Ποδόσφαιρο

Championship: Combo και γκολ δίνουν λύσεις!

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:32

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στη Τσάμπιονσιπ, με πολλά παιχνίδια να είναι στη κόψη του ξυραφιού. Τα combo όμως μας βοηθάνε στη προσέγγισή τους. 

Championship: Combo και γκολ δίνουν λύσεις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Η Γουότφορντ επέμενε μέχρι τις καθυστερήσεις κόντρα στη Μπέρμιγχαμ και τελικά δικαιώθηκε, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, βασίζεται πολύ στην έδρα της, καθώς και οι επτά τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα ήταν άσοι. Έχει χάσει μόνο τρία από τα τελευταία 15 παιχνίδια Τσάμπιονσιπ ως γηπεδούχος. Ο Ράγιοβιτς σε φόρμα, έχει τρία γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός ο επιθετικός Χίλι, αμφίβολος ο μπακ Λιούις και ο επιθετικός Μπάγιο.

Μπράγκα - Νάπολι με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Γουέστ Μπρομ., είχε 14 τελικές στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο πήρε τον πόντο και έχει χάσει ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, για πρώτη φορά φέτος δεν πλήρωσε γκολ – γκολ, ενώ κράτησε μόλις τη δεύτερη ανέπαφη εστία σε 14 ταξίδια, παραμένοντας όμως χωρίς νίκη σε πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας. Aμφίβολος ο Κέλι (μπακ) και ο Μάτζα (επιθετικός), εκτός οι Ριτς (μέσος), Ντάικ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν να ορθοποδήσουν. Η Γουότφορντ προέρχεται από καλή νίκη που ίσως της τονώσει το ηθικό. 1Χ & over 1.5 (1.83).

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Μίλγουολ έκανε κάκιστη εμφάνιση με τη Λιντς και επέστρεψε στις ήττες, με την πίεση στον προπονητή Γκάρι Ρόουετ να αυξάνεται ξανά, καθώς ήταν ένα αποτέλεσμα που δυσαρέστησε τους οπαδούς. Έχει μόνο μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και απαιτείται βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι, καθώς δεν έχει πετύχει πάνω από ένα γκολ σε κανέναν αγώνα φέτος. Αμφίβολος είναι ο βασικός τερματοφύλακας Σάρκιτς (σε ετοιμότητα ο Μπιαλκόφσκι), οι μπακ Χάτσινσον, Μπράιαν και ο μέσος Χάνιμαν.

Η Ρόδεραμ, επέστρεψε στις ήττες στο Χάντερσφιλντ και είναι επικίνδυνα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, με μόνο μία νίκη σε έξι αγωνιστικές. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ για πρώτη φορά φέτος δεν πλήρωσε γκολ – γκολ και over 2.5. Εκτός έδρας έχει ψυχολογικό πρόβλημα, καθώς δεν έχει νίκη σε 16 ταξίδια, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 20 εδώ και 11 μήνες. Εκτός Πέλτιερ, Φέργκιουσον, Μόρισον (μπακ), Καφού (μέσος), αμφίβολοι Χολ (μπακ), Λίντσι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασταθής μοιάζει η Μίλγουολ και δεν αξίζει να τη στηρίξει κανείς στο 1.75. Η Ρόδεραμ επίσης δεν λέει πολλά αυτή τη περίοδο για να κάνει το μπαμ. 2-3 γκολ (1.95)

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Μπλάκμπερν προηγήθηκε 2-0 της Μίντλεσμπρο και παρ’ όλο που δέχτηκε πίεση στη συνέχεια, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, για το μόλις δεύτερο τρίποντο εντός έδρας σε οκτώ απόπειρες. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, είναι ασταθής καθώς δεν έχει πάρει σερί τρίποντα στην ίδια σεζόν από τον περασμένο Φεβρουάριο - Μάρτιο. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ το 2008. Εκτός οι επιθετικοί Σίγκουρντσον, Ένις, αμφίβολος ο μέσος Τράβις (αρχηγός) και ο επιθετικός Γκάλαχερ.

Η Σάντερλαντ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την ΚΠΡ, αλλά όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα το εκμεταλλεύτηκε δεόντως για τη δεύτερη σερί νίκη της (πρώτη εκτός), ενώ είναι πλέον αήττητη τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, έχει σκοράρει οκτώ φορές στα τελευταία δύο ματς και δέκα στα τελευταία τέσσερα. Σε φόρμα ο Κλαρκ, με γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός Αλέσε (μπακ) Έβανς, Ματέτε (μέσοι), αμφίβολοι Σέρκιν (μπακ), Έκουα (μέσος) και Ντακ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπλάκμπερν ψάχνεται και όσο το κάνει αυτό θα υστερεί σημαντικά. Από την άλλη η Σάντερλαντ πατάει καλύτερα και έχει προβάδισμα σήμερα, παρόλο που δεν το δείχνουν οι αποδόσεις. 2 DNB (2.15).

ΧΑΛ - ΛΙΝΤΣ

Η Χαλ, βρέθηκε πίσω στο σκορ εντός από την Κόβεντρι, αλλά δεν το παράτησε και γλίτωσε τουλάχιστον την ισοπαλία, παραμένοντας αήττητη για πέμπτο σερί ματς. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, έχει κρατήσει ωστόσο μόνο μία φορά φέτος ανέπαφη την εστία της στο πρωτάθλημα. Eντός έδρας είναι αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια από τον Απρίλιο (4 ισοπαλίες). Δεν έχει κερδίσει όμως τη γειτόνισσα Λιντς εντός από το 2012. Εκτός ο μέσος Ντόχερτι, αμφίβολος ο μέσος Τουφάν.

Η Λιντς έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στην έδρα της μισητής Μίλγουολ και επέστρεψε στις νίκες, παραμένοντας με μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα, έστω και με τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, κράτησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία της, ενώ και στις δύο τελευταίες νίκες της πέτυχε τουλάχιστον από τρία γκολ, με τον Ριτέρ να σκοράρει σε αμφότερες. Λείπουν Κούπερ, Φίρπο, Ντάλας (μπακ), και Μπάμφορντ (επιθετικός), αμφίβολος ο μπακ Σπενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φουριόζα η Λιντς από πολύ καλή εμφάνιση. Η Χαλ πάντως δεν είναι εύκολος αντίπαλος και παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Over 2.5 (1.75).

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ

Η Χάντερσφιλντ άργησε να βρει τη φόρμα της αλλά τα καταφέρνει, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, πετυχαίνοντας σε αμφότερες ακριβώς δύο γκολ. Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ, κράτησε μάλιστα πρώτη φορά φέτος ανέπαφη εστία στο πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά η μεγάλη είδηση ήρθε μετά το ματς, αφού ο κόουτς Γουόρνοκ δήλωσε την παραίτηση του από την ομάδα και απόψε θα είναι το τελευταίο του ματς. Εντός έδρας δεν έχει πληρώσει γκολ – γκολ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια. Κορόμα και Τόμας οι κορυφαίοι μέχρι τώρα, έχοντας από ένα γκολ και από μία ασίστ. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Λις, Τέρτον, Αγινά (μπακ), αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Γουόρντ.

Ρεάλ Μ. - Ουνιόν Βερολίνου με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Στόουκ συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις και πλέον έχει χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ, δεν πληρώνει γκολ – γκολ πέντε σερί αγωνιστικές, με όλα τα ματς στο under 2.5 το ίδιο διάστημα. Εκτός έδρας είναι έξι ταξίδια χωρίς νίκη, με μόνο ένα τέρμα στο ενεργητικό της. Aμφίβολος ο μπακ Χούφερ, ο μέσος Βιντιγκάλ (3 γκολ) και οι επιθετικοί Μάε, Τέζγκελ, εκτός οι μπακ Μπέικερ, Στίβενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάντερσφιλντ θα μοιάζει σαν χαμένη μετά τα μαντάτα για τον προπονητή της, πάνω που έβρισκε τα πατήματά της. Ευκαιρία για τη Στόουκ να πάρει κάτι από το ματς. 2Χ & under 3.5 (1.91).

ΝΟΡΙΤΣ - ΛΕΣΤΕΡ

Η Νόριτς δυσκολεύτηκε με Στόουκ, αλλά επέστρεψε στις νίκες, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την κορυφή. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, έχει σκοράρει σε όλα τα ματς, ενώ η δεύτερη ανέπαφη εστία της σεζόν, έφερε στο προηγούμενο παιχνίδι το πρώτο under 2.5. Ο Ρόου έχει σκοράρει σε δύο από τα τρία φετινά εντός έδρας ματς. Πλήγμα ο τραυματισμός του αρχισκόρερ επιθετικού Σάρτζεντ. Εκτός οι μπακ Χάνλι, Τόμκινσον και ο επιθετικός Σάινθ, αμφίβολος ο μέσος Νούνιες.

Η Λέστερ έδειξε αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες και σκοράροντας πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, έδωσε τον τόνο για μία εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα στην έδρα της Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, εκτός έδρας έχει μόνο νίκες σε πέντε ματς για Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, αλλά θα δοκιμαστεί από την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας. Αμφίβολος ο μπακ Κρίστιανσεν, εκτός ο τερματοφύλακας Σμίθις, ο επιθετικός Κάνον και ο μέσος ΜακΑτίρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aντιμέτωπες δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Η Λέστερ βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά η Νόριτς δυσκολεύεται λίγο στο σκοράρισμα. 2Χ & over 1.5 (1.87).

Βαθμολογία -

20/09/2023Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πρέστον Πρέστον 19 7 6 1 0 12 5 7
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 18 7 6 0 1 13 7 6
3 Λέστερ Λέστερ 15 6 5 0 1 11 5 6
4 Νόριτς Νόριτς 13 6 4 1 1 15 8 7
5 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 12 7 3 3 1 9 6 3
6 Χαλ Χαλ 11 6 3 2 1 10 7 3
7 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 11 7 3 2 2 8 7 1
8 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 10 6 3 1 2 12 6 6
9 Κάρντιφ Κάρντιφ 10 7 3 1 3 13 12 1
10 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 10 6 3 1 2 8 9 -1
11 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 10 7 3 1 3 11 17 -6
12 Λιντς Λιντς 9 6 2 3 1 10 7 3
13 Γουότφορντ Γουότφορντ 8 6 2 2 2 9 5 4
14 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 8 6 2 2 2 10 9 1
15 Κόβεντρι Κόβεντρι 7 7 1 4 2 11 10 1
16 Πλίμουθ Πλίμουθ 7 7 2 1 4 10 11 -1
17 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 7 6 2 1 3 6 10 -4
18 Μίλγουολ Μίλγουολ 7 6 2 1 3 4 8 -4
19 ΚΠΡ ΚΠΡ 7 7 2 1 4 7 12 -5
20 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 6 6 2 0 4 5 7 -2
21 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 4 6 1 1 4 7 13 -6
22 Σουόνσι Σουόνσι 3 7 0 3 4 7 12 -5
23 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2 7 0 2 5 5 11 -6
24 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 2 7 0 2 5 5 14 -9

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr