Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Ξανά με Άντερλεχτ

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:58

Το διπλό της Αντερλεχτ στην έδρα της προβληματικής Κορτράικ έχει πάρει ήδη παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά, ενώ και η Γάνδη έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Λέουβεν.

Α' Βελγίου: Ξανά με Άντερλεχτ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Βελγίου.

ΕΟΥΠΕΝ – ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.

Η Εουπεν έδωσε χώρο στη Μέχελεν, απέφυγε τα ρίσκα αλλά δεν απείλησε επιθετικά και μοιραία λύγισε στα τελευταία λεπτά. Η ήττα δεν αναιρεί τις θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει, την συνόδευαν αρνητικές εκτιμήσεις στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά αντιθέτως παρουσιάζεται άνταγωνιστική τηρουμένων των αναλογιών.

Η Σταντάρ Λιέγης απάντησε άμεσα στη Μολενμπέικ αλλά αν και καλύτερα, περιορίστηκε στην ισοπαλία συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Χωρίς νίκη μετά απο έξι αγωνιστικές αποτελεί μια απο τις αρνητικές εκπλήξεις της έως τώρα σεζόν και ο τεχνικός Χούφκενς βρίσκεται προ της εξόδου. Έστω και ετεροχρονισμένα, η διοίκηση έσπευσε να βοηθήσει και ανακοίνωσε τις προσθήκες των Τζενεπο, Σοβά (εξτρέμ), Αλζατε, Καβάμπε (μ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Εουπεν έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις αλλά η Σταντάρ προχώρησε σε καλές προσθήκες και θα παρουσιαστεί βελτιωμένη. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός, θα το... προσπεράσουμε...

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΚΟΡΤΡΑΙΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Μια απο τα ίδια για την Κορτράικ που πάλεψε αλλά εν τέλει γνώρισε βαριά και άδικη εν μέρει ήττα στην έδρα της ιδίων στόχων Λέουβεν. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν... καλοδεχούμενη, παραμένει χωρίς τρίποντο μετά απο έξι αγωνιστικές και η νευρικότητα είναι διάχυτη στο εξωτερικό της. Έστω και ετεροχρονισμένα, η διοίκηση αποφάσισε να συνδράμει και τις τελευταίες ημέρες πρωταγωνίστησε στο μεταγραφικό παζάρι.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Αντερλεχτ που προηγήθηκε και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα κόντρα στη Γκενκ, αλλά στο φινάλε έπαιξε με τον χρόνο και το πλήρωσε δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Η ισοπαλία δεν αναιρεί βέβαια τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει φέτος, παραμένει αήττητη μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Απέκτησε τον Τοργκάν Αζάρ, μακροχρόνια απουσιάζει ο μέσος Βερσούρεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και το διπλό έχει πάρει ήδη πονταρίσματα. Οριακό αποδεκτό σε τιμές άνω του 1.70.

ΛΕΟΥΒΕΝ – ΓΑΝΔΗ

Επιτέλους νίκη για τη Λέουβεν που είχε υπομονή και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ιδίων στόχων Κορτράικ. Νίκη ουσίας και ψυχολογίας για την ομάδα του Μαρκ Μπράους πυο κατέκτησε το πρώτο τρίποντο της σεζόν και άφησε πίσω της την νευρικότητα που είχε φέρει το προβληματικό μπάσιμο στη σεζόν. Έφθασε τις δέκα συνολικά προσθήκες και δικαίως ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.

Με πρωταγωνιστή τον Νοτιοκορεάτη Χονγκ, η Γάνδη επικράτησε της Μπριζ και έδωσε συνέχεια στο εξαιρετικό μπάσιμο στη νέα σεζόν. Η ομάδα του Χάιν Βανχαζάεμπρουκ αποτελεί την μοναδική αήττητη στην κατηγορία, σκοράρει με συνέπεια και αφήνει υποσχέσεις. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά την περιπέτεια στο Κόνφερενς Λιγκ με εκτός έδρας ματς με τη Ζόρια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σταθερά ανταγωνιστική και επιθετική η Γάνδη ενώ η Λέουβεν ακόμα “χτίζεται”. Το διπλό μπορεί να συνδυαστεί με over 1,5.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΜΑΛΙΝ

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν... καλοδεχούμενη στη Σιντ Τρουιντεν που μετά απο ένα ανταγωνιστικό μπάσιμο, εσχάτως έδειξε να... χάνει τον προσανατολισμό της. Ήταν μαχητική πάντως στο Σαρλερουά και κατάφερε να σώσει τον βαθμό με γκολ στα τελευταία λεπτά, συμπληρώνοντας πάντως πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. No Goal και under και τα τρία φετινά εντός έδρας ματς.

Ο επιμένων νικά και η Μαλίν δικαιώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και με σκόρερ και πάλι τον Λαουμπερμπαχ, έκαμψε την αντίσταση της Εουπεν. Η ομάδα του Στίβεν Ντεφούρ ξεκίνησε αναιμικά τη σεζόν (0-1-2) αλλά έκτοτε μετρά τρεις κολλητές νίκες και αφήνει υποσχέσεις. Τελευταία προσθήκη ο στόπερ Κομπό (δανεικός απο Πάρμα) που λογίζεται ως βασικός, σταθερά εκτός ο μπακ Μπολινγκόλι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη αναμέτρηση όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ. Έχει τύχη η ισοπαλία.

Βαθμολογία -

14/09/2023First Division A: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γάνδη Γάνδη 13 5 4 1 0 11 6 5
2 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 13 6 4 1 1 7 5 2
3 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 12 6 4 0 2 7 3 4
4 Κλαμπ Μπριζ Κλαμπ Μπριζ 10 5 3 1 1 15 4 11
5 Μαλίν Μαλίν 10 6 3 1 2 9 5 4
6 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 10 5 3 1 1 10 7 3
7 Έουπεν Έουπεν 10 6 3 1 2 9 10 -1
8 Αντβέρπ Αντβέρπ 8 5 2 2 1 10 4 6
9 Γκενκ Γκενκ 8 5 2 2 1 6 2 4
10 Σεντ Τρούιντεν Σεντ Τρούιντεν 8 6 2 2 2 5 6 -1
11 RWD Μόλενμπικ 47 RWD Μόλενμπικ 47 7 5 2 1 2 5 13 -8
12 Λέουβεν Λέουβεν 5 6 1 2 3 8 12 -4
13 Σαρλερουά Σαρλερουά 4 6 0 4 2 4 7 -3
14 Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης 3 6 0 3 3 3 6 -3
15 Βέστερλο Βέστερλο 1 6 0 1 5 7 13 -6
16 Κόρτραϊκ Κόρτραϊκ 1 6 0 1 5 4 17 -13
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr