Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Δοκιμασίες για Ντόρτμουντ και Ουνιόν

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 02:45

Κυρίως πιάτο το Σάββατο στην Μπουντεσλίγκα, με έξι αναμετρήσεις και την Ντόρτμουντ να δοκιμάζεται στην έδρα της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, Φράιμπουργκ.

Α' Γερμανίας: Δοκιμασίες για Ντόρτμουντ και Ουνιόν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Γερμανίας

ΛΕΙΨΙΑ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Λειψία έσπασε το μεγαλύτερο αήττητο εντός έδρας σερί, αυτό της Ουνιόν, δίκαια. Σε τρία παιχνίδια φέτος μετράει ισάριθμα Over. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε δεν έχει ισοπαλία δεκαοκτώ αγώνες (12/0/6). Εντός έδρας μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σκοράροντας μέσο όρο τρία τέρματα. Είναι η πιο εύστοχη ομάδα στο πρωτάθλημα με το 52,3% των τελικών προσπαθειών να βρίσκει εστία. Με προβλήματα επέστρεψαν από τις εθνικές ο στόπερ Ορμπάν (3 ματς) και ο μέσο-επιθετικός Όλμο (3 ματς/2 γκολ/1 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσο-επιθετικός Μπάουμγκαρτνερ (2 ματς).

Η Άουγκσμπουργκ προηγήθηκε δις αλλά η άμυνά της, την πρόδωσε ξανά και έμεινε δίκαια σε ισοπαλία 2-2 με την Μπόχουμ. Η ομάδα του Ενρίκο Μάασεν παραμένει χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές. Είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τις λιγότερες προσωπικές μονομαχίες στο πρωτάθλημα (45%) και αυτό είναι θέμα ενέργειας και διάθεσης. Χωρίς νίκη εκτός έδρας από τον Οκτώβριο του 2022, για δεκατέσσερα ματς (0/3/11). Λείπουν οι αμυντικοί Όξφορντ, Φράμπεργκερ, Ταγκάνγκα, ο μέσο-επιθετικός Οκουγκάουα και ο επιθετικός Μίχελ (2 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

* Η Λειψία είναι η ομάδα που κερδίζει τις περισσότερες μονομαχίες στο πρωτάθλημα.

* Η Αουγκσμπουργκ έχει φτιάξει πέντε μεγάλες ευκαιρίες φέτος και έχει σκοράρει σε όλες, η μοναδική ομάδα στη Μπούντεσλιγκα.

* H Λειψία είναι αήττητη έντεκα αγώνες απέναντι στην Άουγκσμπουργκ (7/4/0)

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με την εικόνα της άμυνας της Άουγκσμπουργκ δεν μπορούμε να κοιτάξουμε κάτι άλλο από τον άσο. Καλύτερα το άσο ημίχρονο/τελικό αν και είναι σοκ η απώλεια του Όλμο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Φράιμπουργκ έπρεπε να προηγείται 2-0 στο πεντάλεπτο αλλά γνώρισε συντριβή από την Στουτγκάρδη με 5-0. Μια λεπτομέρεια άλλαξε τα πάντα. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ εντός έχει δύο σερί νίκες και έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία δεκαεπτά παιχνίδια (11/4/2) και αυτά από Μπάγερν και Λειψία. Η Φράιμπουργκ έχει τον υψηλότερο δείκτη xGoals στο πρωτάθλημα (9,51) αλλά έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές. Φάσεις φτιάχνει, γκολ δεν βάζει. Εκτός ο μπακ Γκούντερ (1 ματς/1 ασίστ) και ο μέσος Κάιτελ (1 ματς).

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε με δύο τέρματα της νεοφώτιστης Χάιντενχαϊμ αλλά αν είχε λίγο χρόνο παραπάνω το παιχνίδι ίσως και να έχανε. Δίκαιες οι αποδοκιμασίες που ακολούθησαν για την ισοπαλία 2-2. Κριτική στον κόουτς Τέρζιτς και φήμες περί Νάγκελσμαν αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το μεγάλο πρόβλημα ίσως να είναι το γκολ με την ομάδα να έχει δείκτη xGoals στα 7,42 και να έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές. Άσφαιρος ακόμη ο Αλέρ και ο Φούλκρουγκ επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική (αμφίβολος).

* Η Φράιμπουργκ στα τελευταία 17 ματς εντός έχει δεχτεί 10 γκολ και ποτέ πάνω από ένα σε κάποιο παιχνίδι.

* Η Ντόρτμουντ έχει πέντε βαθμούς μετά από τρεις αγώνες που είναι η χειρότερη επίδοση μετά από 14 χρόνια.

  • Η Φράιμπουργκ έχει χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια από τη Ντόρτμουντ δεχόμενη δεκατρία γκολ.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το κλίμα δεν είναι καλό στο Ντόρτμουντ. Η Φράιμπουργκ φτιάχνει φάσεις αλλά δεν σκοράρει εύκολα, κάποια στιγμή όμως θα σκοράρει. Ποντάρουμε σε Goal/Goal και Over 2,5.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.

Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε της Χόφενχαϊμ εκτός έδρας όμως το έχασε το παιχνίδι με 3-1 με κακό δεύτερο ημίχρονο. Ο Νίκο Κόβατς περιέργως αντιμετώπισε ήρεμα την ήττα. Έδωσε μέρες για ξεκούραση στον εαυτό του και τους παίκτες του. Στο γήπεδό τους οι λύκοι έχουν χάσει μόνο έναν από τους οκτώ τελευταίους αγώνες (3/4/1). Στο τοπ 5 σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες που αφορούν τα τρεξίματα στο γήπεδο. Μόνιμη απουσία ο επιθετικός Νμέτσα.

Η Ουνιόν Βερολίνου έχασε το αήττητο σερί από την ανώτερη Λειψία παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα. Ηττήθηκε 3-0. Κάποτε θα έμπαινε τέλος στο εντός έδρας αήττητο της ομάδας του Ουρς Φίσερ και καλύτερα που έγινε με την διακοπή να ακολουθεί όπως είπε και ο κόουτς. Φέτος έχει δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες στο πρωτάθλημα. Σημαντικά προβλήματα στην επίθεση με τιμωρημένο τον Βόλαντ (3 ματς/1 ασίστ) και αμφίβολο λόγω τραυματισμού τον Μπέκερ (2 ματς/1 ασίστ). Εκτός και ο κεντρικός μέσος και αρχηγός Κεντίρα.

* Η Βόλφσμπουργκ έχει τις περισσότερες κίτρινες κάρτες (10) στο πρωτάθλημα.

* Η Ουνιόν Βερολίνου μετράει τρία Over 2,5 σε τρία παιχνίδια φέτος.

* H Βόλφσμπουργκ δεν έχει χάσει εντός έδρας σε τέσσερις αγώνες με την Ουνιόν Βερολίνου (3/1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα είναι σκληρό ματς μεταξύ δύο καλών ομάδων. Ρίσκο με τον άσο της Βόλφσμπουργκ. Εναλλακτική το 2-3 γκολ.

ΜΑΪΝΤΣ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Μάιντς είχε τραγική εικόνα με την Βέρντερ Βρέμης και έχασε εύκολα με 4-0. Ο κόουτς Μπο Σβένσον δεν πρέπει να νιώθει άνετα στην θέση του και το δήλωσε και ο ίδιος. Η Μάιντς δεν έχει νίκη φέτος ενώ μαζί με την περσινή χρονιά το αρνητικό σερί έχει φτάσει τους οκτώ αγώνες χωρίς τρίποντο (0/2/6). Στο γήπεδό της μετράει έξι συνεχόμενα Goal/Goal. Θετικό ότι είναι πιθανή η επιστροφή των Χάντσε-Ολσεν, Κασί και Αζόρκ. Λείπουν οι αμυντικοί Λάιτς (1 ματς) και Βίντμερ.

Η Στουτγάρδη φυσικά και νίκησε δίκαια την Φράιμπουργκ με 5-0 αλλά θα έπρεπε να ανησυχεί για την εικόνα της πριν προηγηθεί. Η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες κάνει την καλύτερη εκκίνηση μετά την σεζόν 2008/09 και έχει σκοράρει ήδη έντεκα φορές. Επίσης εντυπωσιακό ότι έχει κρατήσει δύο φορές το μηδέν στην εστία όσες δηλαδή, σε όλη την περσινή σεζόν. Γενικώς είναι βελτιωμένη και πρέπει να βρει σταθερότητα και εκτός έδρας όπου έχει δύο νίκες στα τελευταία 27 ματς (2/11/14).

* Η Μάιντς είναι χωρίς νίκη οκτώ παιχνίδια (0/2/6) που είναι το χειρότερο σερί της ομάδας με προπονητή τον Σβένσον.

* Η Στουτγάρδη σε τρία παιχνίδια φέτος μετράει ισάριθμα παιχνίδια με 4-6 γκολ.

* H Μάιντς δεν έχει νίκη απέναντι στη Στουτγκάρδη στα τελευταία έξι ματς (0/2/4).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο κόουτς Σβένσον δεν νιώθει καλά, η Μάιντς δεν νιώθει καλά. Η Στουτγάρδη δύσκολα κερδίζει εκτός έδρας. Ρίσκο με την ισοπαλία.

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Η Κολωνία προηγήθηκε στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά δέχτηκε αρκετή πίεση και η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ παίρνει προβάδισμα αλλά δεν κρατάει το αποτέλεσμα. Έχει δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες και αν και δεν έχει νίκη, θα έπρεπε να έχει περισσότερους από τον έναν βαθμό που έχει μέχρι στιγμής. Έχει καλή εικόνα. Εντός έδρας έχει μια νίκη στους οκτώ τελευταίους αγώνες (1/2/5). Σημαντικές απώλειες στο κέντρο οι Μάρτελ (3 ματς/1 ασίστ) και Όλεσεν (3 ματς).

Η Χόφενχαϊμ ισοφάρισε πριν το ημίχρονο και ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο για να γυρίσει δίκαια το ματς με την Βόλφσμπουργκ και να νικήσει 3-1. Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο έχει κάνει ανατροπή πλέον σε τρία από τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια φέτος μαζί με το κύπελλο. Δείγμα ότι έχει λύσεις στον πάγκο και προπονητή που αντιδρά. Μετράει επτά συνεχόμενα Goal/Goal στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας δέχεται γκολ για δεκατρία συνεχόμενα ματς. Διαθέσιμο το νέο απόκτημα ο αμυντικός μέσος Σταχ (Μάιντς).

* Η Κολωνία έχει εννέα Goal/Goal στα τελευταία έντεκα παιχνίδια πρωταθλήματος.

* Η Χόφενχαϊμ έχει κάνει δύο ανατροπές φέτος στο πρωτάθλημα, πέρσι έκανε μια όλη την σεζόν.

* H Κολωνία έχει υποδεχτεί δώδεκα φορές την Χόφενχαϊμ και έχει μόνο δύο νίκες (2/4/6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εδώ αξίζει να ποντάρουμε ότι πρώτη ομάδα που θα σκοράρει θα είναι η Κολωνία. Εναλλακτική το Goal/Goal.

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Η Μπόχουμ με δύο εμπνεύσεις του Ιάπωνα επιθετικού Άσανο κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία 2-2 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ σε ματς που δεν ήταν καλή. Η αυτοπεποίθηση που πήρε με την ισοπαλία από τη Ντόρτμουντ έφερε δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα. Η Μπόχουμ είναι αήττητη στο Ρούρσταντιον στους τελευταίους τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος (2/2/0). Έχει τον χειρότερο δείκτη xGoals στο πρωτάθλημα (2,51) αλλά εκεί αναμένεται να βοηθήσει το νέο απόκτημα, ο επιθετικός Πασιένσια που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο. Κανένα σημαντικό πρόβλημα.

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πίεσε και έφτιαξε αρκετές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο για να αξίζει να πάρει την ισοπαλία με 1-1 από τον αγώνα με την Κολωνία. Η ομάδα του Ντίνο Τόπμελερ είναι αήττητη φέτος (1/2/0) αλλά τα τελευταία δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Ξέμεινε από φορ καθώς η αποχώρηση του Κόλο Μουανί (ΠΣΖ) τελευταία στιγμή δεν επέτρεψε την ενίσχυση της ομάδας. Ο Αλάριο επιστρέφει μετά από τέσσερις μήνες αλλά δεν είναι έτοιμος για ενενηντάλεπτο. Χωρίς νίκη εκτός έδρας δώδεκα ματς (0/6/6).

* H Μπόχουμ έχει δύο βαθμούς φέτος πέρσι δεν είχε ούτε έναν μετά από έξι παιχνίδια.

* Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης δέχεται γκολ εκτός έδρας για 21 συνεχόμενα παιχνίδια.

* H Μπόχουμ έχει υποδεχτεί 32 φορές στην ιστορία την Άιντραχτ για την Μπούντεσλιγκα και έχει μόλις 4 ήττες (20/8/4).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εξαιρετική παράδοση όταν υποδέχεται την Αϊντραχτ και έτσι κι αλλιώς δυναμώνει στο γήπεδό της. Ερωτηματικό η επίθεση της Αϊντραχτ. Ποντάρουμε σε 2-3 γκολ.

Βαθμολογία -

16/09/2023Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 9 3 3 0 0 11 3 8
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 9 3 3 0 0 9 2 7
3 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 6 3 2 0 1 11 5 6
4 Λειψία Λειψία 6 3 2 0 1 10 4 6
5 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 6 3 2 0 1 8 5 3
6 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 6 3 2 0 1 7 5 2
7 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 6 3 2 0 1 5 4 1
8 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 6 3 2 0 1 3 6 -3
9 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 5 3 1 2 0 4 3 1
10 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5 3 1 2 0 3 2 1
11 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 3 3 1 0 2 4 5 -1
12 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 2 3 0 2 1 7 9 -2
13 Μπόχουμ Μπόχουμ 2 3 0 2 1 3 8 -5
14 Κολωνία Κολωνία 1 3 0 1 2 2 4 -2
15 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 1 3 0 1 2 4 7 -3
16 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 1 3 0 1 2 5 9 -4
17 Μάιντζ Μάιντζ 1 3 0 1 2 2 9 -7
18 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 0 3 0 0 3 2 10 -8
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr