Ποδόσφαιρο

Super League: Θα ψάξει αντίδραση ο Ολυμπιακός!

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:48

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ επιστρέφουν από τα ευρωπαϊκά δρόμενα και αναζητούν ομαλή μετάβαση με νίκες. 

Super League: Θα ψάξει αντίδραση ο Ολυμπιακός!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα με τρεις συνεχόμενες νίκες στο Καραϊσκάκη και με ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου έδειξε χαρακτήρα μετά το γκολ, που δέχθηκε. Δεν τα κατάφερε όμως στην εκκίνηση του Γιουρόπα Λιγκ, αφού ηττήθηκε με 2-3 από τη Φράιμπουργκ. Βρέθηκε να χάνει δις, βρήκε όμως απάντηση και στις δύο. Στο τρίτο γκολ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε. Σπατάλησε ευκαιρίες και δεν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Γερμανών, σε αντίθεση με αυτούς. Έδειξε ότι έχει θέματα αμυντικά που χρήζουν προσοχής. Είναι φανερό ότι είναι πολύ διαφορετικός, είναι πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικά και περισσότερο ομάδα από πέρσι και μέχρι στιγμής τέτοια ματς τα «καθαρίζει», συνήθως εύκολα, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στο Καραϊσκάκη στο πρωτάθλημα. Ο Μαρτίνεθ αναμένεται να κάνει ροτέισον, αφού μεσολάβησε και ο αγώνας με τη Φράιμπουργκ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τα ματς της Super League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Η Κηφισιά ήταν εντυπωσιακή στο φινάλε του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και κατάφερε να «σώσει» την ισοπαλία σε ένα παιχνίδι, που έμοιαζε χαμένο. Είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, σημειώνει γκολ, αλλά δεν έχει αμυντική ισορροπία, κάτι, που της έχει στοιχίσει και δεν είναι τυχαίο ότι έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Στο Καραϊσκάκη θα προσπαθήσει να είναι όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί, με τον Αναστασίου να έχει στη διάθεση του και τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό Λαντρ. Μόνιμα εκτός ο μέσος Πρίτσας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός μπορεί να έδωσε δικαιώματα απέναντι στη Φράιμπουργκ, αλλά στο πρωτάθλημα δεν το έχει κάνει. Επίσης ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ διαφορετικός. 1 & over 2.5 (1.65).

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Άρης πήρε την ισοπαλία στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι φάνηκε ότι ο Μάντζιος καταφέρνει πολύ γρήγορα να τον «μαζέψει», κυρίως αμυντικά (πρώτο ματς που δε δέχθηκε γκολ). Έχοντας ήδη χάσει σημαντικό έδαφος, η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στον Παναιτωλικό, στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, μετά το τρίποντο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα προβλήματα δε λείπουν καθώς εκτός είναι ο μέσος Ρουπ κι από προβλήματα προέρχονται ο εξτρέμ Σαβέριο και οι χαφ Τζούρασεκ, Νταρίντα, ο οποίος άρχισε να μπαίνει στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Το πρόβλημα για τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν τόσο η ήττα, όσο το βαρύ σκορ, με τον Σούρερ να καλείται άμεσα να βρει λύσεις, αφού η ομάδα του δεν έχει ακόμη νίκη και έχει περισσότερο προβληματίσει συνολικά με τις εμφανίσεις της. Και με τη δυσκολία της να φτάσει στο γκολ, αφού έχει σκοράρει μία φορά. Η αποστολή του Παναιτωλικού είναι πολύ δύσκολη, με τον αμυντικό Μλάντεν πάλι εκτός, ενώ στις προπονήσεις μπήκαν ο μπακ Μπακάκης και ο ακραίος Μαυρίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Άρης πρέπει σιγά σιγά να αρχίζει να πατάει καλύτερα στα πόδια του. Ακόμη μια νίκη σήμερα θα του δώσει σημαντικό μπουστάρισμα για τη συνέχεια. 1 & under 4.5 (1.72).

ΒΟΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Βόλος απέφυγε την ήττα στο Περιστέρι και αυτή η ισοπαλία του δίνει ώθηση για να κυνηγήσει κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Η νίκη είναι το ζητούμενο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ακόμη δεν έχει γευθεί το τρίποντο στο πρωτάθλημα και ζητούμενο για τον Μπράτσο είναι να βελτιωθεί κι άλλο η αμυντική λειτουργία, που ήταν φανερά το μεγάλο πρόβλημα στα πρώτα παιχνίδια. Στο Πανθεσσαλικό έχει δεχθεί πέντε γκολ σε δύο ματς κι αυτό θέλει να διορθώσει ο Έλληνας τεχνικός. Μόνιμα απών είναι ο μπακ Μύγας.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, απέφυγε όμως και την ήττα καθώς βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και ο Ράσταβατς ψάχνει την ισορροπία για να μπορεί η ομάδα του να παίρνει καλύτερα αποτελέσματα και να κοιτάξει κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Και η ισορροπία αφορά κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, καθώς δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της. από προβλήματα προέρχονται ο αμυντικός Αλάγκμπε και ο μέσος Βαλιέντε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημα οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, οπότε η νίκη μπαίνει σε πρώτο πλάνο και για τους δύο .Ο Βόλος δείχνει να έχει αμυντικά θέματα. Goal/goal (1.98).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, είναι αήττητος εκτός έδρας με δύο ισοπαλίες και στο γήπεδο του έχει μία ήττα, στο πιο δύσκολο παιχνίδι έχει δώσει,. Με τον Παναθηναϊκό. Δείχνει όμως ανταγωνιστικός και διάθεση να κυνηγήσει μία θέση για τα πλέι οφ, στηριζόμενος περισσότερο στην αμυντική λειτουργία, αν και στην Τρίπολη, όπου πήρε την ισοπαλία, δέχθηκε για πρώτη φορά δύο γκολ. Τον περιμένει ένα ακόμη πολύ δύσκολο ματς, με τον ΠΑΟΚ και με προβλήματα. Εκτός είναι οι μέσοι Ριένστρα, Καραχάλιος, Κύρκος, στις προπονήσεις επέστρεψε ο βασικός φορ Κόντε.

PS Champions αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr! Συμμετοχή δωρεάν

Η ένταξη στην ομάδα των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων και ο χρόνος που απαιτείται έχουν κοστίσει στον ΠΑΟΚ, που έχει μόλις έναν βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια του και δεν έχει σκοράρει σ’ αυτά! Είναι προφανές ότι ο Λουτσέσκου δουλεύει την επιθετική λειτουργία, περιμένει πολλά από τον Ντεσπόντοφ που έχει μπει στους αγώνες, αλλά και να βοηθήσει περισσότερο οι Σαμάτα. Πάντως η αρχή έγινε στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς. Πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή στο σκορ μάλιστα. Κέρδισε 2-3 την Ελσίνκι και έβαλε πρόωρα τις βάσεις για τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Η πίεση για νίκη στα Γιάννινα είναι δεδομένη και ο Ρουμάνος τεχνικός πιθανότατα θα κάνει αλλαγές, λόγω Ελσίνκι. Εκτός αναμένεται να είναι οι μέσοι Αντόνιο και Σοάρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: O ΠΑΟΚ προέρχεται από μεγάλη νίκη στην Ευρώπη. Το έργο του όμως παραμένει πολύ δύσκολο και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στην έδρα του ΠΑΣ. Under 2.5 (1.80).

Βαθμολογία -

22/09/2023Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 10 4 3 1 0 11 1 10
2 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 9 3 3 0 0 9 0 9
3 ΟΦΗ ΟΦΗ 7 4 2 1 1 6 7 -1
4 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 7 4 2 1 1 5 2 3
5 ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα 5 4 1 2 1 5 3 2
6 ΑΕΚ ΑΕΚ 5 3 1 2 0 5 4 1
7 Λαμία Λαμία 5 4 1 2 1 5 8 -3
8 Άρης Άρης 4 4 1 1 2 5 6 -1
9 Κηφισιά Κηφισιά 4 4 1 1 2 7 10 -3
10 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 4 4 1 1 2 7 8 -1
11 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 3 4 0 3 1 6 8 -2
12 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 2 4 0 2 2 5 9 -4
13 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 2 3 0 2 1 1 6 -5
14 Ατρόμητος Ατρόμητος 1 3 0 1 2 2 7 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr