Ποδόσφαιρο

Α’ Τουρκίας: Γκαζιαντέπ-Ιστανμπουλσπόρ, Νίκη ψυχολογίας για τους γηπεδούχους

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:57

Η Γκαζιαντέπ έρχεται αντιμέτωπη με την Ιστανμπουλσπόρ για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Ενώ και οι δύο ομάδες, βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση. Αν και οι γηπεδούχοι, φαίνονται να θέλουν τη νίκη περισσότερο.

Α’ Τουρκίας: Γκαζιαντέπ-Ιστανμπουλσπόρ, Νίκη ψυχολογίας για τους γηπεδούχους

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Τουρκίας.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Γκαζιαντέπ

Η Γκαζιαντέπ άλλαξε τεχνικό με τον Ρουμάνο Μάριους Σουμούντιτσα αντί του Ερντάλ Γκιουνές αλλά δεν άλλαξε συνήθειες και γνώρισε μια ακόμη ήττα στο εκτός έδρας ματς με την Καϊσέρισπορ. Τραγική η εικόνα της με πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και τις χειρότερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Ο Σουμούντιτσα γνωρίζει καλά την ομάδα αφού την είχε αναλάβει από τον Ιούνιο του 2109 έως και τον Ιανουάριο του 2021.

Ιστανμπουλσπόρ

Η Ιστανμπουλσπόρ ήταν θύμα των αναβολών και έχει δώσει δύο τρία ματς. Η ομάδα του Φατίχ Τεκέ έχει δύο ισοπαλίες, με το ίδιο σκορ 1-1 κόντρα σε Κόνιασπορ και Καϊσέρισπορ και μία ήττα στο εντός έδρας ματς με την Μπασκασεχίρ με σκορ 2-0. Ο τεχνικός Φατίχ Τεκέ δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο Ιμπραχίμ Γιλμάζ έχει σημειώσει και τα 2 φετινά γκολ της ομάδας. Η σεζόν αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.82 3.55 3.75 2.12 1.64 1.44 2.6 1.58 2.18 1.21 1.23 1.84
Γκαζιαντέπ - Ιστανμπουλσπόρ / Εκτίμηση

Η Γκαζιαντέπ έχει κάνει κακή αρχή και η αλλαγή προπονητή, δεν άλλαξε κάτι. Όμως και η Ιστανμπουλσπόρ, έχει πολύ άσχημη εικόνα. Οι γηπεδούχοι, θέλουν τη νίκη περισσότερο και έχουν περισσότερες πιθανότητες. Άσσος (2.04)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr