Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Φαβορί με combo bet!

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:36

Εύκολο φαντάζει το έργο των Φέγενορντ και Αϊντχόφεν και θα τις... εμπιστευθούμε με συνδυαστικά πονταρίσματα τερμάτων κόντρα σε Χέρενφεν και Ναϊμέγκεν αντίστοιχα. Ντεμπούτο Γιανς στην Ουτρέχτη.

Α' Ολλανδίας: Φαβορί με combo bet!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ολλανδίας.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Η Φέγενορντ ξεκίνησε μουδιασμένα την σεζόν με δύο ισοπαλίες, αλλά σταδιακά βρήκε τα.. πατήματα της, σκόραρε 11 φορές στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και θυμίζει κάτι απο την περυσινή ομάδα. Οι Ροτερντάμερς ετοιμάζονται για το απαιτητικό πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων, ακολουθεί εντός έδρας ματς με τη Σέλτικ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Χέρενφεν παρουσιάστηκε μονότονη στο Ντεφέντερ, απο το 58' χρειάστηκε να αγωνιστεί και με δέκα ποδοσφαιριστές και μοιραία δεν κατάφερε να προβληματίσει την καλύτερη Γκο Αχέντ Ιγκλς. Ξεκίνησε με δύο νίκες τη σεζόν, αλλά έκτοτε ακολούθησαν δύο ήττες όπου δέχτηκε έξι γκολ ενώγ γενικότερα προβληματίζει αμυντικά όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Γκολ/γκολ με over τα τρία απο τα τέσσερα φετινά ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανεβάζει ταχύτητα η Φέγενορντ και δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη Χέρενφεν. Ο άσος απο το πρώτο ημίχρονο με συνδυαστικό over 1,5 πληρώνει στο 1.80.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΦΙΤΕΣΕ – ΒΑΑΛΒΑΙΚ

Μια από τα ίδια για την Φιτέσε που δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Αλκμααρ και απέφυγε να σώσει έστω τον βαθμό. Οι Αρνεμερς ξεκίνησαν με νίκη τη σεζόν αλλά έκτοτε δεν έχουν βαθμό σε δύο ματς με εμφανείς αμυντικές αδυναμίες. Γκολ/γκολ με over τα δύο απο τα τρία φετινά ματς, διαθέσιμος για πρώτη φορά ο νεοφερμένος επιθετικός Φοφανά (δανεικός απο Αϊντχόφεν) που προορίζεται για βασικός.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν καλοδεχούμενη στη Βααλβάικ που απογοητεύει και με το παραπάνω στα πρώτα ματς,. Αν και απείλησε πρώτη, γνώρισε βαριά ήττα απο την Αϊντχόφεν και παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές με αποκαρδιωτικές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Ο νέος τεχνικός Φρέιζερ τα... άκουσε απο τους φίλους της και η εξόρμηση στο Αρνεμ αποκτά χαρακτήρα τελικού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απο τα δυνατά ματς της ημέρας και οι τιμές στον άσο κρίνονται αδιάφορες. Θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ στο 1.65.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Η Αϊντχόφεν παρουσιάστηκε ανεπηρέαστη από το γεμάτο πρόγραμμα και λίγες ημέρες μετά το θριαμβευτικό 5-1 επί της Ρέιντζερς στα πλέι οφ, πέρασε άνετα από το Βααλβάικ. Τρία στα τρία για την ομάδα του Πίτερ Μποζ που κερδίζει στις εντυπώσεις με την επιθετική προσέγγιση των πρώτων αγωνιστικών αλλά με τις ευκαιρίες που δίνει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ακολουθεί απαιτητικό ματς με την Αρσεναλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ναϊμέγκεν δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, προηγήθηκε σε αντεπίθεση αλλά σταδιακά αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και συμβιβάστηκε με τον βαθμό. Μετά απο δύο σερί ήττες, αποκόμισε τέσσερις βαθμούς απο τα δύο τελευταία ματς και ο τεχνικός Ερικ Μέιερ κέρδισε... πόντους καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων. Over τα τρία από τα τέσσερα φετινά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Αϊντχόφεν που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ο άσος με over 3,5 προσφέρεται στο 2.05.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤ. - ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Με τις εντυπώσεις έμεινε η Φορτούνα που έβαλε δύσκολα στον Αγιαξ, σπατάλησε και πέναλτι (10') και συμβιβάστηκε εν τέλει με τον βαθμό. Οι Λίμπουρχερς παρουσιάζονται καλύτεροι του αναμενόμενου, παραμένουν αήττητοι μετά απο τέσσερις αγωνιστικές έχοντας μάλιστα αγωνιστεί με Αγιαξ και Φέγενορντ.

Λίγα πράγματα και πάλι την Φόλενταμ που δεν έπεισε και κόντρα στην Τβέντε συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που προδίκαζαν δύσκολη σεζόν, ούσα αποδυναμωμένη στο μεταγραφικό παζάρι. Παραδοσιακά δυσκολεύεται στο Σιτάρντ, μετρώντας μόλις ένα διπλό σε 13 εξορμήσεις σε επίπεδο Α΄' Κατηγορίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι παλεύουν όλα τα ματς αν και περισσότερο κλέβουν παρά κερδίζουν αποτελέσματα. Προσπερνάμε σημείο και κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over.

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Με ανατροπή και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέσπασε στο 58', η Χεράκλες έκαμψε την αντίσταση της ιδίων στόχων Εξέλσιορ και πορεύτηκε με... χαμόγελα στη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι Αλμελόερς ξεκίνησαν με ήττα τη σεζόν, αλλά έκτοτε κατέκτησαν δύο κολλητά τρίποντα επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της ομάδας έδρας που τους ακολουθεί παραδοσιακά!

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη στην Ουτρέχτη. Με την βαριά ήττα από την Φέγενορντ έδωσε συνέχεια στο κάκιστο ξεκίνημα (χειρότερο στην ιστορία της) και μοιραία υπήρξαν εξελίξεις. Η διοίκηση έδωσε τα χέρια με τον πολύπειρο Ρον Γιανς που πιστώθηκε την αναγέννηση της Τβέντε και η έλευση του γενικότερα έσπειρε ενθουσιασμό.

EKTIMHΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Χεράκλες παλεύει ιδίως εντός έδρας ενώ η οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε αλλαγή τεχνικού. Έχει τύχη το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

14/09/2023Eredivisie
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Άλκμααρ Άλκμααρ 9 3 3 0 0 10 2 8
2 Αϊντχόφεν Αϊντχόφεν 9 3 3 0 0 9 1 8
3 Τβέντε Τβέντε 9 3 3 0 0 9 2 7
4 Φέγενορντ Φέγενορντ 8 4 2 2 0 13 4 9
5 Σπάρτα Ρότερνταμ Σπάρτα Ρότερνταμ 8 4 2 2 0 8 5 3
6 Γκόου Αχέντ Ιγκλς Γκόου Αχέντ Ιγκλς 6 3 2 0 1 8 8 0
7 Χέρακλες Χέρακλες 6 3 2 0 1 6 6 0
8 Χέρενφεν Χέρενφεν 6 4 2 0 2 8 7 1
9 Φορτούνα Σιτάρντ Φορτούνα Σιτάρντ 6 4 1 3 0 4 3 1
10 Τσβόλε Τσβόλε 6 4 2 0 2 5 6 -1
11 Άγιαξ Άγιαξ 5 3 1 2 0 6 3 3
12 Εξέλσιορ Εξέλσιορ 5 4 1 2 1 9 10 -1
13 Ναϊμέγκεν Ναϊμέγκεν 4 4 1 1 2 8 7 1
14 Φιτέσε Φιτέσε 3 3 1 0 2 3 6 -3
15 Φόλενταμ Φόλενταμ 0 3 0 0 3 2 8 -6
16 Ουτρέχτη Ουτρέχτη 0 4 0 0 4 1 10 -9
17 Άλμερε Σίτι Άλμερε Σίτι 0 4 0 0 4 4 14 -10
18 Βααλβάικ Βααλβάικ 0 4 0 0 4 2 13 -11
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Champions League (Qualification)
Promotion - Europa League (Qualification)
Promotion - Eredivisie (Conference League - Play Offs)
Eredivisie (Relegation - Play Offs: )
Relegation - Eerste Divisie

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr