Ποδόσφαιρο

Premier League: Οι εξορμήσεις των Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ!

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:02

H Premier League έχει εφτά παιχνίδια σήμερα Σάββατο (16/9) στο κουπόνι με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Premier League: Οι εξορμήσεις των Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Σαββάτου στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Οι μάχες της Premier League με ειδικά παικτών και ομάδας διαθέσιμα και στο live

ΓΟΥΛΒΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Γουλβς, μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, απογοήτευσε στη συνέχεια, επιστρέφοντας στις ήττες κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Γκάρι Ο' Νιλ, έχει ήδη τρεις ήττες, αλλά τουλάχιστον στις δύο από αυτές ήταν καλή επιθετικά, δημιουργώντας αρκετά και σκοράροντας. Αμυντικά όμως κάνει το χειρότερο ξεκίνημά της στην κατηγορία από το 2003-04. Και στα τρία τελευταία παιχνίδια της έχουν σκοράρει παίκτες από τον πάγκο, στα δύο από αυτά ο Χουάνγκ. Εκτός ο μέσος Χοτζ.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ προέρχεται από τρεις σερί νίκες και είναι αήττητη 15 σερί παιχνίδια, το μεγαλύτερο τρέχον στην κατηγορία. Ο Σαλάχ έχει γκολ ή ασίστ σε δέκα σερί ματς. Τιμωρημένος ο πολύτιμος στόπερ Φαν Ντάικ, αμφίβολος ο έτερος βασικός στόπερ Κονατέ, ο μέσος Τιάγκο και o κορυφαίος σε ασίστ Αλεξάντερ – Άρνολντ. Οι λάτιν ΜακΆλιστερ, Ντίας, Νούνιες, προέρχονται από μακρινό ταξίδι. Διαθέσιμο πρώτη φορά το νέο απόκτημα, ο μέσος Χράφενμπερχ. Ακολουθεί Λίντσερ εκτός στην Ευρώπη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λίβερπουλ παραδοσιακά αντιμετωπίζει προβλήματα όταν παίζει νωρίς Σάββατο, ειδικά μετά από διακοπή. Ίσως όμως ξεφύγει με 1-0, με το under 2.5 να παίζει δυνατά.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΚΡ. ΠΑΛΑΣ

Η Βίλα έχασε άνετα στο Άνφιλντ και πλήρωσε για τέταρτο σερί παιχνίδι το over 2.5. H oμάδα του Ουνάι Έμερι, έχει πάρει φέτος δύο νίκες με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και έχει υποστεί δύο ήττες με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ. Ο Ντιαμπί έχει σκοράρει σε δύο από τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Ακολουθεί εκτός η Λέγκια Βαρσοβίας στο Κόνφερενς Λιγκ. Εκτός ο μπακ Μινγκς και οι μέσοι Ιροεγκμπούναμ, Μπουενδία, Τ. Ράμζι, αμφίβολοι οι μπακ Μορένο, Κάρλος.

Η Κρίσταλ Πάλας πραγματοποιεί το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημά της στην Πρέμιερ Λιγκ συνολικά και το καλύτερο από τη σεζόν 2015-16, ενώ παραμένει αήττητη δύο σερί αγωνιστικές. H ομάδα του Ρόι Χότζσον, σε δύο από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει το πρώτο γκολ, σε αμφότερα με σκόρερ τον Εντουάρ. Δεν έχει κερδίσει όμως στην έδρα της Άστον Βίλα, από το 2013. Εκτός ο μέσος Ολίσε και ο επιθετικός Ματέους, αμφίβολος o μπακ Γκουέχι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βίλα συνήθως σκοράρει νωρίς, η Πάλας στο δεύτερο ημίχρονο. Παίζουμε να προηγούνται οι «βίλανς» στο α’ μέρος.

Οι μάχες της Premier League με ειδικά παικτών και ομάδας διαθέσιμα και στο live

ΦΟΥΛΑΜ - ΛΟΥΤΟΝ

Η Φούλαμ πάλεψε για ένα ημίχρονο στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι και επέστρεψε στις ήττες. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, μετά τη νίκη της πρεμιέρας δέχτηκε δέκα γκολ στα τρία επόμενα παιχνίδια της, πληρώνοντας πάντα οver 2.5. Tελευταία της εντός έδρας ήττα όμως από τη Λούτον ήταν το 1998. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μπάσι, εκτός οι μέσοι Ιγουόμπι, Λούκιτς, αμφίβολος ο πολύτιμος μέσος Παλίνια και ο μέσος Κέρνι.

Η επιστροφή της Λούτον στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από δεκαετίες δεν πηγαίνει καλά αρχικά, καθώς δεν έχει πάρει ακόμα πόντο σε τρεις αγώνες, ενώ δέχεται πάντα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και η εστία της παραβιάζεται τουλάχιστον δύο φορές. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς πληρώνει πάντα over 2.5. Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας στα τελευταία 28 παιχνίδια της στην πρώτη κατηγορία. Εκτός ο μπακ, Ποτς και ο μέσος Κλαρκ, αμφίβολοι Όσο, Λόκγιερ (μπακ) και Ντάουτι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φούλαμ προβληματίζει, η Λούτον ίσως δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες σαν κι αυτή να ανοίξει λογαριασμό. Έκπληξη με διπλό.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκες και ήττες στα τέσσερα φετινά παιχνίδια, ενώ δέχεται γκολ και στα τελευταία τρία. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, βασίζεται πολύ στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει και τα προηγούμενα 8 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει χάσει στα τελευταία 20. Ακολουθεί η Μπάγερν εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός Χίτον (τερμ.), Μαλάσια, Βαράν, Σο (μπακ), Μάινου, Άντονι (εξτρέμ), Τραορέ (επιθ.), αμφίβολοι Μαρτίνες (βασικός στόπερ), Άμραμπατ, Μάουντ (μέσοι).

Η Μπράιτον επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Νιούκαστλ και έχει εννέα πόντους σε τέσσερα ματς. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, πληρώνει οκτώ σερί γκολ – γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, μόνο ένα ήταν under 2.5. Ακολουθεί η ΑΕΚ εντός στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός ο μέσος Μόντερ και ο επιθετικός Ενσίσο, αμφίβολοι οι επιθετικοί Γουέλμπεκ, Φέργκιουσον (χατ – τρικ στο τελευταίο ματς), πιθανό ντεμπούτο για το νέο απόκτημα, τον επιθετικό Φάτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένεται θεαματικό παιχνίδι με γκολ – γκολ και οver 2.5.

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Η Τότεναμ, αν και βρέθηκε πίσω στο Μπέρνλι, πήρε το τρίποντο και κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές πρωταθλήματος από τη σεζόν 2009-10, παραμένοντας αήττητη με τρεις σερί νίκες. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Ο Μάντισον σκοράρει σε δύο σερί αγωνιστικές, ενώ έχει μοιράσει ήδη και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα. Εκτός ο τερματοφύλακας Γουάιτμαν, ο μπακ Σέσενιον, οι μέσοι Λο Τσέλσο, Μπεντανκούρ και ο επιθετικός Χιλ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε τον πρώτο πόντο της σεζόν απέναντι στην Έβερτον, δείχνοντας ενθαρρυντικά σημάδια. Η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ, έχει παλέψει όλα τα ματς ως τώρα, σκοράροντας σε τρεις σερί αγωνιστικές, όμως έχει χάσει τρία ματς φέτος με ένα γκολ διαφορά. Δεν έχει Χ σε 13 ταξίδια Πρέμιερ Λιγκ, τελευταία νίκη στην έδρα της Τότεναμ το 1991. Eκτός Φλεκ, Λόου, Όζμπορν (μπακ), Μπρούστερ, Τζέμπισον (επιθετικοί), Αμφίβολοι οι μπακ Λαρουσί, Ίγκαν και Νόρινγκτον – Ντέιβις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Nίκη για τους γηπεδούχους, χωρίς να δεχτούν γκολ.

Οι μάχες της Premier League με ειδικά παικτών και ομάδας διαθέσιμα και στο live

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Γουέστ Χαμ πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημά της στην πρώτη κατηγορία από το 1999-00, καθώς είναι αήττητη με τρεις συνεχόμενες νίκες. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, πληρώνει γκολ – γκολ και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ανοίγοντας πάντα το σκορ. Ο Μπόουεν σκοράρει σε τρία από τα τέσσερα φετινά ματς, αλλά και στα δύο τελευταία. Ακολουθεί η Μπάτσκα Τοπόλα εντός στο Γιουρόπα Λιγκ. Aμφίβολος ο μέσος Σούτσεκ, έτοιμος για ντεμπούτο ο μπακ Μαυροπάνος και ο επιθετικός Κούντους.

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι η μόνη που δεν έχει χάσει πόντους. Ο Ρόδρι και ο Χάαλαντ έχουν σκοράρει και στα δύο προηγούμενα εκτός φέτος, ενώ ο Νορβηγός είχε γκολ και στα δύο περσινά ματς με τη Γουέστ Χαμ, από την οποία η ομάδα του δεν έχει ήττα εκτός από το 2014. Εκτός ο μέσος Ντε Μπράινε, αμφίβολος ο μπακ Στόουνς και οι μέσοι Γκρίλις, Κόβατσιτς. Ακολουθεί ο Ερ. Αστέρας εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Γκολ από τον συνήθη ύποπτο Χάαλαντ και διπλό με over 2.5, καθώς και η Γουέστ Χαμ είναι σε θέση να σκοράρει.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Νιούκαστλ έχασε χωρίς αντίσταση στο Μπράιτον και προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Η ομάδα του Έντι Χάου, δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή αμυντική μηχανή, καθώς έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια. Aπό την Μπρέντφορντ όμως έχει χάσει εντός μόνο την πρώτη φορά που έπαιξαν, το 1934. Ακολουθεί η Μίλαν εκτός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός ο μπακ Κραφτ και ο μέσος Γουίλοκ, αμφίβολοι οι μπακ Μανκίγιο, Μπότμαν και οι μέσοι Άντερσον, Τονάλι (βασικός).

Η Μπρέντφορντ έσωσε τον πόντο με την Μπόρνμουθ και για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία, δεν έχει χάσει μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ όμως, στα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς, ήταν ισόπαλη με γκολ – γκολ. Σε μεγάλη φόρμα ο Εμπεμό, με γκολ σε τρεις από τις τέσσερις αγωνιστικές. Εκτός παραμένει ο τιμωρημένος περσινός αρχισκόρερ Τόνι, εκτός οι μέσοι Ντασίλβα, Μπαπτίστ, αμφίβολος ο μέσος Ντάμσγκααρντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νιούκαστλ δεν έχει πείσει μέχρι τώρα και η Μπρέντφορντ μπορεί να την προβληματίσει. Παίζουμε γκολ – γκολ.

Βαθμολογία -

16/09/2023Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 12 4 4 0 0 11 2 9
2 Τότεναμ Τότεναμ 10 4 3 1 0 11 4 7
3 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 10 4 3 1 0 9 3 6
4 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 10 4 3 1 0 9 4 5
5 Άρσεναλ Άρσεναλ 10 4 3 1 0 8 4 4
6 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 9 4 3 0 1 12 6 6
7 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 7 4 2 1 1 5 4 1
8 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 6 4 1 3 0 8 5 3
9 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 6 4 2 0 2 6 6 0
10 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 6 4 2 0 2 8 9 -1
11 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 4 2 0 2 5 7 -2
12 Τσέλσι Τσέλσι 4 4 1 1 2 5 5 0
13 Φούλαμ Φούλαμ 4 4 1 1 2 4 10 -6
14 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 3 4 1 0 3 7 7 0
15 Γουλβς Γουλβς 3 4 1 0 3 4 8 -4
16 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 2 4 0 2 2 4 8 -4
17 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1 4 0 1 3 4 7 -3
18 Έβερτον Έβερτον 1 4 0 1 3 2 8 -6
19 Λούτον Λούτον 0 3 0 0 3 2 9 -7
20 Μπέρνλι Μπέρνλι 0 3 0 0 3 3 11 -8
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Relegation - Championship

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr