Ποδόσφαιρο

Europa League: 3ος όμιλος: Τα γκολ σε Γλασκώβη και Πράγα

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:43

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις αναμετρήσεις Ρέιντζερς - Μπέτις και Σπάρτα Πράγας - Άρης Λεμεσού.

Europa League: 3ος όμιλος: Τα γκολ σε Γλασκώβη και Πράγα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Europa League.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΜΠΕΤΙΣ

Η Ρέιντζερς αποκλείστηκε από την Αϊντχόφεν (2-2 εντός και 1-5 εκτός) στα playoffs του Champions League για να παίξει στο Europa. Δεν βρίσκεται ούτε στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος Σκωτίας, καθώς μπορεί στο τελευταίο να πέρασαν από την έδρα της Σεντ Τζόνστον, αλλά έχει ήδη υποστεί δύο ήττες σε πέντε αγωνιστικές. Δέχθηκε γκολ και στα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς που έδωσε, οφείλει να βελτιωθεί στα μετόπισθεν.

Η Μπέτις πέρσι αποκλείστηκε στους «16» του Γιουρόπα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έχασε 4-1 εκτός και 1-0 εντός). Η ισπανική ομάδα συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν κατάφερε να βγάλει ανταγωνιστικό πρόσωπο στην έδρα της Μπαρτσελόνα και συνετρίβη (5-0), στα όρια της δεκάδας. Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας Ρουί Σίλβα (5 συμ.), αν δεν μπορέσει θα παίξει με τον τρίτο κίπερ. Εκτός οι Σαμπαλί (α. 3/0), Ρουιμπάλ (μ. 3/0), Γκουαρδάδο (μ. 4/0), Φεκίρ (ε.), Μπράβο (τ.), Καρβάλιο (μ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλά μπορούν να συμβούν με το over του 1.91 να είναι ενδεικτικό και της εικόνας που έχουν οι δύο ομάδες.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η Σπάρτα Πράγας απέκλεισε την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στα playoffs (έχασε 3-1 εκτός, νίκησε 4-1 εντός). Είχε παλέψει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τη φρέναρε η Κοπεγχάγη στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας διαγράφει εντυπωσιακή πορεία (7-1-0) και βρίσκεται στην κορυφή. Στο 5-1-0 με 25 γκολ υπέρ απέναντι στις ομάδες από την Κύπρο ο απολογισμός της.

Ο Αρης Λεμεσού ξεπέρασε τη Σλόβαν στα playoffs (έχασε 2-1 εκτός και νίκησε 6-2 εντός έδρας). Βρέθηκε και στα προκριματικά του Champions League αλλά δεν τα κατάφερε. Φουλ επιθετική ομάδα η πρωταθλήτρια Κύπρου. Πρώτη απώλεια βαθμών στην τρέχουσα λίγκα (1-1 με Πάφο), παραμένει στην κορυφή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να είναι φορμαρισμενες. Βέβαια η Σπάρτα Πράγας είναι το φαβορί και λόγω έδρας. Καλύτερο ποντάρισμα στο 2-3 γκολ που είναι στο 1.95.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr