Ποδόσφαιρο

Super League: Προβάδισμα ο ΟΦΗ απέναντι στον Ατρόμητο, επικίνδυνη η Λαμία!

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:29

Ο Ατρόμητος ψάχνεται ακόμα αφού παλεύει να βρει τα πατήματά του στο πρωτάθλημα, ενώ η Λαμία δείχνει επικίνδυνη. 

Super League: Προβάδισμα ο ΟΦΗ απέναντι στον Ατρόμητο, επικίνδυνη η Λαμία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ.

ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο ΟΦΗ κατάφερε από νωρίς να είναι ψηλά στη βαθμολογία και να δείξει εμπράκτως την πρόθεση του να μπει στα πλέι οφ. Έχει το απόλυτο στο γήπεδο του, απέναντι μάλιστα σε Άρη και ΠΑΟΚ και θέλει να διατηρήσει «καυτή» την έδρα του. Προέρχεται από την ισοπαλία στην Λαμία, όπου προηγήθηκε δύο φορές και αυτό που προφανώς θέλει ο Νταμπράουσκας είναι καλύτερη αμυντική λειτουργία, έχοντας κρατήσει το «μηδέν» μόνον με τον ΠΑΟΚ. Επέστγρεψε στις προπονήσεις ο επιθετικός Μοσκέρα, από προβλήματα προέρχονται ο γκολκίπερ Χριστογεώργος και οι μεσοεπιθετικοί Ντίκο, Ριέρα.

Τα ματς της Super League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Ο Ατρόμητος πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα, ωστόσο μόνον ικανοποιημένος δεν μπορεί να αισθάνεται παίζοντας στο γήπεδο του απέναντι στον Βόλο. Για άλλη μία φορά, η ομάδα του Περιστερίου προδόθηκε από την άμυνα, καθώς προηγήθηκε, αλλά για τρίτο σερί παιχνίδι δέχθηκε γκολ. Ο Κόλμαν ψάχνει λύσεις, ποντάρει στις μεταγραφές, που έγιναν και τώρα ουσιαστικά μπαίνουν στην ομάδα και ξέρει ότι πρέπει να βελτιωθεί πολύ ο Ατρόμητος για να ελπίζει σε αποτέλεσμα. Στο Ηράκλειο αναμένεται να επιστρέψει ο αμυντικός Ντε Μποκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι διαφορές τους δεν είναι τόσο μεγάλες, αλλά στην αρχή του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ μοιάζει να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο Ατρόμητος ακόμα ψάχνεται, και η έδρα των Κρητικών δεν θα τον βοηθήσει να βρει τον εαυτό του. 1Χ & over 1.5 (1.72).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ

Ο Πανσερραϊκός θα παίξει για πρώτη φορά στο γήπεδο του και φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη του νίκη. Η ομάδα του Γκαρσία είναι εντυπωσιακή, έχει τρεις σερί ισοπαλίες, αλλά χάνει νίκες μέσα από τα χέρια της, πληρώνοντας το κακό δεύτερο ημίχρονο που κάνει και ειδικά τα γκολ στις καθυστερήσεις! Ο Γκαρσία του αρέσει να βλέπει το ωραίο θέαμα, αλλά καλείται να βρει και την ισορροπία. Απών είναι ο τιμωρημένος στόπερ Χάγεκ (δεύτερη κόκκινη σε τέσσερα ματς) και οι τραυματίες μεσοεπιθετικός Γούλερι και μέσος Κολομπίνο.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Η Λαμία έδειξε και απέναντι στον ΟΦΗ ότι έχει δημιουργήσει μία ομάδα που έχει επιθετικές αρετές. Τα δύο γκολ, που πέτυχε δεν ήταν αρκετά για να πάρει το τρίποντο, αλλά έβγαλε αντίδραση μένοντας ισάριθμες φορές πίσω στο σκορ και παρουσίασε χαρακτήρα στα δύσκολα που αντιμετώπισε. Θα πάει στις Σέρρες για να κυνηγήσει το αποτέλεσμα, έχοντας ήδη μία ισοπαλία εκτός έδρας, στην πρεμιέρα με τον Βόλο, όταν έφτασε πολύ κοντά στη νίκη. Απών είναι ο αμυντικός Σαραμαντάς, που θα μείνει καιρό εκτός, από πρόβλημα προέρχεται και ο μέσος Τζανδάρης.

ΕΚΤΙΜΗΣH: H ατυχία και ίσως η απειρία του Πανσερραϊκού του έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής. Η Λαμία είναι μια ομάδα που εξελίσσεται σε επικίνδυνη και αψυχολόγητη. Goal/goal (2.00).

Βαθμολογία -

22/09/2023Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 10 4 3 1 0 11 1 10
2 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 9 3 3 0 0 9 0 9
3 ΟΦΗ ΟΦΗ 7 4 2 1 1 6 7 -1
4 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 7 4 2 1 1 5 2 3
5 ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα 5 4 1 2 1 5 3 2
6 ΑΕΚ ΑΕΚ 5 3 1 2 0 5 4 1
7 Λαμία Λαμία 5 4 1 2 1 5 8 -3
8 Άρης Άρης 4 4 1 1 2 5 6 -1
9 Κηφισιά Κηφισιά 4 4 1 1 2 7 10 -3
10 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 4 4 1 1 2 7 8 -1
11 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 3 4 0 3 1 6 8 -2
12 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 2 4 0 2 2 5 9 -4
13 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 2 3 0 2 1 1 6 -5
14 Ατρόμητος Ατρόμητος 1 3 0 1 2 2 7 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr