Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Ρίσκο με την Βόλφσμπουργκ

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:10

Κυρίως πιάτο στην Μπουντεσλίγκα το Σάββατο με έξι αναμετρήσεις, με τα φώτα να πέφτουν στα Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ-Λειψία.

Α' Γερμανίας: Ρίσκο με την Βόλφσμπουργκ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Γερμανίας.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.-ΜΠΟΧΟΥΜ

Η Μπάγερν Μονάχου άγγιξε τη νίκη αλλά ένα λάθος του Ντέιβις έδωσε πέναλτι και την ισοφάριση στην Λέβερκουζεν σε 2-2. Οι Βαυαροί δεν πείθουν με την εικόνα τους αμυντικά. Επιτρέπουν φάσεις στους αντιπάλους τους. Μεσοβδόμαδα είχαν ματς Champions League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νίκησαν με 4-3. Παίζει ξανά εντός έδρας όπου έχει σκοράρει πλέον για 59 σερί ματς στο πρωτάθλημα. Τα τέσσερα παιχνίδια της φέτος έχουν λήξει στο Over. Εκτός ο τερματοφύλακας Νόιερ και ο μπακ Γκερέιρο.

H Μπόχουμ μπορεί να νιώθει ικανοποιημένη με την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αν και ήταν η ομάδα που ρίσκαρε περισσότερο για τη νίκη. Για την ομάδα του Τόμας Λετς ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία -όλες με γκολ- στο πρωτάθλημα ενώ παραμένει χωρίς νίκη (0/3/1). Μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες (0/4/2) ενώ έχει μόνο μια σε 36 ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο (1/7/28), το 1991.
* Η Μπάγερν Μονάχου κάνει τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα με μέσο όρο 18,9.
* Η Μπόχουμ έχει 65 τελικές προσπάθειες στα τελευταία τρία ματς τις περισσότερες από όλους.
* Η Μπάγερν Μονάχου έχει χάσει μόνο ένα από τα 36 εντός έδρας παιχνίδια στην ιστορία με την Μπόχουμ το 1991.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν υπάρχει κάτι άλλο από τη νίκη των γηπεδούχων σε αυτό το ματς. Αξίζει το ρίσκο για Goal/Goal.

PS Champions αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr! Συμμετοχή δωρεάν

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Ντόρτμουντ κατάφερε με την βοήθεια των παλιών (Χούμελς και Ρόις) να νικήσει εκτός έδρας σε θεαματικό ματς την Φράιμπουργκ δίκαια με 4-2. Η επιστροφή στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες βάζει προσωρινά τέλος στην γκρίνια για τον κόουτς Έντιν Τέρζιτς. Ακολούθησε ματς Champions League εκτός έδρας με την Παρί Σεν Ζερμέν και ήττα 2-0. Αήττητη για δώδεκα αγώνες στο πρωτάθλημα (7/5/0) ενώ εντός έδρας είναι αήττητη για δεκαεπτά παιχνίδια (14/3/0). Σκοράρει για 53 ματς σερί εντός έδρας. Τραυματίας είναι ο Ζάμπιτσερ (4 ματς).

Η Βόλφσμπουργκ νίκησε την Ουνιόν Βερολίνου με 2-1 γιατί ήταν πιο αποτελεσματική σκοράροντας σε δύο από τις τρεις τελικές εντός εστίας. Η ομάδα του Νικο Κόβατς έδειξε ξανά ότι πρέπει να την θεωρούμε μεταξύ των υποψηφίων για Ευρωπαϊκο εισιτήριο φέτος. Πέτυχε την τρίτη νίκη της σε τέσσερα παιχνίδια (3/0/1) με τα τελευταία τρία να έχουν λήξει Goal/Goal και Over. Χρειάζεται πάντως σταθερότητα και βελτίωση στην εικόνα της εκτός έδρας για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία. Μόνιμα εκτός ο επιθετικός Νμέτσα.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

* Η Ντόρτμουντ έχει πετύχει τέσσερα από τα οκτώ γκολ της φέτος με στημένες μπάλες.
* Η Βόλφσμπουργκ με εννέα βαθμούς σε τέσσερα ματς κάνει την δεύτερη καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της (21/22 12 βαθμοί).
* Η Ντόρτμουντ είναι αήττητη για δέκα αγώνες εντός έδρας απέναντι στην Βόλφσμπουργκ (8/2/0).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντόρτμουντ δεν με έχει πείσει σαν ομάδα ακόμα. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο και δύο επιθετικοί που δεν έχουν σκοράρει ακόμα (Αλέρ και Φούλκρουγκ). Η Βόλφσμπουργκ είναι ομάδα που χάνει δύσκολα. Παρά την κακή παράδοση ποντάρουμε σε Χ2 διπλή ευκαιρία.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ.-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Η Ουνιόν Βερολίνου ήταν άστοχη με την Βόλφσμπουργκ και ηττήθηκε 2-1. Η ομάδα του Ουρς Φίσερ έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2022 (3 ήττες). Άρχισε και το Champions League καθώς μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε την Ρεάλ Μαδρίτης και έχασε στις καθυστερήσεις 1-0. Όλοι οι αγώνες της φέτος έχουν λήξει στο Over 2,5 και δεν έχει κρατήσει το μηδέν αμυντικά. Τιμωρημένος ο φορ Βόλαντ (3 ματς/1 ασίστ). Τραυματίες ο στόπερ Κνόχε (4 ματς) και ο μέσος Κεντίρα (1 ματς).

H Χόφενχαϊμ σκόραρε στα 49” απέναντι στην Κολωνία και αυτή την εβδομάδα δεν χρειάστηκε ανατροπή για να πετύχει άλλη μια νίκη αυτή τη φορά με 3-1. Η ομάδα του Ματαράτσο κάνει εξαιρετική εκκίνηση. Πρώτη φορά στην ιστορία της κερδίζει στα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της χρονιάς. Τελευταία φορά που μέτρησε τρεις σερί νίκες με τουλάχιστον εννέα γκολ στο ενεργητικό της ήταν Δεκέμβριος του 2021 (11 γκολ τότε). Όλα τα ματς της φέτος έχουν λήξει Goal/Goal και Over.
* Η Ουνιόν έχει χάσει τρία από τα τελευταία 52 ματς εντός έδρας από Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ και Λειψία.
* Η Χόφενχαϊμ έχει τον τρίτο χειρότερο δείκτη xGoals αμυντικά με 9,22 (έχει δεχτεί 6 γκολ).
* Τα τελευταία έξι παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν ολοκληρωθεί στο Goal/Goal.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα στηρίξουμε την παράδοση που λέει ότι σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Πάμε για Goal/Goal και Over.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΛΕΙΨΙΑ

Η Γκλάντμπαχ μπορεί να νιώθει ικανοποίηση με την ισοπαλία 3-3 αν σκεφτεί κανείς ότι στο ημίχρονο έχανε με 3-0 από την Ντάρμσταντ. Ο Γκεράρντο Σεοάνε πρέπει να προβληματιστεί έντονα με την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του, ειδικά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Μοιάζει ακόμη να μην έχει βρει την ιδανική ενδεκάδα του και πρέπει να ενεργοποιήσει τον παροπλισμένο στόπερ Ελβέντι γιατί χωρίς αυτόν, δεν γίνεται. Παραμένει χωρίς νίκη (0/2/2) και σε όλα τα ματς έχει δεχτεί +2 γκολ. Εκτός ο τερματοφύλακας Όμλιν και ο επιθετικός Τσβάντσαρα (4 ματς/3 γκολ/1 ασίστ).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Η Λειψία χρειάστηκε λιγότερο από μισή ώρα για να τελειώσει την υπόθεση νίκη απέναντι στην Αουγκσμπουργκ με 3-0. Στην συνέχεια πήρε ανάσες γιατί ακολούθησε πρεμιέρα Champions League απέναντι στην Γιάνγκ Μπόις εκτός έδρας και άλλη μια νίκη αυτή την φορά με 3-1. Οι ταύροι έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες σκοράροντας έντεκα φορές ενώ όλοι οι αγώνες τους φέτος έχουν λήξει στο Over. Δεν έχει ισοπαλία στους τελευταίους δεκαεννέα αγώνες (13/0/6). Σοβαρές απώλειες ο στόπερ Ορμπάν (3 ματς) και ο μέσο-επιθετικός Ντάνι Όλμο (3 ματς/2 γκολ/1 ασίστ).
* Η Γκλάντμπαχ έχει δύο σερί ήττες εντός έδρας πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2022.
* Η Λειψία έχει τον καλύτερο δείκτη xGoals αμυντικά με μόλις 3,77 μετά από τέσσερα ματς (έχει δεχτεί 4 γκολ).
* Η Γκλάντμπαχ έχει τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες απέναντι στην Λειψία.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η παράδοση λέει ότι οι γηπεδούχοι τα πάνε καλά τα τελευταία χρόνια στο Μπορούσια Παρκ με την Λειψία. Η εικόνα των δύο ομάδων όμως μας οδηγεί με κλειστά μάτια στο διπλό. Αυτό που μοιάζει σίγουρο είναι ότι η Λειψία θα σκοράρει. Η Γκλάντμπαχ μπορεί;

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΣ

Η Αουγκσμπουργκ κατέρρευσε μόλις δέχτηκε το πρώτο γκολ από την Λειψία και έχασε δίκαια με 3-0. Αλλη μια ήττα. Η ομάδα του Ενρίκο Μάασεν δεν πρέπει να νιώθει άνετα καθώς η εικόνα της είναι κακή. Δεν έχει νίκη μετά από τέσσερις αγώνες φέτος και σε όλους έχει δεχτεί +2 γκολ. Φυσικά όλοι έχουν λήξει στο Over. Μαζί με την περσινή σεζόν φτάνει τους επτά αγώνες το σερί δίχως νίκη (0/2/5). Παραμένουν εκτός οι Οξφορντ, Φράμπεργκερ, Ταγκάνγκα και Οκουγκάουα.

Η Μάιντς ήταν καλή μέχρι να ισοφαρίσει το ματς με την Στουτγάρδη. Μετά ήταν σαν να κατέβασε ταχύτητα και για αυτό γνώρισε άλλη μια δίκαιη ήττα με 3-1. Μοιάζει το πιο κρίσιμο ματς για τον κόουτς Μπο Σβένσον μετά από δυόμισι χρόνια στον πάγκο απέναντι σε μια εξίσου ντεφορμέ ομάδα. Η Μάιντς πλέον δεν έχει νίκη στους τελευταίους εννέα αγώνες στο πρωτάθλημα (0/2/7) ενώ έχει κρατήσει μόνο μια φορά το μηδέν αμυντικά στα τελευταία δεκαπέντε ματς. Απώλεια ο στόπερ Λάιτς (1 ματς).
* Η Αουγκσμπουργκ έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία 15 ματς στο πρωτάθλημα (1/6/8).
*Η Μάιντς δεν έχει νίκη για εννέα αγώνες για πρώτη φορά με προπονητή τον Μπο Σβένσον.
* Σε 24 παιχνίδια στην ιστορία Αουγκσμπουργκ και Μάιντς έχουν από έντεκα νίκες και παιχνίδι τους δεν έχει λήξει στο 0-0
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κρίσιμο και για τις δύο ομάδες ίσως και για τους δύο προπονητές. Θα υπάρχει άγχος. Η Μάιντς μοιάζει να έχει περισσότερα όπλα για να νικήσει αλλά έχει ξεχάσει πως να το κάνει. Η άμυνα των γηπεδούχων μας οδηγεί σε ρίσκο με διπλή ευκαιρία Χ2.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ

Η Βέρντερ Βρέμης αν και επέστρεψε από το 2-0 στο 2-2 δεν μπόρεσε να κάνει περισσότερα και έχασε δίκαια από την επίμονη Χάιντενχαϊμ με 4-2. Μεγάλα αμυντικά προβλήματα για την ομάδα του Όλε Βέρνερ και μια ήττα που σκόρπισε απογοήτευση. Δεύτερη φορά φέτος δέχεται τέσσερα γκολ παρά τις αλλαγές του κόουτς. Εχει μόνο μια νίκη στους εννέα τελευταίους αγώνες (1/1/7) στο πρωτάθλημα και επίσης μια εντός έδρας στους τελευταίους επτά (1/1/5). Ο Κεϊτά θα κάνει πρεμιέρα στην αποστολή οπότε δεν υπάρχουν απουσίες.

Η Κολωνία βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ και αν και έφτιαξε φάσεις απέναντι στην Χόφενχαϊμ δεν τις εκμεταλλεύτηκε και ηττήθηκε δίκαια 3-1. Έγινε συνήθειο αλλά ήταν άλλη μια καλή εμφάνιση χωρίς νίκη και αυτό πλέον δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι ματς (0/2/4). Εκτός έδρας έχει έξι Goal/Goal στους τελευταίους επτά αγώνες. Τιμωρημένος ο μπακ Κάρστενσεν (4 ματς). Σημαντικές απουσίες οι χαφ Μάρτελ (3 ματς/1 ασίστ), Όλεσεν (3 ματς).
* Η Βέρντερ Βρέμης κάνει 9,72 τελικές ανά παιχνίδι ενώ εντός εστίας πάει μόλις το 27,9% που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά την Κολωνία (26,1%).
* Η Κολωνία για πρώτη φορά με προπονητή τον Μπάουμγκαρτ έχει έναν βαθμό μετά από τέσσερα ματς.
* Η Βερντερ Βρέμης είναι αήττητη απέναντι στην Κολωνία στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια (2/4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα τους σε αναγκάζει να σκεφτείς ότι δεν είναι αξιόπιστες για να ποντάρουμε σε σημείο. Για αυτό θα πάμε σε Goal/Goal και Over.

PS Champions αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr! Συμμετοχή δωρεάν

Βαθμολογία -

22/09/2023Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 10 4 3 1 0 13 5 8
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 10 4 3 1 0 11 4 7
3 Λειψία Λειψία 9 4 3 0 1 13 4 9
4 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 9 4 3 0 1 14 6 8
5 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 9 4 3 0 1 10 6 4
6 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 9 4 3 0 1 7 5 2
7 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 8 4 2 2 0 8 5 3
8 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 6 4 2 0 2 9 7 2
9 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 6 4 1 3 0 4 3 1
10 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 6 4 2 0 2 5 10 -5
11 Χαϊντενχάιμ Χαϊντενχάιμ 4 4 1 1 2 8 9 -1
12 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 3 4 1 0 3 6 9 -3
13 Μπόχουμ Μπόχουμ 3 4 0 3 1 4 9 -5
14 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 2 4 0 2 2 8 12 -4
15 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 2 4 0 2 2 7 12 -5
16 Κολωνία Κολωνία 1 4 0 1 3 3 7 -4
17 Ντάρμσταντ Ντάρμσταντ 1 4 0 1 3 5 13 -8
18 Μάιντζ Μάιντζ 1 4 0 1 3 3 12 -9
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr