Ποδόσφαιρο

Conference League: 4oς όμιλος, Eπικίνδυνη έξοδος για Μπεσίκτας!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:36

Δύσκολη αρχή για τη Μπεσίκτας, αφού δοκιμάζεταο στην έδρα της επιθετικής Μπριζ.

Conference League: 4oς όμιλος, Eπικίνδυνη έξοδος για Μπεσίκτας!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του 4ου ομίλου του Europa Conference League.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Η εκκίνηση στο πρωτάθλημα Ελβετίας δεν είναι καλή με την δύο ήττες στα πέντε πρώτα παιχνίδια (3/0/2). Το σαββατοκύριακο είχε εύκολο ματς κυπέλλου με την ερασιτεχνική Λανσί την οποία νίκησε άνετα 3-0. Αν και σκοράρει άνετα στις εγχώριες διοργανώσεις (3,1 γκολ μέσο όρο) στην Ευρώπη σε δύο παιχνίδια φέτος είναι άσφαιρη. Η ήττα από την Σεν Ζιλουάζ στην Ευρώπη είναι η μοναδική εντός στα τελευταία δεκαέξι ματς (10/5/1) σε όλες τις διοργανώσεις. O νεαρός κεντρικός αμυντικός Χαϊντάρι (8 ματς) είναι τιμωρημένος. Λείπει ο τραυματίας τερματοφύλακας Σαΐπι (5 ματς).

Ομάδα σε φουλ ρυθμούς καθώς το Νορβηγικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην εικοστή-πρώτη αγωνιστική. Δίνει μάχη για τον τίτλο και έρχεται από εκτός έδρας 1-1 με την Ρόζενμποργκ για να παραμείνει δεύτερη. Πέρσι έφτασε στους 16 της διοργάνωσης και πρόπερσι στα προημιτελικά. Δείγμα ότι η ομάδα του Κνούντσεν ασχολείται με την διοργάνωση σοβαρά. Έχει σκοράρει σε έξι Ευρωπαϊκά ματς φέτος +2 γκολ και παραμένει αήττητη (5/1/0). O ακραίος επιθετικός Ζούγκελι παραμένει εκτός με μυϊκό τραυματισμό (10 ματς/3 γκολ/1 ασίστ). Εκτός Ευρωπαϊκής λίστας έμεινε ο έμπειρος μπακ Ελαμπντελαουί (13 ματς/1 ασίστ).

EKTIMHΣΗ: Η θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική αλλά η Μπόντο είναι πιο καλή ομάδα. Βέβαια δεν λείπουν τα αμυντικά προβλήματα στο παιχνίδι της. Θα της δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα. 2Χ & over 1.5 (1.65).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Η Κλαμπ Μπριζ είχε πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε ισπανική ομάδα όπως είναι η Οσασούνα αλλά έδειξε χαρακτήρα και πήρε μια πολύ δύσκολη αλλά δίκαιη πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Και πάλι βρίσκει μπροστά της ποιοτικό αντίπαλο, αλλά έχει το ρόστερ και την φανέλα για να σταθεί εκ νέου στο ύψος της. Ομάδα που αγωνίζεται για να δημιουργεί και αν σκοράρει, δίχως να ασχολείται τόσο με τα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν και τα έξι πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπολογίζεται ο αριστερός μπακ Μάιερ και οι μεσοεπιθετικοί Μπιουκάναν και Ταλμπί.

Η Μπεσίκτας δείχνει ευρωπαϊκό αέρα, πήρε τρεις διαδοχικές προκρίσεις με Τίραnα, Νέφτσι Μπακού και Ντιναμό Κιέβου μετρώντας έξι νίκες σε ισάριθμα ματς ! Το πρόβλημα για τους μαυρόασπρους είναι πvς δεν τα πάνε ανάλογα καλά στο πρωτάθλημα όπου περιορίζονται στην ένατη θέση, ενώ προέρχονται από βαριά ήττα με 3-0 από την Τραμπζονσπόρ. Παραμένουν οι απουσίες στην άμυνα, καθώς οι στόπερ Αμαρτέι, Σανούκ και Ουζουνχάν βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Εκτός πλάνων και ο αμυντικός μέσος Ινλέρ με τον μεσοεπιθετικό Μπουλούτ για λογαριασμό του έμπειρου κόουτς Σενόλ Γκιουνές.

EKTIMHΣΗ: Η Μπεσίκτας είναι επιθετική ομάδα και ακόμα και στις κακές τις μέρες μπορεί να σκοράρει. Η Μπριζ δεν θα κάτσει να περιμένει φυσικά, είναι εξίσου επιθετική ομάδα. Over 2.5 (1.72).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr