Ποδόσφαιρο

Premier League: Δαγκώνουν οι «λύκοι»!

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:12

Η Γουλβς μπορεί να πάρει διπλό στο Λούτον, πολλά γκολ στο Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Premier League: Δαγκώνουν οι «λύκοι»!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ.

ΚΡ. ΠΑΛΑΣ-ΦΟΥΛΑΜ

Η Πάλας προηγήθηκε στην έδρα της Βίλα, αλλά δεν καθάρισε το παιχνίδι και το πλήρωσε, χάνοντας μετά από δύο αγωνιστικές, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. H ομάδα του Ρόι Χότζσον, σε τρία από τα πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει το πρώτο γκολ, σε όλα με σκόρερ τον Εντουάρ, όμως δέχεται γκολ σε τέσσερα σερί. Εκτός ο μπακ Τόμπινς, οι μέσοι Λέρμα, Ολίσε και ο επιθετικός Ματέους, αμφίβολος o μπακ Γκουέχι και ο εξτρέμ Αγιού.

Η Φούλαμ ήταν αποτελεσματική απέναντι στη Λούτον και πήρε τη δεύτερη νίκη της σεζόν (αμφότερες με ακριβές σκορ 1-0), επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, δεν έχει όμως καταφέρει ακόμα να κερδίσει σε ματς που δέχτηκε γκολ φέτος. Ο Ριμ, που έχει πετύχει ήδη ένα γκολ φέτος εκτός έδρας, σκόραρε στην περσινή νίκη στην έδρα της Πάλας. Εκτός ο μπακ Ρόμπινσον και ο μέσος Ανταραμπιόγιο, αμφίβολος ο μέσος Λούκιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όλα τα γκολ της Πάλας έχουν σημειωθεί στο β’ μέρος, όπως και τα περισσότερα της Φούλαμ. Παίζουμε 0-0 πρώτο ημίχρονο.

Τα ματς της Premier League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

ΛΟΥΤΟΝ-ΓΟΥΛΒΣ

Η Λούτον έχασε άλλο ένα ματς και δεν έχει ακόμα πόντο στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και στα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν βελτιωμένη και ηττήθηκε οριακά. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, έχει πετύχει μόλις δύο γκολ φέτος, αμφότερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν ήταν ήδη πίσω με 2-0. Το καλοκαίρι είχε παίξει φιλικό προετοιμασίας με τη Γουλβς και είχε λήξει 0-0. Εκτός οι μπακ Όσο, Ποτς και ο μέσος Κλαρκ, αμφίβολος ο μέσος Μπάρκλι.

Η Γουλβς, προηγήθηκε με Λίβερπουλ, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και υπέστη δεύτερη σερί ήττα και τέταρτη σε πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Γκάρι Ο' Νιλ, έχει καταφέρει να σκοράρει σε τέσσερις σερί αγώνες, σε τρεις από αυτούς με τον Χουάνγκ. Έχει κρατήσει όμως μόνο μία ανέπαφη εστία, ενώ μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία 11 ματς της κατηγορίας. Αμφίβολος ο μπακ Νουρί και ο μέσος Χοτζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουλβς έστω και οριακά μπορεί τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει δείξει ακόμα επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Τρίποντο φιλοξενούμενων με ένα γκολ διαφορά.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, κέρδισε τη Γουέστ Χαμ και είναι η μόνη που δεν έχει χάσει πόντους στο πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε τον Ερ. Αστέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και στα δύο ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά νίκησε 3-1. Έχει κερδίσει 12 σερί ματς πρωταθλήματος στην έδρα της, ενώ ο Χάαλαντ σκόραρε σε τέσσερις από τις πέντε φετινές αγωνιστικές. Εκτός οι μέσοι Ντε Μπράινε, Σίλβα, αμφίβολος ο μπακ Στόουνς και οι μέσοι Γκρίλις, Κόβατσιτς.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έσωσε τον πόντο με Μπέρνλι παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και είναι δύο αγωνιστικές αήττητη. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, έχασε οριακά από Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ εκτός έδρας, ενώ κέρδισε στην έδρα της Τσέλσι. Ο επιθετικός Αβονίγι, μετά τα γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχει κάνει ασίστ στις δύο τελευταίες. Τελευταία νίκη στην έδρα της Σίτι για το πρωτάθλημα, το 1997. Αμφίβολοι οι Χένεσι (τερμ.), Μπολί, Οριέ (μπακ) και Ντανίλο (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νότιγχαμ έχει δυσκολέψει όλους τους μεγάλους φέτος, ενώ η Σίτι παίρνει τα αποτελέσματα ως τώρα χωρίς να έχει φτάσει τα περσινά επίπεδα. Οι τολμηροί, ας σπεύσουν για τη μεγάλη έκπληξη, οι …υπόλοιποι ας ποντάρουν σε 2+ γκολ του Χάαλαντ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Μπρέντφορντ λύγισε στην έδρα της Νιούκαστλ και υπέστη την παρθενική ήττα της σεζόν, καθώς πρώτη φορά φέτος δεν κατάφερε να σκοράρει. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ εντός έδρας έχει αήττητο επτά αγωνιστικών, με μόνο μία ήττα σε 18 αγώνες. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Έβερτον, ήταν το 1952. Εκτός παραμένει ο τιμωρημένος περσινός αρχισκόρερ Τόνι, εκτός ο μπακ Χένρι και οι μέσοι Ντασίλβα, Μπαπτίστ, αμφίβολοι οι μπακ Μι, Άγιερ και ο μέσος Ντάμσγκααρντ.

Η Έβερτον επέστρεψε στις ήττες εντός με Άρσεναλ, έστω και οριακά, μένοντας μόλις με έναν πόντο, ενώ δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια. Η ομάδα του Σον Ντάις, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 17 εκτός έδρας ματς Πρέμιερ Λιγκ, όμως έχει πλέον λιγότερα προβλήματα τραυματισμών. Ο μέσος Ντουκουρέ σκόραρε σε δύο από τα τρία τελευταία ταξίδια που η ομάδα βρήκε δίχτυα. Eκτός Κόουλμαν (μπακ), Άλι (μέσος), αμφίβολοι Χάρισον, Γκόμες (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Έβερτον δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνουν τα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να σκοράρει περισσότερο. Μπορεί να δυσκολέψει την Μπρέντφορντ και να πάρει το Χ.

Τα ματς της Premier League με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Η Μπέρνλι, πήρε τον πρώτο πόντο της σεζόν, αλλά θα μπορούσε και τη νίκη. Η ομάδα του Βινσέν Κομπανί, δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία, ενώ εντός έδρας δεν έχει δεχτεί κάτω από τρία γκολ μέχρι στιγμής στη σεζόν. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Γιουνάιτεντ, το 2009. Εκτός ο μπακ Έκνταλ, ο μέσος Τσουρλίνοφ και ο επιθετικός Ομπαφέμι, τιμωρημένος ο επιθετικός Φόστερ (έχει πετύχει δύο από τα τέσσερα φετινά γκολ), αμφίβολος ο μπακ Ντα Σίλβα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από Μπράιτον και Μπάγερν (4-3 εκτός) και για πρώτη φορά από το 1978 δέχεται 3+ γκολ σε τρία επίσημα ματς. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, εκτός έχει μόνο ήττες φέτος και σε όλες η εστία της παραβιάστηκε τουλάχιστον δύο φορές. Έχει μόνο μία νίκη σε έξι ταξίδια Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός Ουάν – Μπισάκα, Μαλάσια, Σο (μπακ), Μάινου, Άντονι (εξτρέμ), Τραορέ, Σάντσο (επιθ.), αμφίβολοι Βαράν, Μαγκουάιρ (στόπερ), Άμραμπατ, Μάουντ (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο ομάδες δέχονται γκολ με το τσουβάλι. Παίζουμε νίκη Γιουνάιτεντ σε συνδυασμό με over 2.5.

Βαθμολογία -

23/09/2023Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 15 5 5 0 0 14 3 11
2 Τότεναμ Τότεναμ 13 5 4 1 0 13 5 8
3 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 13 5 4 1 0 12 4 8
4 Άρσεναλ Άρσεναλ 13 5 4 1 0 9 4 5
5 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 12 5 4 0 1 15 7 8
6 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 10 5 3 1 1 10 7 3
7 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 9 5 3 0 2 11 10 1
8 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 7 5 2 1 2 7 7 0
9 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 7 5 2 1 2 6 7 -1
10 Φούλαμ Φούλαμ 7 5 2 1 2 5 10 -5
11 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 6 5 1 3 1 8 6 2
12 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 6 5 2 0 3 8 7 1
13 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 5 2 0 3 6 10 -4
14 Τσέλσι Τσέλσι 5 5 1 2 2 5 5 0
15 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 3 5 0 3 2 4 8 -4
16 Γουλβς Γουλβς 3 5 1 0 4 5 11 -6
17 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1 5 0 1 4 5 9 -4
18 Έβερτον Έβερτον 1 5 0 1 4 2 9 -7
19 Μπέρνλι Μπέρνλι 1 4 0 1 3 4 12 -8
20 Λούτον Λούτον 0 4 0 0 4 2 10 -8
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Relegation - Championship

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr