Ποδόσφαιρο

Conference League: 8oς όμιλος, Σε φόρμα η Φενέρ!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:54

Πολύ ενδιαφέρον ο 8ος όμιλος, με τις Φενέρ και Λουντογκόρετς να έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση!

Conference League: 8oς όμιλος, Σε φόρμα η Φενέρ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του 8ου ομίλου του Europa Conference League.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ

Με το αριστερό έχει μπει στη σεζόν η Λουντογκόρετς. Η ομάδα από το Ράζγκραντ ξεκίνησε στο Τσάμίονς Λιγκ όπου αποκλείστηκε από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, στο Γιουρόπα από τον Άγιαξ και πλέον ξέπεσε να αγωνίζεται στο Κόνφερενς. Εντός των συνόρων επίσης περιέργως δυσκολεύεται πολύ και μετρά μόνο ία νίκη στα τρία πιο πρόσφατα ματς, ούσα στην πέμπτη θέση. Παραμένουν κομβικές απουσίες στο ρόσετρ των πράσινων. Στα μετόπισθεν λείπουν οι κεντρικοί αμυντικοί Αλμέιδα και Κρόπερ και ο αριστερός μπακ και αρχηγός Νεντιάλκοφ. Στα «πιτς» και ο Γκανέζος βασικός σέντερ φορ Ντουά.

Η Σπάρτακ Τρνάβα έκανε ήδη την υπέρβαση και πέρασε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης αποκλείοντας ομάδα υψηλότερης ποιότητας και αξίας όπως είναι η Ντνίπρο. Οι Σλοβάκοι ανεβάζουν εσχάτως ταχύτητες, στα δύο πιο πρόσφατα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο πέτυχαν συνολικά 12 γκολ ! Στην Λίγκα δίνει μάχη για συμμετοχή στα πλέι οφ τίτλου που είναι ο ρεαλιστικός στόχος. Ο 41χρονος κόουτς Μίχαλ Γκάσπαρικ είναι αυτός που την καθοδηγεί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και απολαμβάνει πλήρους εμπιστοσύνης στις τάξεις της διοίκηση και των ομάδων, επιδιώκει επιθετικογενές παιχνίδι με υψηλά σκορ. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός μέσος Μπερνάτ.

EKTIMHΣΗ: Η Λουντογκόρετς είναι ομάδα που δεν μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα, γιατί της λείπει η σταθερότητα. Ειδικά όταν ο άσος προσφέρεται στο 1.50. Φυσικά εντός έδρας είναι καλή αλλά και πάλι. Προτιμότερο το goal/goal στο 1.85.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Σε φανταστική φόρμα η Δενέρ κάνει πάρτι εντός και εκτός συνόρων στο πρώτο σκέλος της περιόδου. Στα 11 πιο πρόσφατα ματς για όλες τις διοργανώσεις η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη μετρά μόνο νίκες ! Ξεπέρασε πανεύκολα το εμπόδιο της ολλανδικής Τβέντε για να μπει στους ομίλους του Κόνφερενς, στο πρωτάθλημα μόνη και απόλυτη στην κορυφή. Παραμένει γεμάτο το απουσιολόγιο για τον κόουτς Ισμαΐλ Καρτάλ. Δεν υπολογίζονται οι στόπερ Ακαϊντίν, Πέρεζ, ο δεξιός μπακ Μουλντούρ, ο αμυντικός μέσος Ελμάζ, ο δημιουργικός χαφ Λίνκολν και οι μεσοεπιθετικοί Ουντέρ, Μορ. Είναι όμως… ατελείωτο το φετινό ρόστερ.

Η Νόρντζελαντ έχει ανέβει επίπεδο την τελευταία διετία. Από τη μια διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα από τους μεγάλους της Δανία. Από την άλλη έχει ξεθαρρέψει και στην Ευρώπη όπου πήρε σημαντικές προκρίσεις, ενώ έκνε φύλλο και φτερό την Παρτιζάν Βελιγραδίου για να μπει πανηγυρικά στους ομίλους. Πορεύεται με άγνοια κινδύνου, αγωνίζεται φουλ επιθετικά. Από ιδιαίτερα απαιτητικό και σκληρό ντέρμπι με την Κοπεγχάγη με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Χτύπησαν εκεί και θα απουσιάσουν ο δεξιός μπακ Βίλαντγσεν και πο κεντρικός μέσος Ντιομαντέ. Εκτός πλάνων παραμένει και ο δεξιός χαφ Άλτμαν.

EKTIMHΣΗ: Η Φενέρ στη παρούσα φάση είναι από τις δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, πέρα από τη καλή φόρμα που διανύει. Φυσικά η Νόρτζελαντ είναι αξιόμαχη ομάδα και δεν θα πέσει αμαχητί. 1 & over 1.5 (1.78).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr