Ποδόσφαιρο

Α’ Κολομβίας: Το πάνω χέρι η Αγκουϊλάς

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:28

Δράση στην Κλαουσούρα και απόψε με τέσσερις αναμετρήσεις

Α’ Κολομβίας: Το πάνω χέρι η Αγκουϊλάς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Κολομβίας

ΤΟΛΙΜΑ-ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Η Τολίμα υπέστη βαριά ήττα στην έδρα της Ατλ. Ουίλα, συνεχίζοντας την άσχημη πορεία στην Κλαουσούρα. Στο προηγούμενο είχε γνωρίσει εντός έδρας ήττα από την Ντεπορτίβο Περέιρα σε ματς ανατροπών, στο ντεμπούτο του Ισπανού νέου τεχνικού Χοσέ Αραστέι (αντί του Αργεντινού Ρεάλ). Είχαν προηγηθεί δύο απανωτές “λευκές” ισοπαλίες και επτά συνεχόμενα under σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εξέτισε ο βασικός κεντρικός αμυντικός Χαϊντάρ.

Μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες (όλες με 1-1) η Ιντεπεντιέντε λύγισε στα τελευταία λεπτά την αντίσταση της Ατλ. Νασιονάλ (1-0) στο ντέρμπι του Μεντεγίν, πιάνοντας έστω και προσωρινά κορυφή. Εγινε μεγάλη μάχη σε ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες πάντως, λυτρώθηκε με τον Μορένο. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα under, γενικότερα στην Κλαουσούρα έχει σε πολύ καλή κατάσταση τον εξτρέμ Τσετρέ (5 γκολ). Απαντες στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού Αλφρέδο Αρίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν λέει να συνέλθει η Τολίμα, ούτε η αλλαγή προπονητή την ευνόησε σε πρώτη φάση. Εξαιρετική αντιθέτως η παρουσία της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Με αυτές τις αποδόσεις, η αξία είναι στο διπλό του 3,30.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ-ΟΥΝΙΟΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ

Η Αγκουϊλάς Ντοράντας απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Ενβιγκάδο (2-2) ενώ είχε προηγηθεί η νίκη 2-0 επί της Μιγιονάριος, πλέον τρέχει αήττητο εννιά αγωνιστικών (με πέντε νίκες) και διατηρείται στη δεύτερη θέση. Ο 1ος της σκόρερ Μάρκο Πέρες (3 γκολ) άνοιξε τον δρόμο στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, ενώ απέκτησε και αριθμητικό αβαντάζ προτού εξασφαλιστεί οριστικά. Χωρίς προβλήματα για τον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό Σέζαρ Φαρίας.

Σε ταπεινωτική ήττα με 7-1 στην έδρα της Ατλ. Τζούνιορ υποχρεώθηκε η Ουνιόν Μανταλένα, έχοντας παίκτη λιγότερο από το 6' δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο (!), υποχωρώντας στα όρια της οκτάδας. Πάντως ήταν η μόλις δεύτερη φετινή ήττα για την ομάδα του Χάρολντ Ριβέρα, το εντυπωσιακό είναι ότι δεν είχε δεχτεί ούτε ένα γκολ στα τέσσερα προηγούμενα (3/4 νίκες, 4/4 under)! Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ζιλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακλόνητο φαβορί η σκληροτράχηλη Αγκουϊλάς, κόντρα σε έναν αντίπαλο που εμφανώς λειτουργεί και έρχεται από ντροπιαστική ήττα. Ασος, που βέβαια θέλαμε λίγο ψηλότερα (1,53).

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ-ΑΤΛ. ΟΥΪΛΑ

Μακριά από το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο για ακόμα ένα παιχνίδι, η Ντεπορτίβο Κάλι γνώρισε την ήττα με 3-0 εκτός στο ντέρμπι από την Αμέρικα Ντε Κάλι. Μόλις μια νίκη στα οχτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος για την ομάδα του Ραφαέλ Ντουνταμέλ που δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση για τα μπαράζ. Στον αγωνιστικό τομέα, αποβλήθηκε και είναι τιμωρημένος ο Σαντοβάλ (φορ) ενώ παραμένει τραυματίας ο Καλντέρα (στόπερ).

Παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Ατλέτικο Ουίλα έβγαλε γρήγορα αντίδραση, και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της Ονσε Κάλντας. Αήττητη στα τρία τελευταία η ομάδα του Αργεντινού τεχνικού, Νέστορ Κραβιότο που ζήτησε ανάλογη συνέχεια με στόχο να διεκδικήσει μια θέση για την οχτάδα και τα μπαράζ τίτλου. Μοαδικός απών και πάλι ο Γκουτιέρεζ (μπακ) του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν πείθει η Ντεπορτίβο Κάλι, δυσκολεύεται σε όλους τους τομείς. Το μομέντουμ είναι με την Ουίλα, που έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία και λογικά δεν θα ηττηθεί. Πάμε με τον συνδυασμό Χ2 και under 3,5.

ΑΛΙΑΝΤΖΑ ΠΕΤΡΟΛΕΡΑ-ΑΤΛ. ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Αλιάντζα Πετρολέρα έσωσε την παρτίδα για το 1-1 εντός με την Τσικό, σε ένα παιχνίδι πάντως που είχε αρκετές ευκαιρίες για να φέρει νωρίτερα το ματς στα ίσα. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Σέζαρ Τόρες που θέλει εκμετάλλευση της έδρας για να πλησιάσει τις πολυπόθητες θέσεις των μπαράζ.

Δεν άφησε κανένα περιθώρια αμφισβήτησης η Τζούνιορ στην Ουνιόν Μαγκνταλένα και με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, την συνέτριψε με 7-1 εντός. Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Αργεντινού τεχνικού, Χουάν Κρουζ Ρεάλ που έχει τα φόντα για να καλύψει το έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, αποβλήθηκε και είναι τιμωρημένος ο Ροντρίγκεζ (φορ) ενώ παραμένει εκτός ο Άνχελ (μέσος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί και καλύτερα η Αλιάνζα Πετρολέρα, σίγουρα πάντως είναι υπολογίσιμη. Βρήκε ρυθμό η Ατλ. Τζούνιορ, υπόσχεται μάχη στους γηπεδούχους και θα επιλέξουμε τόσο το γκολ-γκολ (1,91) όσο και το σύνολο 2-3 γκολ (1,91).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr