Ποδόσφαιρο

Super League: Αποστολή εκτός έδρας για τον Παναθηναϊκό

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:59

Λαμία και ΟΦΗ θέλουν να δώσουν μια ευχάριστη συνέχεια στο καλό ξεκίνημα που πραγματοποιούν ως τώρα, ενώ ο Παναθηναϊκός καλείται να περάσει από ακόμη μια δύσκολη έδρα. 

Super League: Αποστολή εκτός έδρας για τον Παναθηναϊκό

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ.

ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα (ισοπαλία στον Βόλο δεχόμενη γκολ στο φινάλε, νίκη επί του Άρη), η Λαμία είδε την άλλη όψη του νομίσματος με τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο είχε καλές στιγμές για να σκοράρει και πάλι, αλλά η διαφορά επιπέδου φάνηκε και δεν βρήκε λύσεις όταν χρειαζόταν. Στόχος να επιστρέψει άμεσα στα καλά αποτελέσματα σε ένα δύσκολο ματς, που θα δείξει όμως κατά πόσο μπορεί η ομάδα του Βόκολου να κοιτάξει κάτι παραπάνω. Επιστρέφει ο αμυντικός Σιμόν.

Tα ματς της Super League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Ο ΟΦΗ κέρδισε μετά τον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο και πάει στην Λαμία όπου καλείται να αποδείξει ότι δε θα είναι μία διαφορετική ομάδα εκτός έδρας, όπως φάνηκε στο προηγούμενο ματς μακριά από την Κρήτη (0-3 από τον Αστέρα Τρίπολης). Είναι άλλωστε κι ένα κριτήριο, καθώς στόχος του είναι να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ. Ο Νταμπράουσκας είδε τις επιλογές του να αυξάνονται μετά την απόκτηση του γκολκίπερ Μπάουμαν και του μέσου Γκλάζερ και θέλει να τσεκάρει την κατάσταση του τερματοφύλακα Χριστογεώργου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι άσχημο το ξεκίνημα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, κάθε άλλο θα έλεγε κανείς. Υπάρχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και στις δύο ομάδες, θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, οπότε ίσως παίξουν λίγο πιο ελεύθερα. Η προϊστορία δείχνει γκολ μεταξύ τους. Goal/goal (1.98).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομάδα των ισοπαλιών είναι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός. Στην Τούμπα πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και είναι φανερό ότι ακόμη ψάχνεται. Και ο Σούρερ ως νέος προπονητής, που θέλει να βρει τον καλύτερο σχηματισμό. Αυτήν τη φορά τον περιμένει το πιο δύσκολο παιχνίδι, που έχει δώσει μέχρι τώρα και θα προσπαθήσει να φανεί όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό. Απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Μαυρία, ενώ σε ένα ακόμη ματς αναμένεται να είναι εκτός ο έμπειρος αμυντικός Οικονόμου.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε δύσκολα από τα Γιάννινα, αλλά πέτυχε το πρώτο του «διπλό» και μάλιστα σημαντικό και πλέον ετοιμάζεται για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματ. Λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, δείχνει να φτιάχνει ψυχολογία μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Στόχος είναι να «χτίσει» ένα σερί και να επιβεβαιώσει ότι φέτος θα είναι καλύτερος μεσοεπιθετικά, έχοντας περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις, φτάνοντας στο τρίποντο πιο εύκολα απ’ ό,τι στα Γιάννινα. Εκτός αναμένεται να είναι ο μπακ Βαγιαννίδης και ο στόπερ Γεντβάι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ομάδα του Αγρινίου δείχνει να είναι σφικτή στην αρχή αμυντικά και θα ζορίσει αρκετές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός όταν κολλάει δείχνει πως έχει τη ποιότητά του σαν λύση, και πρέπει να μάθει να περνάει μέσα από τέτοιες έδρες. 2 & under 3.5 (1.87).

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός με 0%* γκανιότα και ενισχυμένες αποδόσεις

Βαθμολογία -

15/09/2023Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 9 3 3 0 0 10 0 10
2 ΟΦΗ ΟΦΗ 6 3 2 0 1 4 5 -1
3 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 6 2 2 0 0 4 0 4
4 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 6 3 2 0 1 5 2 3
5 ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα 4 3 1 1 1 3 1 2
6 ΑΕΚ ΑΕΚ 4 2 1 1 0 4 3 1
7 Λαμία Λαμία 4 3 1 1 1 3 6 -3
8 Άρης Άρης 3 3 1 0 2 5 6 -1
9 Κηφισιά Κηφισιά 3 3 1 0 2 3 6 -3
10 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 3 3 1 0 2 5 6 -1
11 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 2 2 0 2 0 1 1 0
12 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 2 3 0 2 1 2 4 -2
13 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 1 3 0 1 2 4 8 -4
14 Ατρόμητος Ατρόμητος 0 2 0 0 2 1 6 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr