Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Το Γερμανία - Γαλλία και η Αίγυπτος

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:14

Αναλύσεις και προτάσεις για τα δυνατά τεστ που θα διεξαχθούν σήμερα Τρίτη (12/9).

Διεθνή φιλικά: Το Γερμανία - Γαλλία και η Αίγυπτος

Πέραν των επίσημων αγώνων σήμερα Τρίτη (12/9) στο κουπόνι υπάρχουν και δυνατά φιλικά με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

Φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί (22:00/Novasports Starts) στο γήπεδο της Ντόρτμουντ, το "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ". Η Γερμανία μετράει τρεις σερί ήττες κάτι που έχει να συμβεί από το 1985. Η συντριβή με 4-1 από την Ιαπωνία έφερε την αποχώρηση του Φλικ από τον πάγκο. Υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ο αθλητικός διευθυντής Ρούντι Φέλερ. Αυτός θα είναι απόψε στον πάγκο μαζί με τον προπονητή της U20, Χάνες Βολφ, και τον βοηθό του, Ζάντρο Βάγκνερ. Αμφίβολοι οι Κίμιχ (μπακ), Ζίλε (στόπερ).

Η Γαλλία νίκησε 2-0 την Ιρλανδία κι έκανε το 5/5 στον προκριματικό όμιλο όπου βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδας. Η πρώτη θέση είναι δική της και μένει η μαθηματική επιβεβαίωση. «Θα έχουμε τη δυνατότητα για αλλαγές και δοκιμές μέσω των οποίων θα βγουν συμπεράσματα», είπε ο Ντεσάν δίνοντας το πρώτο στίγμα για την ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Γερμανία θέλει να βγάλει αντίδραση και οι παίκτες έχουν πεισμώσει. Η Γαλλία παραμένει σε φόρμα και θα πάει υποψιασμένη. Το 2-3 γκολ είναι στο 1,95. Αλλά όποιος θέλει μπορεί να πάρει το ρίσκο του άσου που είναι στο 3.12 καθώς μιλάμε για την Γερμανία, όπου όλα μπορούν να συμβούν!

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΤΥΝΗΣΙΑ

Μόνο φιλικό δεν αναμένεται να είναι αυτό καθώς είναι δύο από τις πλέον δυνατές Εθνικές της Αφρικής. Η Αίγυπτος προέρχεται από το εντός 1-0 επί της Αιθιοπίας. Μετράει νίκες στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις δεχόμενη ένα γκολ. Θα παίξει ο Σαλάχ που έχασε την προηγούμενη αναμέτρηση.

Η Τυνησία νίκησε 3-0 την Μποτσουάνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου με 13 βαθμούς (4-1-1). Προηγήθηκε μια δυάδα αγώνων με μια ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Αν τελικά επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ και παίξει ο Σαλάχ τότε αλλάζει δυναμική η Αίγυπτος. Μπορεί να πάρει τη νίκη με τον άσο να είναι στο 2.02.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr