Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Το ιστορικό Σκωτία - Αγγλία κρύβει εκπλήξεις!

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:54

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για το βρετανικό ντέρμπι σε επίπεδο Εθνικών που μόνο φιλικό δεν θα είναι.

Διεθνή φιλικά: Το ιστορικό Σκωτία - Αγγλία κρύβει εκπλήξεις!

Τα διεθνή φιλικά έχουν θέση και σήμερα Τρίτη (12/9) στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

Ξεχωρίζει το Σκωτία-Αγγλία που θα γίνει στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης και θα ξεκινήσει στις 21:45.

Θα συμπληρωθούν 150 χρόνια από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, που είναι και η αρχαιότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παράλληλα συμπληρώνει 150 χρόνια ζωής και η σκοτσέζικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες θα φορούν και vintage φανέλες για να τιμήσουν το γεγονός.

Σκωτία

Η Σκωτία είναι σε τρομερή κατάσταση νικώντας τελευταίας και την Κύπρο εκτός έδρας με 3-0. Με νίκες έχει βγάλει η ομάδα του Στιβ Κλαρκ και τα 5 ματς στον όμιλο της και πάει φουλ για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

«Προσπαθούμε να κλείσουμε την ψαλίδα και τώρα θα δούμε πόσο πολύ τα έχουμε καταφέρει», είπε ο Κλαρκ για το φιλικό με την Αγγλία.

Αγωνιστικά νέα

Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα βάλει ο Κλαρκ για να τιμήσει και την Εθνική στο φιλικό. Δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες σε σχέση με την αποστολή.


Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2)

Γκαν - Πορτέους, Χέντρι, Τίρνεϊ - Πάτερσον, Άρμστρονγκ, ΜακΓκρέγκρο, Ρόμπερτσον - ΜακΤόμινεϊ, ΜακΓκιν - Ντάικς.

Αγγλία

Η Αγγλία προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Ουκρανία στο 5ο της ματς στον προκριματικό όμιλο του Euro 2024. Με νίκες έβγαλε η ομάδα του Σάουθγκέιτ τα 4 που προηγήθηκαν.

Ο εκλέκτορας της Αγγλίας επεσήμανε πως θα είναι ένα ιδιαίτερο ματς και δεν το αντιμετωπίζουν απλά σαν φιλικό. Μπορεί να είναι μια γιορτή αλλά θέλουν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Αγωνιστικά νέα

Δεν υπολογίζονται οι Γκρίλις (εξτρέμ) και Αλεξάντερ-Άρνολντ (δ. μπακ), που ήταν αποστολή. Εκτός και οι Μάουντ (επ. χαφ), Σο (αρ. μπακ) και Στόουνς (στόπερ).


Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3)

Πίκφορντ - Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Κόλγουϊλ, Τσίλγουελ - Γκάλαχερ, Ράις, Μπέλιγχαμ - Φόντεν, Ράσφορντ, Κέιν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5 3.5 1.71 1.61 2.2 1.21 4 2.15 1.65 2.05 1.27 1.15
Σκωτία - Αγγλία / Εκτίμηση

Η Σκωτία είναι ανεβασμένη και θέλει μεγάλη προσοχή. Από την άλλη η Αγγλία κυριαρχεί στην Βρετανία σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Το over σε συνδυασμό με γκολ - γκολ είναι στο 2.55 κι έχει την αξία του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr