Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Λίνγκμπι-Βέιλε, μιλάει η έδρα

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:51

Η Λίνγκμπι αντιμετωπίζει την Βέιλε για το πρωτάθλημα Δανίας. Και αναμένεται να πάρει τη νίκη, καθώς συνηθίζει, να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Α’ Δανίας: Λίνγκμπι-Βέιλε, μιλάει η έδρα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Λίνγκμπι

Η Λίνγκμπι πήρε πολύτιμη νίκη στο εκτός έδρας ματς με την ουραγό Χβιντόβρε και διατηρήθηκε αήττητη για δεύτερη σερί αγωνιστική αφού είχε προηγηθεί και η ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Νόρτζελαντ. Η ομάδα του Φρέιρ Αλεξάντερσον είναι ικανή για όλα και παρουσιάζει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Τα 4 από τα τελευταία 5 ματς είναι No-goal ενώ έχει και 4 σερί Under.

Βέιλε

Η Βέιλε ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από την Ράντερς και η νίκη που είχε προηγηθεί επί της Οντένσε με το ίδιο σκορ αποδείχθηκε… φωτοβολίδα. Η νεοφώτιστη ομάδα του Ιβάν Πρέλετς έχει επτά ήττες σε οκτώ ματς φέτος και θα περιοριστεί σε ρόλο… κομπάρσου. Ο Έλληνας επιθετικός Δημήτρης Εμανουλιήδης δεν έχει βρει θέση βασικού και υπάρχει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Λίνγκμπι - Βέιλε / Εκτίμηση

Η Λίνγκμπι δεν έχει την καλύτερη εικόνα, αλλά συνήθως καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Ενώ η Βέιλε, έχει προβλήματα στην άμυνα καθώς δέχεται γκολ εύκολα. Άσσος (1.94)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr