Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Νόρντζελαντ-Κοπεγχάγη Μάχη κορυφής

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:25

Αγώνας για το πρωτάθλημα Δανίας, ανάμεσα στην Νόρτζελαντ και την Κοπεγχάγη. Οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες, σε αγώνα κορυφής, στον οποίο αναμένονται γκολ.

Α’ Δανίας: Νόρντζελαντ-Κοπεγχάγη Μάχη κορυφής

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Νόρντζελαντ

Η Νόρτζελαντ απέκλεισε τις Στεάουα Βουκουρεστίου και Παρτιζάν Βελιγραδίου και προκρίθηκε στην φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας. H ομάδα του Γίοχανς Χοφ Θόρουπ μετρά πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και θα διεκδικήσει τον τίτλο. Σημειώστε ότι έχει την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας με 19 γκολ.

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη νίκησε 2-0 την Βίμποργκ και πέτυχε την 6η νίκη της σε επτά ματς φέτος ενώ έχει και μία μόλις ήττα. Η ομάδα του Τζέικομπ Νέεστρουπ κατέκτησε τα πάντα πέρσι στο εγχώριο μέτωπο και είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Το μυαλό της είναι και στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γαλατασαράι. Στον δρόμο για τους ομίλους απέκλεισε τις Σπάρτα Πράγας και Ρακόφ Τσεστόχοβα. Μετρά 5 Over στα τελευταία 7 ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.08 3.7 2.95 2.2 1.6 1.47 2.5 1.52 2.27 1.34 1.22 1.64
Νόρντζελαντ - Κοπεγχάγη / Εκτίμηση

Μάχη κορυφής, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Και να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, ενώ έχουν και ευρωπαϊκούς αγώνες. Over 2.5 (1.70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr