Ποδόσφαιρο

Conference League: 2ος όμιλος, ανεβαίνουν οι αποδόσεις με combo!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:08

Γάνδη και Μακάμπι είναι τα φαβορί στις σημερινές τους αναμετρήσεις, αφού οι αντίπαλοί τους δεν βρίσκονται στο ίδιο βεληνεκές.

Conference League: 2ος όμιλος, ανεβαίνουν οι αποδόσεις με combo!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στiς αναμετρήσεις του 2ου ομίλου του Europa Conference League.

ΖΟΡΙΑ - ΓΑΝΔΗ

Η Ζόρια όπως όλες οι ουκρανικές ομάδες λόγω τη εμπόλεμης κατάστασης «ξεσπιτώνεται» στα ματς της Ευρώπης. Έτσι θα αντιμετωπίσει την Γάνδη στην πόλη Λούμπλιν της Πολωνίας. Εκεί θα επιδιώξει να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στο Κόνφερενς Λιγκ έπειτα από τον υποβιβασμό της από το Γιουρόπα από την Σλάβια Πράγας. Προβληματική η εικόνα στο ξεκίνημα της περιόδου, από τη στιγμή που περιορίζεται στην ζώνη των πλέι άουτ για την παραμονή έπειτα από έξι αγωνιστικές και απολογισμό μόνο μία νίκη. Ζητούμενο η βελτίωση στην κάκιστη αμυντική λειτουργία. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Γάνδη έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο την σεζόν. όπως ακριβώς το σχεδίαζαν οι επιτελείς της, πέρασε σε όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ αποκλείοντας τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στο Βέλγιο οδηγεί από νωρίς την κούρσα στοχεύοντας στην επάνοδο στον θρόνο. Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και στον όμιλο, αξιοποιώντας τ5ην ουδέτερη έδρα. Φουλ επιθετικογενής τακτική, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά δέχεται εύκολα τέρματα. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. προπονητής Χάιν Φανχάεζενμπρουκ δεν υπολογίζει στον αριστερό μπακ Φοερτούνα καις τον στράικερ Ντεπουάτρ.

EKTIMΗΣΗ: Οι Ουκρανοί δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν ανταγωνιστικό σύνολο με αυτά που γίνονται στη χώρσ τους. Η' τουλάχιστον δεν είναι αυτοί που θα ήθελαν. Η Γάνδη θέλει να κάνει μια καλή πορεία και έχει ποιοτικότερο σύνολο για να το πετύχει. 2 & over 1.5 (1.65).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. – ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ

Η Μακαμπί έχει νέο προπονητή από το καλοκαίρι, τον άλλοτε σπουδαίο Ιρλανδό επιθετικό Ρόμπι Κιν ο οποίος δεν έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής ξανά. Η ομάδα του πάντως έχει κάνει καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα αλλά έχασε τους πρώτους βαθμούς στο 1-1 με την Μπνέι Ράινα εντός έδρας. Στην Ευρώπη φέτος είναι αήττητη σε έξι αγώνες (4/2/0) και έχει νικήσει και στους τρεις εντός έδρας. Απουσιάζει ο ακραίος επιθετικός Μποντόσο (6 ματς/2 ασίστ) με πρόβλημα στον μηνίσκο. Εκτός ομάδας έχουν μείνει οι Μιζράχι και Άλμογκ που έχουν ζητήσει να μείνουν ελεύθεροι.

Το πρωτάθλημα Ισλανδίας μπαίνει στην τελική ευθεία και η πρωταθλήτρια Μπρεϊντάμπλικ μοιάζει απίθανο να διατηρήσει τον τίτλο της. Είναι στο -21 από την κορυφή και μένουν πέντε παιχνίδια. Λογικό είναι το μυαλό να είναι στραμμένο στην Ευρώπη. Έρχεται από παιχνίδι εντός έδρας με την Χαφνάρφιορντουρ από την οποία έχασε 2-0. Εκτός εδρας στην Ευρώπη έχει τέσσερις νίκες σε έξι ματς (4/0/2) στα οποία σημειώθηκαν μέσο όρο, 5,3 γκολ. Η απώλεια του κόουτς Τόρβαλντσον, είναι ο επιθετικός μέσος Γιοχάνεσεν (9 ματς/5 γκολ/2 ασίστ) ο οποίος παραμένει τραυματίας. Όσοι ξεκουράστηκαν στο πρωτάθλημα επιστρέφουν.

EKTIMΗΣΗ: Yπάρχει διαφορά δυναμικότητας σαφώς και σωστά είναι διαβασμένο το παιχνίδι. Το θέμα είναι πως θα εμφανιστούν οι δύο ομάδες και κατά πόσο θα καταφέρει να σφίξει την άμυνά της η φιλοξενούμενη. 1 & under 4.5 (1.65).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr