Ποδόσφαιρο

Α’ Αυστρίας: Επιστροφή στις νίκες για την Αούστρια Κλάγκενφουρτ

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:22

Η Αούστρια Κλάγκενφουρτ, υποδέχεται την Αούστρια Λούστεναου και αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες, ενώ ακόμα ένα τρίποντο αναμένεται να πάρει και η Σάλτσμπουργκ.

Α’ Αυστρίας: Επιστροφή στις νίκες για την Αούστρια Κλάγκενφουρτ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Αυστρίας.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΛΑΟΥ-ΒΑΪΣ ΛΙΝΤΣΕΡ

Σώθηκε από ένα υπερβολικό πέναλτι και ισοφάρισε το εκτός έδρας ντέρμπι με την Στουρμ Γκρατς. Δίκαιη ισοπαλία αλλά έτσι κι αλλιώς σπάνια ικανοποιείται ο κόουτς Στρούμπερ. Η πρωταθλήτρια κράτησε το +2 από την Στουρμ στην βαθμολογία πριν πάει να παίξει ματς Champions League με την Μπενφίκα την οποία νίκησε 2-0 στην Πορτογαλία. Η Σάλτσμπουργκ είναι πλέον αήττητη στους τελευταίους τριάντα-επτά αγώνες στο πρωτάθλημα. Αήττητη εντός σαράντα-πέντε παιχνίδια.

Ισορροπημένο το παιχνίδι με την Άλταχ με δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία αλλά οι γαλανόλευκοι ψάχνουν ακόμη την πρώτη εντός έδρας νίκη. Καλή αντίδραση μόλις δέχτηκαν το γκολ από την Άλταχ και συνολικά δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Σάιμπλενερ. Αήττητη για δύο παιχνίδια αλλά και πάλι δέχτηκε γκολ. Δεν έχει κρατήσει το μηδέν αμυντικά σε επτά ματς και πέντε από αυτά έχουν λήξει Goal/Goal. Σε όλα τα παιχνίδια εκτός έχει δεχτεί +2 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σάλτσμπουργκ είναι σαφώς η καλύτερη ομάδα, στην αναμέτρηση. Όμως η νεοφώτιστη Μπλάου Βάις Λινζ, θα προσπαθήσει όσο μπορεί και δεν αναμένεται διασυρμός. Άσσος και under 4.5 (1.70)

PS Champions αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr! Συμμετοχή δωρεάν

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ

Πλέον έχει βρει μπροστά της επτά φορές την Λίντσερ από όταν ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και δεν την έχει νικήσει. Γνώρισε την πρώτη ήττα της φέτος δεχόμενη τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Δίκαιη ήττα για την ομάδα του Πάκουλτ ο οποίος ενοχλήθηκε από τα ατομικά λάθη που προσέφεραν γκολ στον αντίπαλο αλλά αποθέωσε τον κόσμο και ζήτησε εκ νέου ενίσχυση ενόψει Λούστεναου. Μετράει τρία Goal/Goal στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Για αρκετή ώρα δεν φαινόταν ότι θα έχει θέαμα το παιχνίδι με την Βάτενς αλλά τελικά οι δύο ομάδες σκόραραν αρκετά με δίκαιη νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα. Η Λούστεναου έχει χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια εντός, παραμένει χωρίς νίκη και ουραγός αλλά εκτός έχει μόνο μια ήττα. Είναι μια από τις τρεις ομάδες που δεν έχουν κρατήσει το μηδέν στην εστία ενώ δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα ματς, επίσης η χειρότερη επίδοση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η γηπεδούχος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την προηγούμενη της ήττα. Ενώ οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουν πείσει. Άσσος (1.70)

ΤΙΡΟΛ-ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Δεν αγχώθηκε βλέποντας την Λούστεναου να μετατρέπει το 0-2 σε 2-2 και βγήκε μπροστά, για να πετύχει γκολ νίκης. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και έδιωξε αρκετό άγχος. Για την ομάδα του κόουτς Ζίλμπερμπεργκερ ήταν το τέταρτο συνεχόμενο Goal/Goal στο πρωτάθλημα. Μια από τρεις ομάδες που δεν έχουν κρατήσει το μηδέν αμυντικά ενώ δέχεται πλέον γκολ για δεκαπέντε συνεχόμενους αγώνες.

Μόλις έμεινε η Ραπίντ Βιέννης με παίκτη λιγότερο άλλαξε ταχύτητα και κατάφερε στο φινάλε να κλέψει την ισοπαλία στο σπίτι της αντιπάλου της. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ενθουσιασμός πάντως για την ομάδα του Μάνφρεντ Σμιντ η οποία συμπλήρωσε έξι αγώνες χωρίς νίκη και έχει αρχίσει να αγχώνεται για την εικόνα της, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Επέκτεινε πάντως το εκτός έδρας αήττητο καθώς πλέον δεν έχει χάσει επτά παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν αμυντικά προβλήματα. Η Τιρόλ έρχεται από την πρώτη της νίκη στην σεζόν, ενώ η Βολφσμπέργκερ θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει. Over 2.5 (1.68).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Βαθμολογία -

23/09/2023Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 19 7 6 1 0 18 4 14
2 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 17 7 5 2 0 14 4 10
3 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 14 7 4 2 1 11 5 6
4 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 11 7 3 2 2 12 14 -2
5 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 10 7 2 4 1 12 9 3
6 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 9 7 2 3 2 14 8 6
7 Αλτάχ Αλτάχ 8 7 2 2 3 7 10 -3
8 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 7 7 1 4 2 9 12 -3
9 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 5 7 1 2 4 10 19 -9
10 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 5 7 1 2 4 5 11 -6
11 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 5 7 1 2 4 8 15 -7
12 Αούστρια Λουστενάου Αούστρια Λουστενάου 2 7 0 2 5 5 14 -9
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr