Ποδόσφαιρο

Europa League: 8ος Όμιλος, άνετα η Λεβερκούζεν!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:13

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο “κουβαλά” τον τίτλο του φαβορί στο γκρουπ και η άπειρη Χάκεν δεν δείχνει ικανή να την προβληματίσει. Πιο “ανοιχτό” το Καραμπάγκ – Μόλντε.

Europa League: 8ος Όμιλος, άνετα η Λεβερκούζεν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του 8ου ομίλου Europa League.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΑΚΕΝ (19.45).

Η ευρωπαϊκή διάκριση αποτελεί βασικό στόχο για τη Μπάγερ στην εποχή Τσάβι Αλόνσο και πέρυσι μάλιστα... άγγιξε την παρουσία στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ενώ η 6η θέση της έδωσε απευθείας ένα εισιτήριο για την φάση των ομίλων. Φέτος, έχει ανεβάσει τον πήχη εντός και εκτός συνόρων και ήδη εντυπωσιάζει στα πρώτα ματς. Την Παρασκευή δεν… κρύφτηκε στην έδρα της Μπάγερν και με γκολ στο 94’ έμεινε όρθια και παρέμεινε αήττητη στη Μπουντεσλίγκα. Έτοιμοι οι συνήθως βασικοι Αντλι (μ.) και Χινκαπι (α), δεν υπολογίζονται αντιθέτως οι Αρτούρ (α), Μπαμπα (μ.), ενώ μακροχρόνια απουσιάζει ο επιθετικός Σικ.

Η Χάκεν γνώρισε απρόσμενο αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (Κλακσβικ) αλλά στη συνέχεια απέκλεισε Ζαλγκίρις και Αμπερντίν και εξασφάλισε μια θέση σε ευρωπαϊκό όμιλο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σταθερά ανταγωνιστική και εντός συνόρων που βρίσκεται στο... κόλπο για τον τίτλο. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος επικράτησε δύσκολα και με ανατροπή στις καθυστερήσεις της Χαλμσταντ (3-2). Γκολ/γκολ με over τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λεβερκούζεν κερδίζει τις εντυπώσεις στα πρώτα ματς της σεζόν και δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στην άπειρη Χάκεν. Ο άσος προσφέρεται σε αδιάφορες τιμές και θα ρισκάρουμε με συνδυαστικό γκολ/γκολ (2.30).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΜΟΛΝΤΕ (19.45)

Η Καραμπάκ δεν τα κατάφερε με τη Ρακόβ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πλήρωσε την αστοχία της. Από εκεί και πέρα, όμως, διέπρεψε στα προκριματικά του Γιουρόπα, πέρασε δύο εμπόδια με απολογισμό 3-1-0 και παίζει σε ευρωπαϊκό γκρουπ για 10η διαδοχική σεζόν. Εντός έδρας δεν... συνηθίζει να χάνει, όπως μαρτυρά και το αήττητο σερί 6-6-0. Εντός συνόρων δεν έχει ξεκινήσει καλά (3-1-2), αλλά στο ύστατο νίκησε 2-0 τη Σαμπάχ και η λογική υπαγορεύει ότι θα πάρει κεφάλι όταν θα... αποφορτιστεί το πρόγραμμα.

Η Μόλντε πήρε τις προκρίσεις εις βάρος των Ελσίνκι και Κλάκσβικ δίχως να παίξει καλό ποδόσφαιρο, μόχθησε για να επιβεβαιώσει την ετικέτα του φαβορί. Αντίθετα, με τη Γαλατά δεν της έδιναν τύχη, ωστόσο ήταν ανταγωνιστική και αποκλείστηκε πολύ πιο δύσκολα απ' ό,τι δείχνει ο απολογισμός των δύο ηττών. Για 4η φορά σε γκρουπ του Γιουρόπα, το κακό είναι ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο στο νορβηγικό πρωτάθλημα. Ο απολογισμός 12-4-5 δεν συνάδει με τις δυνατότητές της, αν και στο τελευταίο διέλυσε (4-1) την Οντ Γκρέναλντ. Αμφίβολοι οι Λίνες (α. 4/1, 19/5), Κνούτζον (μ. 3/0, 15/0), Ελινγκσεν (μ. 5/1, 3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση όπως μαρτυρά και το μοιρασμένο σετ. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, ακολουθούμε τους αριθμούς και επιλέγουμε γκολ/γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr