Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Έχει ιδιαιτερότητες ο πρώτος τελικός Φλαμένγκο - Σάο Πάολο!

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:24

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για τον πρώτο τελικό του κυπέλλου με την Φλαμένγκο να είναι και η κάτοχος του τίτλου.

Κύπελλο Βραζιλίας: Έχει ιδιαιτερότητες ο πρώτος τελικός Φλαμένγκο - Σάο Πάολο!

Το Κύπελλο Βραζιλίας και ο πρώτος τελικός Φλαμένγκο - Σάο Πάολο δεσπόζει σήμερα Κυριακή (17/9) στο κουπόνι για στοίχημα με ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος που δίνουν μια κατεύθυνση και για τα livescores.

Η αναμέτρηση Φλαμένγκο - Σάο Πάολο θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα διεξαχθεί κανονικά στο Μαρακανά.

Αναφορικά με το τι ισχύει, αν μετά και το δεύτερο ματς υπάρχει ισοπαλία στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Η Φλαμένγκο έφερε 1-1 εντός με την Σάο Πάολο φέτος στο πρωτάθλημα.

Στις τελευταίες 46 αναμετρήσεις, η Φλαμένγκο έχει κερδίσει 16 φορές, όσες και η Σάο Πάολο, ενώ έχουν φέρει και 14 ισοπαλίες.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο γυρίζει στο Μαρακανά μετά από ένα μήνα περίπου. Ήταν κλειστό για έργα στον χλοοτάπητα.

Στα ημιτελικά απέκλεισε την Γκρέμιο νικώντας με 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση που ήταν εκτός έδρας και με 1-0 στην ρεβάνς.

Το 2022 απέκλεισε την Σάο Πάολο με 2 νίκες στα ημιτελικά του κυπέλλου και στην συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτι έναντι της Κορίνθιανς με τον νυν άσο του Ολυμπιακού, Ροντινέι, να εκτελεί εύστοχα το τελευταίο. Μόλις μια ήττα έχει στα 10 τελευταία για το κύπελλο, ενώ τα 5 πιο πρόσφατα ήταν νικηφόρα.

Η ομάδα του Σαμπάολι προέρχεται από την βαριά ήττα με 3-0 εντός (το έδωσε σε μακρινό γήπεδο από την βάση της) από την Ατλέτικο Παραναένσε για το πρωτάθλημα όπου έφερε και γκρίνια από τους οπαδούς.

Μπήκε τέλος σε αήττητο 4 αγώνων με 3 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολος ο καλός εξτρέμ Αρασκαέτα, ο μέσος Βαρέλα και ο επίσης μέσος Αραούχο. Διαθέσιμος ο πολύ καλός επιθετικός Μπρούνο Ενρίκε.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Σάο Πάολο

Η Σάο Πάολο θα βρεθεί για δεύτερη φορά σε τελικό κυπέλλου. Η πρώτη ήταν το 2000 όπου δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο.

Πέρσι αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Φλαμένγκο, ενώ στην ίδια φάση είχε φτάσει το 2002, το 2012, το 2015 και το 2020.

Φέτος στα ημιτελικά απέκλεισε την Κορίνθιανς από την οποία ηττήθηκε 2-1 στο πρώτο ματς εκτός και στην ρεβάνς επικράτησε με 2-0.

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ ήταν πέρσι στον πάγκο της Φλαμένγκο όπου την οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου!

Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 2-1 εκτός από την Ιντερνασιονάλ για το πρωτάθλημα σε μια αναμέτρηση όπου ήταν ανταγωνιστική, αλλά προφυλάχθηκαν και παίκτες ενόψει του κυπέλλου.

Μια νίκη έχει στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, η οποία ήταν με την Λίγκα Ντε Κίτο, αλλά δεν την βοήθησε καθώς αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα.

Αγωνιστικά νέα

Νέος τραυματίας ο καλός αμυντικός Αρμπολέδα. Εκτός και οι Γκαλόπο (μέσος), Ερίσον (μπακ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.18 3 3.3 1.48 2.47 1.15 4.75 2.1 1.62 1.27 1.32 1.58
Φλαμένγκο - Σάο Πάολο / Εκτίμηση

Η Φλαμένγκο έχει πολλούς λόγους να θέλει τη νίκη ενώ το κλίμα στο εσωτερικό της είναι εκρηκτικό με τον Σαμπάολι να έχει θέμα στα αποδυτήρια. Δεν παύει, ωστόσο να είναι ένας τελικός και για 90 λεπτά θα παλέψουν για το αποτέλεσμα. Δύσκολα παίρνει αποτελέσματα η Σάο Πάολο στο Ρίο. Πάμε τον άσο που σε συνδυασμό με over 1.5 γκολ είναι στο 2.37.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr