Ποδόσφαιρο

Conference League: 3ος όμιλος, Θα μιλήσουν οι έδρες!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:22

Οι έδρες έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα σε αυτόν τον όμιλο, αφού Ντιναμό και Πλζεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και μπορούν να φτάσουν σε εύκολες νίκες. 

Conference League: 3ος όμιλος, Θα μιλήσουν οι έδρες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του 3ου ομίλου του Europa Conference League.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΑΣΤΑΝΑ

Μια ανάσα από την πρόκριση στα Play-offs του Champions League αλλά αγωνίζεται στο Conference. Συνήλθε από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό με δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, η πιο πρόσφατη το Σάββατο με 3-0 απέναντι στην Σλάβεν. Ο Σεργκέι Γιακίροβιτς συμπληρώνει έναν μήνα στον πάγκο στο ματς με την Αστάνα. Μέχρι στιγμής σε τρεις αγώνες εντός έδρας έχει ισάριθμες νίκες με όλα τα ματς να λήγουν στο Over 2,5. Οι μόνιμες απώλειες που έχει η Ντινάμο είναι ο μέσος Κατσαβέντα (4 ματς/1 ασίστ) και ο ακραίος επιθετικός Στόικοβιτς (5 ματς/2 γκολ/2 ασίστ).

Η περσινή πρωταθλήτρια Καζακστάν θα βρεθεί στους ομίλους του Europa Conference League για πρώτη φορά μετά την πρόκριση απέναντι στην Παρτιζάνι. Το πρωτάθλημα είναι σε φουλ ρυθμούς και βρίσκεται πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Νίκησε την Τόμπολ με 2-1 και μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Ορντάμπασι στους έξι βαθμούς. Μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα ματς (0/1/4). O κόουτς επιβεβαίωσε την απουσία του δεξιού μπακ Γκαμπίσεβ (12 ματς/1 γκολ) και ότι θα είναι έκπληξη αν παίξει ο στόπερ Μαρότσκιν (27 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

EKTIΜΗΣΗ: Σε χαμηλά επίπεδα ο άσος, καθώς η Ντιναμό σαφώς είναι ένα καλό σύνολο, ενώ έχει βελτιωθεί και αισθητά από τα προκριματικά. Πάμε με τα γκολ. Over 2.5 (1.60).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΜΠΑΛΚΑΝΙ

Η Βικτόρια έχει αφήσει για τα καλά πίσω της το μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν και πλέον πηγαίνει με τα φρένα σπασμένα εντός και εκτός συνόρων. Στην Ευρώπη απέκλεισε εύκολα την Τομπόλ Κοστανάι, στην Λίγκα της Τσεχίας σπεύδει να προλάβει τους πρωτοπόρους. Δέκα συνεχόμενες νίκες σε όλες για διοργανώσεις ο πρόσφατος εντυπωσιακός απολογισμός. Στην προ ημερών αποστολή στο Ζλιν για το πρωτάθλημα θριάμβευσε με 7-1 ! Δεν ανοίγει το ροτέισον, το βασικό σχήμα παραμένει σταθερό από τη στιγμή που η ομάδα από το Πλζεν πετάει από επιτυχία σε επιτυχία. Πλήρης η αποστολή.

Η Μπαλκάνι ανεβαίνει σκαλί-σκαλί επίπεδο και πλέον ήρθε η ώρα της για να αγωνιστεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η πρωταθλήτρια Κοσόβου ξεκίνησε από το Τσάμπιονς Λιγκ, κατέπεσε στο Κόνφερενς αλλά άδραξε την ευκαιρία κόντρα στην γεμάτη προβλήματα Μπάτε Μπορίσοφ και πήρε την σπουδαία πρόκριση. Παράλληλα βρίσκεται στην κορυφή και στην Λίγκα Ο Αλβανός κόουτς Ιλίρ Ντάζα είναι ο αναμορφωτής της Μπαλκάνι αυτός την έφερε στο επόμενο επίπεδο και φυσικά παραμένει για τρίτη σεζόν στον πάγκο των κοσοβάρων. Γκολ-γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Νοκ άουτ ο κεντρικός μέσος Ερμελάχου.

EKTIΜΗΣΗ: Εξίσου ένα ματς που μπορεί να ανοίξει, αφού και οι δύο ομάδες αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά και ιδίως στη κόντρα. Να θυμίσουμε επίσης ότι η Πλζεν είναι σε τρομερή φόρμα. Εύκολη θεωρητικά η νίκη της σήμερα. Προτιμάμε τα γκολ. Over 2.5 (1.62).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr