Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Επιστρέφει στις νίκες η Τζίλιγχαμ

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:33

Φουλ δράση στην 4η κατηγορία της Αγγλίας, τα φώτα στρέφονται στο ντέρμπι κορυφής Μίλτον Κέινς Ντονς-Νοτς Κάουντι.

Λιγκ2: Επιστρέφει στις νίκες η Τζίλιγχαμ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

«Λευκή» ισοπαλία απέσπασε η Μπράντφορντ στο Μάνσφιλντ. Μετά το «φτωχό» σε φάσεις πρώτο μέρος, έχασε μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης ενώ στο 79' την έσωσε το δοκάρι. Under τα έξι από τα οκτώ επίσημα, στο Λιγκ Καπ απέκλεισε στα πέναλτι την Ρέξαμ (1-1 90λεπτο). Πήρε και τους Αφόξα (εξτρέμ, Αστον Βίλα), Τούλοκ (φορ, Γουέστ Μπρομ), νοκ άουτ οι Τσάπμαν (μέσος) και Ολιβερ (επιθετικός).

Η Γκρίμσμπι επιβλήθηκε με άνεση της Τζίλιγχαμ (2-0), δεύτερη νίκη σε έξι αγωνιστικές έχοντας μόλις μία ήττα. Εμφανίστηκε «κυνική» στο πρώτο ημίχρονο και παράλληλα είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Ακολούθησε η ήττα 2-0 στην έδρα της Μπάρνσλεί για τους ομίλους Λιγκ Τρόφι, under τα επτά από τα εννιά φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις (στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε από την Μάνσφιλντ). Εκτός οι Καν (βασικός μέσος) και Γουίλσον (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπράντφορντ μέχρι τώρα δεν έχει φανερώσει τις επιθετικές της αρετές, αντιθέτως η Γκρίμσμπι έχει ξεκινήσει αρκούντως ικανοποιητικά. Αν και οι γηπεδούχοι έχουν την δυναμική να αντιδράσουν, δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε και θα προτιμήσουμε το γκολ-γκολ (1,83).

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Η Ακρινγκτον πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Νοτς Κάουντι (3-1). Ισοφάρισε αλλά μόνο προσωρινά και κόντρα στη ροή, πάντως αν είχε λίγο περισσότερη τύχη μπορούσε τη ζημιά. Ακολούθησε η νίκη επί της Καρλάιλ (1-0) για το Λιγκ Τρόφι, γκολ-γκολ τα πέντε από τα επτά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίο απόκτημα ο μέσος Γουντς, εκτός οι μέσοι ΜακΚόνβιλ (2 γκολ), Πρίτσαρντ και ο αμυντικός Σίπλεϊ.

Η Μάνσφιλντ δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Μπράντφορντ (0-0), φέρνοντας τέταρτη ισοπαλία στο αήττητο ξεκίνημα έξι αγωνιστικών. Η γενικότερα αήττητη τη νέα σεζόν ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ είχε ελαφρά υπεροχή, πάνω-κάτω δίκαιο πάντως 0-0. Προηγήθηκε η πρόκριση στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ (στα πέναλτι στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ). Αμφίβολος ο αν. μέσος Κουίν, εκτός πλάνων οι αμυντικοί Τζόνσον, Κίλγκουρ, Λιούις και οι μέσοι Μπόατενγκ, Χάρινγκτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο δυνατά σύνολα κοντράρονται εδώ και μοιάζει αρκετά πιθανό να αλληλοεξουδετερωθούν (3,45).

ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία (τέταρτη στο αήττητο ξεκίνημα έξι αγωνιστικών) έφερε η Γουίμπλεντον στην έδρα της Νιούπορτ (2-2) και φιγουράρει στις προνομιούχες θέσεις. Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων όμως το απώλεσε, ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Στιβενέιτζ για τους ομίλους του Λιγκ Τρόφι. Τελευταία αποκτήματα οι μέσοι Εβανς (Στόκπορτ) και Λάκιν (Μπέρτον). Αμφίβολος ο αν. μέσος Ριβς, εκτός πλάνων οι αμυντικοί Μπιλέρ, Κάρι και Καλαμπάι.

Σε ματς ανατροπών η Στόκπορτ γλίτωσε στα τελευταία λεπτά την ήττα από την Κρόουλι (3-3), σε κάθε περίπτωση συνεχίστηκε το κακό ξεκίνημα στη σεζόν για μία ομάδα που εκτιμάται ανάμεσα στα φαβορί για άνοδο. Εφερε δανεικούς τους Ποντ (αμυντικός, Γουλβς) και Μπέιλι (μέσος, Σάλφορντ). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Νόιλ που έγινε αναγκαστική αλλαγή, εκτός πλάνων οι επιθετικοί Γούτον (14 γκολ πέρυσι), Στρέτον και οι Καμπς (μέσος), Χίπολαιτ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σερί ισοπαλιών από την επικίνδυνη Γουίμπλεντον, καλείται να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στο εξής η Στόκπορτ. Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη, πάμε παρακάτω.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΤΡΑΝΜΙΡ

Την τέταρτη ήττα σε πέντε αγωνιστικές υπέστη η Κόλτσεστερ στο Γουόλσολ (1-0) και αδυνατεί να ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις. Δεν άξιζε καλύτερης τύχης, έχοντας παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα, μόνο μετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να.. ξεμυτίσει. Απέκτησε και τον διεθνή Βορειοιρλανδό μέσο ΜακΓκίχαν, μετά τους Μίτσελ (αμυντικός), Μινγκ (μέσος). Αμφίβολος ο μέσος Νιουμπάι, δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Λόρενς, Ιάντολο και ο αν. μέσος Ντάλισον.

Ακόμη μία ήττα, την πέμπτη σε έξι αγωνιστικές γνώρισε η Τρανμίρ από την Ρέξαμ (0-1). Είχε παθητικό στο ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και από τύχη κράτησε το μηδέν, όμως δέχτηκε γκολ νωρίς στην επανάληψη και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ακολούθησε η ήττα 2-0 στο Φλίτγουντ για το Λιγκ Τρόφι, συνδυασμός under και no goal τα τρία τελευταία επίσημα. Πήρε δανεικό από την Λίβερπουλ τον αριστερό μπακ Νόρις, αμφίβολος ο φορ Σόντερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σύνολο με μεγάλες αδυναμίες η Κόλτσεστερ και η Τρανμίρ παρότι έχει ξεκινήσει απογοητευτικά μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Στροφή στο σύνολο 2-3 τερμάτων (1,91) που καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η Κρόουλι άγγιξε ένα ανέλπιστο διπλό επί της Στόκπορτ αλλά ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά (3-3), πλέον μετράει από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες (μόνο στην πρεμιέρα κράτησε ανέπαφη εστία). Βρέθηκε να υπολείπεται δύο τερμάτων, έκανε εντυπωσιακή ανατροπή όμως δεν κράτησε το προβάδισμα της μέχρι τέλους. Ακολούθησε η εντός έδρας νίκη επί της Τσάρλτον (4-3) για τους ομίλους Λιγκ Τρόφι. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον βασικό αμυντικό Γκόρντον.

Μετά τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ στα πέναλτι από την Μπρέντφορντ, η Νιούπορτ έφερε την πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα κόντρα στην Γουίμπλεντον (2-2) και παραμένει ψηλά. Οι Ουαλοί βρέθηκαν να υπολείπονται δύο τερμάτων, όμως επέμειναν και ανταμείφθηκαν... εν μέρει με τον Εβανς να φτάνει τα 7 γκολ! Over τα επτά από τα οκτώ επίσημα παιχνίδια της, εκτός πλάνων οι Τζέιμισον (στόπερ), Ντρίσντεϊλ (αμυντικός) και οι επιθετικοί Ζανζάλα, Πάλμερ-Χόλντεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο ποιοτικοί οι Ουαλοί της Νιούπορτ, όχι όμως ιδιαίτερα αξιόπιστοι εκτός έδρας. Η Κρόουλι είναι ευάλωτη αμυντικά, μπροστά πάντως βρίσκει λύσεις και θα στραφούμε στον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (2,40).

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΚΡΟΥ

Την δεύτερη φετινή νίκη πανηγύρισε η Φόρεστ Γκριν στην έδρα της Σάτον (0-1). Οι «οικολόγοι» φρόντισαν να θωρακίσουν την άμυνα και βρήκαν τη λύση, έχοντας συνολικά την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες. Μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Τρόφι επικράτησε 3-0 της Σριούσμπερι. Ενισχύθηκε με τους Νταμπό (μπακ, Κόβεντρι) και Μόρτον (φορ, Σάλφορντ). Αμφίβολος ο μέσος Ελιοτ, νοκ άουτ οι βασικοί Μουρ-Τέιλορ (αμυντικός), Τζόουνς (μέσος) και οι αναπληρωματικοί Λαβινιέρ (αμυντικός), Γκάρικ (εξτρέμ).

Πολύτιμη νίκη επί της Μίλτον Κέινς Ντονς πανηγύρισε η Κρου (3-1), μένοντας κοντά στις πρώτες θέσεις. Νωχελική στο πρώτο μέρος και δικαίως πίσω στο σκορ, μπήκε όμως πολύ πιο επιθετικά στην επανάληψη. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Πορτ Βέιλ στο Λιγκ Τρόφι, από την ίδια ομάδα αποκλείστηκε πρόσφατα στο Λιγκ Καπ (στα πέναλτι). Γκολ-γκολ τα 6/8 επίσημα. Πήρε τον μέσο Γουάιτ (Νιούκαστλ), απουσιάζει ο μέσος Κόλκετ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πήρε βαθιά ανάσα η Φόρεστ Γκριν και με ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξει νέα νίκη. Πάντως δεν θα είναι εύκολο, προτιμότερη και εδώ η λύση στα τέρματα (1,90 το over, 1,71 το γκολ-γκολ).

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ

Δεύτερη απανωτή ήττα μετά το 4/4 στο ξεκίνημα υπέστη η Τζίλιγχαμ στην έδρα της Γκρίμσμπι (2-0), πέφτοντας από την κορυφή. Νωχελική στο πρώτο ημίχρονο κόντρα σε έναν κυνικό αντίπαλο, δεν προσπάθησε καν να επιστρέψει. Μεσοβδόμαδα νίκησε 2-1 την Λέιτον Οριεντ στο Λιγκ Τρόφι, πρόσφατα αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από την Λούτον (3-2). Παράπονα προς κάποιους παίκτες για.. εφησυχασμό έκανε ο τεχνικός Νιλ Χάρις, που δεν υπολογίζει τον επιθετικό Χόσκινς.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για την Χάρογκειτ, η ήττα από την Μπάροου (0-1) ήταν η τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Πάντως στάθηκε άτυχη χάνοντας πέναλτι (53’). Μεσοβδόμαδα νίκησε 2-1 την Νότιγχαμ u21 στο Λιγκ Τρόφι, ενώ πρόσφατα συνετρίβη 0-8 από την Μπλάκμπερν στο Λιγκ Καπ! Πήρε δανεικό τον φορ Σιβί (Μίντλεσμπρο), επέστρεψε για δεύτερη θητεία ο φορ Μαρτς. No goal τα 7/9 επίσημα. Αμφίβολοι οι Μάτοκ (αμυντικός), Σάτον (μέσος), απουσιάζει ο μέσος Ντούλεϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Επεσε» απότομα μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα η Τζίλιγχαμ, είναι κλάσεις ανώτερη της Χάρογκειτ και λογικά θα επανέλθει στις νίκες (1,80).

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Ηττα που την έριξε από την κορυφή υπέστη στο Κρου η Μίλτον Κέινς Ντονς (3-1). Πήρε γρήγορο προβάδισμα έχοντας ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος, όμως το σκηνικό άλλαξε και δεν άντεξε στην πίεση. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα πέντε τελευταία επίσημα. Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα με τους Στιούαρτ (αμυντικός, Αμπερντίν), Τόμλινσον (αριστερός μπακ, Πιτέρμπορο) και Χάρισον (επιθετικός, Πορτ Βέιλ). Αμφίβολος ο επιθετικός Χάντερ, νοκ άουτ ο μέσος Γουόλερ.

Οριστικά άφησε πίσω τη συντριβή της πρεμιέρας από την Σάτον (5-1) η Νοτς Κάουντι, καθώς ακολούθησαν τέσσερις νίκες στο αήττητο πέντε αγωνιστικών με πιο πρόσφατη επί της Ακρινγκτον (3-1). Δίκαιη επικράτηση, η παραγωγική της επίθεση μπορούσε κι άλλα γκολ, από την άλλη επέτρεψε και σημαντικές ευκαιρίες. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα πέντε από τα έξι ματς πρωταθλήματος (4/6 over 3,5). Αμφίβολος ο επιθετικός Σκοτ, νοκ άουτ ο αμυντικός μέσος Μπαιράμι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πήρε φόρα για τα καλά η Νοτς Κάουντι, πάντως δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι σε έναν εμφανώς δυνατό αντίπαλο. Χαμηλά οι τιμές για τα τέρματα, no bet.

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η Σάλφορντ έμεινε στα ρηχά και ηττήθηκε στο Μόρκαμ (1-0), υποχωρώντας στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Δέχτηκε γκολ σε πέμπτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος, περισσότερο απειλήθηκε με δεύτερο παρά απείλησε. Ακολούθησε η ήττα με κάτω τα χέρια από την Μπόλτον (3-0) στο Λιγκ Τρόφι. Διπλή ενίσχυση στην άμυνα, φέρνοντας δανεικούς τους Τζον (Μπόλτον) και Ινγκραμ (Γουέστ Μπρομ). Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Λουντ, τραυματίας ο μέσος Γουάτ.

Μετά από δύο κολλητές ισοπαλίες η Γουόλσολ επικράτησε της Κόλτσεστερ (1-0). Απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, έχοντας πλήρη υπεροχή σε όλο το διάστημα, σε κανένα σημείο δεν αισθάνθηκε απειλή. Και τα επτά προηγούμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις ήταν γκολ-γκολ, ενώ τα έξι από τα οκτώ επίσημα ήταν over. Ενισχύθηκε με τους Οκάγκμπουε (αμυντικός, Στόουκ)-Γκρίφιθ (μέσος, Γουλβς). Εξέτισε ο βασικός αριστερός μπακ Χάσεϊ, τραυματίες οι Μεναγές (αμυντικός), Κόμλεϊ, Ιρινγκ (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν αρέσει η Σάλφορντ, με ατού την επίθεση πορεύεται η Γουόλσολ. Και εδώ κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, έχει τύχη το γκολ-γκολ (1,72).

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΣΑΤΟΝ

Η Σουίντον περιορίστηκε σε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της ουραγού Ντονκάστερ, σε κάθε περίπτωση διεύρυνε στις πέντε αγωνιστικές το αήττητο της ξεκίνημα. Πάντως θα έπρεπε να τα καταφέρει καλύτερα, έχοντας αριθμητικό αβαντάζ από το 45' πίεσε αλλά χωρίς αποτέλεσμα στην επανάληψη. Over τα τέσσερα από τα πέντε ματς πρωταθλήματος. Ενισχύθηκε με τον επιθετικό Γουάκελινγκ (από Σουίντον), παραμένουν παροπλισμένοι οι αναπληρωματικοί Κλέιτον (στόπερ) και Ντιβάιν (αριστερός μπακ).

Νέα αποτυχία για την Σάτον που υπέκυψε εντός έδρας στην Φόρεστ Γκριν (0-1), πέμπτη συνεχόμενη ήττα μετά τον θρίαμβο της πρεμιέρας επί της Νοτς Κάουντι πέφτοντας πλέον στην προτελευταία θέση. Η εμφάνιση ήταν και πάλι μετριότατη, μόνο θετικό έως τώρα η πρόκριση στον 3ο γύρο Λιγκ Καπ (0-1 την Γουίκομ). Ενισχύθηκε με τους Μπουζάνης (γκολκίπερ, Ρέντινγκ) και Περέιρα (εξτρέμ, Λούτον). Αμφίβολος ο αμυντικός Ο’ Μπράιαν, νοκ άουτ ο τερματοφύλακας Αρνολντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δυνατή επιθετικά η Σουίντον, μπορεί να τα βγάλει πέρα με την Σάτον που τουλάχιστον σε αυτή τη φάση φανερώνει αδυναμίες. Σε αξιόλογες τιμές ο άσος (1,81).

ΡΕΞΑΜ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Το πρώτο φετινό διπλό πανηγύρισε η Ρέξαμ με «θύμα» την Τρανμίρ (0-1), ανεβαίνοντας στα μέσα της κατάταξης. Κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, τελικά βρήκε λύση στις αρχές της επανάληψης. Στο Λιγκ Τρόφι νίκησε 1-0 την Νιούκαστλ u21, γκολ-γκολ τα 6/9 επίσημα. Πήρε δανεικούς τους Εβανς (μέσος, Μίλγουολ) και Οκόνκβο (γκολκίπερ, Αρσεναλ). Αμφίβολος ο αμυντικός Τάνικλιφ, εκτός πλάνων ο περσινός 1ος σκόρερ Μάλιν (38 γκολ) και ο μέσος Ντέιβις.

Η Ντονκάστερ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Σουίντον και παραμένει ουραγός, ούσα η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη σε έξι αγωνιστικές. Εδειξε χαρακτήρα πάντως, έχοντας παίκτη λιγότερο από το 45'. Προηγήθηκαν έξι συνεχόμενα over σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, όπου αποκλείστηκε από την Εβερτον (1-2) με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Τιμωρημένος ο βασικός αριστερός χαφ Ρόου, αμφίβολοι οι Κλόουζ (μέσος), Χαρστ (εξτρέμ), εκτός πλάνων οι Ράβενχιλ (μέσος)-Τέιλορ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανεβάζει στροφές μετά το νωχελικό ξεκίνημα η Ρέξαμ, αντιθέτως η Ντονκάστερ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Ξεκάθαρο προβάδισμα στον άσο, μπορεί να πονταριστεί και από το πρώτο ημίχρονο (2,10).

Βαθμολογία -

09/09/2023League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 13 6 4 1 1 12 10 2
2 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 12 6 4 0 2 13 11 2
3 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 12 6 4 0 2 4 5 -1
4 Μπάροου Μπάροου 11 6 3 2 1 7 5 2
5 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 10 6 2 4 0 9 4 5
6 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 10 6 3 1 2 14 10 4
7 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 10 6 2 4 0 11 7 4
8 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 10 6 3 1 2 9 7 2
9 Μόρκαμ Μόρκαμ 10 6 3 1 2 6 6 0
10 Σουίντον Σουίντον 9 5 2 3 0 15 8 7
11 Κρου Κρου 9 6 2 3 1 13 10 3
12 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 9 6 2 3 1 8 5 3
13 Ρέξαμ Ρέξαμ 9 6 2 3 1 15 14 1
14 Γουόλσολ Γουόλσολ 8 6 2 2 2 9 10 -1
15 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 8 6 2 2 2 4 6 -2
16 Κρόουλι Κρόουλι 8 6 2 2 2 7 12 -5
17 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 7 6 2 1 3 8 9 -1
18 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 7 6 2 1 3 4 8 -4
19 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 6 6 2 0 4 4 7 -3
20 Στόκπορτ Στόκπορτ 5 6 1 2 3 8 10 -2
21 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 3 6 1 0 5 8 10 -2
22 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 3 5 1 0 4 6 8 -2
23 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 3 6 1 0 5 7 11 -4
24 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 2 6 0 2 4 4 12 -8
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr