Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Βίμποργκ-Μίντιλαντ, μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:30
Α’ Δανίας: Βίμποργκ-Μίντιλαντ, μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Βίμποργκ

Η Βίμποργκ ηττήθηκε 2-0 από την Κοπεγχάγη και συμπλήρωσε δύο σερί αποτυχίες αφού είχε προηγηθεί και η εκτός έδρας ήττα από την Ράντερς. Εντός έδρας είναι ανταγωνιστική με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Έντονο το αμυντικό πρόβλημα αφού έχει δεχθεί ήδη 11 γκολ. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς είναι under και no goal! Πάντως έχει κάνει καλές μεταγραφές και αναμένεται καλύτερη στη συνέχεια.

Μίντιλαντ

Η Μίντιλαντ είναι απογοητευμένη αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέγκια Βαρσοβίας στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και έμεινε εκτός Ευρώπης. Η ομάδα του Τομας Τόμασμπεργκ δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Εκτός έδρας μετρά μία νίκη και δύο ήττες και γενικώς φέτος παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Ξέσπασε στο Κύπελλο και διέλυσε με 13-0 την Ααμπένρα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.72 3.3 2.4 1.81 1.88 1.3 3.2 1.7 1.98 1.48 1.27 1.38
Βίμποργκ - Μίντιλαντ / Εκτίμηση

Η Βίμποργκ αρχίζει να εμφανίζει αρκετές αδυναμίες, τις οποίος μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μίντιλαντ. Η οποία έχει ενισχύσει το ρόστερ της και έχει εξαιρετική εικόνα. 2 (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr