Ποδόσφαιρο

Championship: Κάρντιφ και Πρέστον με το γκάζι πατημένο!

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:51

Κάρντιφ και Πρέστον μαγνητίζουν τα βλέμματα μέχρι στιγμής στη Τσάμπιονσιπ, ενώ αμφότερες έχουν την ευκαιρία να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη σήμερα! 

Championship: Κάρντιφ και Πρέστον με το γκάζι πατημένο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Κάρντιφ νίκησε στο ντέρμπι της Ουαλίας τη Σουόνσι μετά από δέκα χρόνια και έχει δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, πληρώνοντας πρώτη φορά φέτος το under 2.5, ενώ ποτέ δεν έχουν επιτευχθεί πάνω από τρία γκολ σε αγώνα της. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει σκοράρει με τον έμπειρο μέσο Ράμζι και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ενώ εντός έδρας έχει πετύχει γκολ με πέναλτι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Εκτός οι μέσοι Μπόουλερ – Ο’ Ντάουντα.

Η Κόβεντρι προηγήθηκε νωρίς στο Χαλ, αλλά περιορίστηκε στην ισοπαλία τέταρτη σερί αγωνιστική (τρεις με γκολ – γκολ) και έμεινε πέμπτη συνεχόμενη αήττητη. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, ψάχνει ακόμα το πρώτο διπλό της φετινής σεζόν, έχοντας χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 13 ταξίδια της στο πρωτάθλημα, αλλά με επτά ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Επτά από τα τελευταία οκτώ διπλά της ήταν με ανέπαφη εστία. Aμφίβολος ο μέσος Ο' Χερ και ο επιθετικός Ταβάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κάρντιφ προέρχεται από μεγάλη νίκη με σπουδαία εμφάνιση. Πολύ θετικό το γεγονός ότι παίζει 2ο σερί εντός έδρας ματς, αλλά δύσκολα θα πιάσει ίδια απόδοση. Under 2.5 (1.78).

ΚΠΡ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Η ΚΠΡ προηγήθηκε κόντρα στη Σάντερλαντ, αλλά στη συνέχεια έμεινε με δέκα και επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας το τρίτο από τα τελευταία τέσσερα ματς και παραμένοντας με μία ανέπαφη εστία στη σεζόν. Η ομάδα του Γκάρεθ Έινσγουορθ, έχει τεράστιο πρόβλημα εντός, καθώς δεν έχει κερδίσει εκεί από τον περασμένο Μάρτιο. Μετρά μάλιστα μόνο μία νίκη στα τελευταία 19 παιχνίδια ως γηπεδούχος, εδώ και 11 μήνες. Mπορεί να επιστρέψει ο μπακ Νταν. Τιμωρημένος ο μέσος Κόλμπακ.

Η Σουόνσι λύγισε στο τελευταίο 20λεπτο του ντέρμπι με την Κάρντιφ και υπέστη την τρίτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα, όλες δεχόμενη ακριβώς από δύο γκολ. Η ομάδα του Μάικλ Νταφ, είναι μία από τις μόλις τρεις που δεν έχουν ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν και πλέον ο προπονητής είναι υπό πίεση. Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς της Τσάμπιονσιπ μέχρι τώρα. Εκτός ο μέσος Γουόλς, αμφίβολος ο μπακ Νότον και ο μέσος Αμπντουλάι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κολλημένες αμφότερες στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας θέλουν απεγνωσμένα μια νίκη .Θα το πάνε συντηρητικά το ματς για να μη χάσουν ένα ακόμη. Under 2.5 (1.82).

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Μπρίστολ Σίτι δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Γουέστ Μπρομ., ωστόσο κράτησε ανέπαφη εστία και έμεινε αήττητη τρίτη σερί αγωνιστική, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον, έχει πληρώσει μόνο ένα over 2.5, ενώ μόλις σε ένα ματς σκόραρε πάνω από μία φορά. Έχει νικήσει σε ένα από τα επτά τελευταία εντός έδρας ματς. Εκτός οι μπακ Άτκινσον, ΜακΚρόρι, ο μέσος Μπεναρούς και ο επιθετικός Κόνγουεϊ, αμφίβολος ο επιθετικός Βάιμαν.

Η Πλίμουθ δεν μπήκε έτοιμη και συγκεντρωμένη σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Πρέστον και τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε, έφεραν την τρίτη ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές, ενώ πλέον έχει μόνο ένα τρίποντο στις τελευταίες πέντε. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, δεν έχει πάρει ακόμα εκτός έδρας τρίποντο μετά την επιστροφή της στην κατηγορία. Τελευταία νίκη της στο Μπρίστολ για το πρωτάθλημα ήταν το 2008. Αμφίβολοι οι Κούπερ (τερμ.), Γκάλογουεϊ, Γκιλέσπι, Ίρλι (μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρίστολ θέλει να κάνει μια ανάλογη εμφάνιση με αυτή της περασμένης αγωνιστικής που δεν πήρε θεωρητικά αυτό που άξιζε. Ίσως εκμεταλλευτεί την έδρα της και το καταφέρει σήμερα. Βέβαια οι αποδόσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο ισορροπημένες. 1 (1.78).

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ

Η Πρέστον καθάρισε από τα πρώτα λεπτά την Πλίμουθ και παραμένει στην κορυφή με πέντε σερί νίκες (πετυχαίνοντας ακριβώς από δύο γκολ σε τέσσερις από αυτές), ενώ είναι πλέον η μοναδική που δεν έχει γνωρίσει ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ράιαν Λόου, έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με τέσσερα γκολ παθητικό, ενώ εντός έχει μία ήττα σε 11 ματς. Εκτός οι επιθετικοί Έβανς, Ρίις, αμφίβολος ο μπακ Ράμζι και ο επιθετικός Κιν (αρχισκόρερ).

Η Μπέρμιγχαμ πλησίασε τον πόντο στην έδρα της Γουότφορντ αλλά έμεινε με δέκα και δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της σεζόν. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, πρώτη φορά είδε την εστία της να παραβιάζεται πάνω από μία φορά φέτος, ενώ η ίδια πρώτο ματς δεν κατάφερε να σκοράρει. Έχει κερδίσει 3 από τα τελευταία 12 ταξίδια της. Εκτός Μ. Λερντ (μπακ), Ντεμπελέ (μεσοεπιθετικός). Αμφίβολος ο μέσος Χολ, τιμωρημένος ο μπακ Μπιουκάναν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Πρέστον μοιάζει ασταμάτητη. Καλό σύνολο έχει και η Μπέρμιγχαμ, αλλά σήμερα ταλανίζεται από αρκετές απουσίες. 1X & over 1.5 (1.98).

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Σαουθάμπτον έχει δύο σερί ήττες, δεχόμενη συνολικά εννέα γκολ. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, πληρώνει πάντα over 2.5 γκολ, ενώ όλα τα τρίποντά της στη σεζόν είναι με ακριβές σκορ 2-1, με την ίδια να προηγείται, στη συνέχεια να ισοφαρίζεται αλλά να κερδίζει με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Ίπσουιτς το 2006. Εκτός ο μπακ Λαριός, αμφίβολος ο επιθετικός Στιούαρτ και οι μπακ Μπεντνάρεκ, Στίβενς. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Σουλεμάνα.

Η Ίπσουιτς, πέρασε από το Χίλσμπορο και είναι έναν πόντο από την κορυφή, με δύο σερί νίκες και πέντε στις έξι πρώτες αγωνιστικές, ενώ είναι μία από τις τέσσερις που δεν έχουν ισοπαλία. Η ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, έχει σκοράρει σε όλα τα ματς μέχρι τώρα, ενώ ο Τσάπλιν της έχει χαρίσει με δικά του τέρματα, δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες με 1-0. Eκτός ο τερματοφύλακας Γουόλτον (παίζει ο Χλάντκι), αμφίβολοι οι μπακ Ντέιβις, Nτονασιέν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα έλεγε κάποιος πως ο άσος είναι ευκαιρία στις τιμές που βρίσκεται, αλλά πως να εμπιστευτείς εύκολα τους αγίους. Είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Προτιμότερο το over αφού και η Ίπσουιτς έχει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να δημιουργήσει θέματα στον αντίπαλο. Over 2.5 (1.65).

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Γουένσντεϊ επέστρεψε στις ήττες με άλλη μία κακή επιθετικά εμφάνιση εντός έδρας κόντρα στην Ίπσουιτς και έχει μόνο έναν πόντο στη σεζόν, πριν από την αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν ακόμα νίκη φέτος και μοιράζονται τη χειρότερη επιθετική επίδοση ως τώρα. Η ομάδα του Χίσκο Μουνιόθ, έχει σκοράρει μόνο μία φορά στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια της. Εκτός ο μπακ Μπρέναν, αμφίβολοι οι μέσοι Γουίλκς, Μπάναν (αρχηγός) και οι μπακ Ντιαμπί, Αϊόρφα.

Η Μίντλεσμπρο δε βελτιώθηκε στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή όπως έδειξε με την Μπλάκμπερν και έχει τρεις σερί ήττες, δεχόμενη τουλάχιστον από δύο γκολ, παραμένοντας τελευταία στο πρωτάθλημα με έναν πόντο σε έξι αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, στα μισά παιχνίδια ως τώρα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, ενώ εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα, στα τελευταία οκτώ ματς από τον Μάρτιο. Αμφίβολοι Ένγκελ, Μπανγκουρά, Κλαρκ, Ντάικστιλ, Kόουλσον, Σμιθ (μπακ), Φορς (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ποιοτικά ίσως είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Η Σέφιλντ θα τα βρει σκούρα όλη τη χρονιά, ενώ η Μίντλεσμπρο έχει κάποια περιθώρια βελτίωσης. 2X & under 3.5 (1.85).

Βαθμολογία -

19/09/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πρέστον Πρέστον 16 6 5 1 0 10 4 6
2 Λέστερ Λέστερ 15 6 5 0 1 11 5 6
3 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 15 6 5 0 1 12 7 5
4 Νόριτς Νόριτς 13 6 4 1 1 15 8 7
5 Χαλ Χαλ 11 6 3 2 1 10 7 3
6 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 11 6 3 2 1 7 5 2
7 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 10 6 3 1 2 12 6 6
8 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 10 6 3 1 2 8 9 -1
9 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 10 6 3 1 2 11 16 -5
10 Λιντς Λιντς 9 6 2 3 1 10 7 3
11 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 9 6 2 3 1 5 5 0
12 Γουότφορντ Γουότφορντ 8 6 2 2 2 9 5 4
13 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 8 6 2 2 2 10 9 1
14 Κόβεντρι Κόβεντρι 7 6 1 4 1 9 7 2
15 Πλίμουθ Πλίμουθ 7 6 2 1 3 9 7 2
16 Κάρντιφ Κάρντιφ 7 6 2 1 3 10 10 0
17 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 7 6 2 1 3 6 10 -4
18 Μίλγουολ Μίλγουολ 7 6 2 1 3 4 8 -4
19 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 6 6 2 0 4 5 7 -2
20 ΚΠΡ ΚΠΡ 6 6 2 0 4 6 11 -5
21 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 4 6 1 1 4 7 13 -6
22 Σουόνσι Σουόνσι 2 6 0 2 4 6 11 -5
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1 6 0 1 5 4 10 -6
24 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 1 6 0 1 5 4 13 -9

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr