηκε στο 3’, είχε μεγάλη φάση στο 8’, στη συνέχεια αντιμετώπισε ανασταλτικά προβλήματα. Κυριάρχησε στην επανέναρξη, δημιούργησε κλασικές φάσεις, κυρίως μέσω ατομικών ενεργειών, της ακυρώθηκε οριακά γκολ στο 59’, κόντρα στη ροή ισοφαρίστηκε στο 72’, λυτρώθηκε στο 84’. Με την εθνική Αφρικής βρίσκεται ο χρήσιμος εξτρέμ Κοντισάνγκ.

Μπράγκα

Προβλημάτισε στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Σπόρτινγκ. Είχε ανούσια κατοχή μπάλας στο ξεκίνημα, παγιδεύτηκε επιθετικά σε όλη τη διάρκεια, αντιμετώπισε προβλήματα στην καρδιά της άμυνας. Βρέθηκε πίσω στο 25’, στάθηκε τυχερή σε ακυρωθέν γκολ στο 38’, ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε στο 78’ με εκτέλεση φάουλ του Τζαλό στη μοναδική κλασική ευκαιρία που δημιούργησε στην αναμέτρηση. Με τις εθνικές ομάδες βρίσκονται οι Χόρνιτσεκ, Νιακατέ, Σαάτσι, Μέντεζ, Ρικάρντο Όρτα και ο κομβικός φορ Αμπέλ Ρουίθ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.4 3.45 1.97 1.98 1.72 1.38 2.8 1.67 2.08 1.71 1.25 1.25
Μορεϊρένσε - Μπράγκα / Εκτίμηση

Η Μορεϊρένσε έρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Μπράγκα μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Σπόρτινγκ, αλλά έχει εξαιρετική εικόνα. Το πρόβλημα είναι ότι έχει πολλές απουσίες λόγω των εθνικών ομάδων. 2 (1.80)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr