Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Μάχη κορυφής

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:39

Η Μπρόντμπι και η Κοπεγχάγη, έρχονται αντιμέτωπες, με φόντο την πρώτη θέση, σε αυτή τη μάχη για τον τίτλο. Με τις υπόλοιπες ομάδες, να αναμένονται να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Α’ Δανίας: Μάχη κορυφής

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ–ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Η Μπρόντμπι βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση φέτος και με πέντε σερί νίκες στο ενεργητικό της δείχνει ικανή να διεκδικήσει ακόμη και αυτόν τον τίτλο. Η ομάδα του Γέσπερ Σόρενσεν έχει την κορυφαία άμυνα της κατηγορίας αλλά και την δεύτερη καλύτερη επίθεση. Στα τελευταία πέντε ματς έχει 12-1 γκολ. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει μοιρασμένη παράδοση στα εντός έδρας ντέρμπι με την Κοπεγχάγη.

Η Κοπεγχάγη προηγήθηκε δύο φορές στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Νόρτζελαντ αλλά και τις δύο δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 2-2. Αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία μετά από έξι νίκες και μία ήττα. Η ομάδα του Τζέικομπ Νέεστρουπ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Γαλατασαράι στην Πόλη την περασμένη Τετάρτη. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα αντέξει και στις δύο διοργανώσεις. Μετρά 6 Over σε 8 ματς φέτος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μάχη κορυφής ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν πολύ δυνατή επίθεση. Με την Μπρόντμπι, να θέλει τη νίκη για να περάσει στην πρώτη θέση. G/G και over 2.5 (1.95)

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ–ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Η Σίλκεμποργκ διέλυσε με σκορ 3-0 την Οντένσε και έδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος. Η ομάδα του Κεντ Νίλσεν παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία της ματς με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Πέρσι σε δύο ματς με την Βίμποργκ γνώρισε ισάριθμες ήττες. Εντός έδρας τρεις νίκες και μία ήττα ενώ συνολικά έχει 5 Over σε 8 ματς.

Η Βίμποργκ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο ματς με την Μίντιλαντ αλλά και στις δύο βρήκε το σθένος και απάντησε για να πάρει την ισοπαλία με σκορ 2-2. Αυτός ήταν ο πρώτος της βαθμός μετά από δύο σερί ήττες στα εκτός έδρας ματς με Ράντερς και Κοπεγχάγη. Εκτός έδρας έχει τρεις ήττες και μία νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων. Με την Σίλκεμποργκ να είναι σταθερή, με πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, ενώ η Βίμποργκ, έχει μόλις μια νίκη, στα τελευταία πέντε. Άσσος (2.04)

ΡΑΝΤΕΡΣ–ΑΑΡΧΟΥΣ

Η Ράντερς έδωσε απάντηση μετά την ήττα με σκορ 3-1 από την Μπρόντμπι και επέστρεψε στις επιτυχίες με το 2-1 επί της Βέιλε εκτός έδρας. Η ομάδα του Ράσμους Μπέρτλεσεν δεν δείχνει ικανή για κάτι το ιδιαίτερο και λογικά θα περιοριστεί στις θέσεις 7-12 αν και πέρσι στην κανονική περίοδο τερμάτισε στην 5η θέση. Πάντως είχε δύσκολο πρόγραμμα με μόλις τρία εντός έδρας ματς και πέντε ματς εκτός έδρας.

Η Άαρχους απογοήτευσε στο εντός έδρας ματς με την Μπρόντμπι και ηττήθηκε με σκορ 3-0. Στο προηγούμενο παιχνίδι της είχε πάρει εκτός έδρας ισοπαλία από την Μίντιλαντ. Η ομάδα του Γερμανού Ούβερ Ρέσλερ έχει σημειώσει τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες και είναι ικανή για όλα ενώ έχει δεχθεί γκολ σε έξι από τα συνολικά οκτώ ματς. Εκτός έδρας είναι αήττητη με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ράντερς έχει σοβαρό θέμα στην άμυνα, ενώ έχει μόλις μια νίκη στην έδρα της. Από την άλλη Άαρχους είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παρότι έρχεται από ήττα, που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της. 2 (2.07)

PS Champions αποκλειστικά στο Pamestoixima.gr! Συμμετοχή δωρεάν

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ–ΟΝΤΕΝΣΕ

Η Μίντιλαντ πλήρωσε την απογοήτευσή της από τον αποκλεισμό της στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ από την Λέγκια Βαρσοβίας και δεν έχει σταυρώσει νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Τόμας Τόμασμπεργκ έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα εντός έδρας και απέναντι στην Οντένσε δεν έχει τα περιθώρια για άλλη αποτυχία.

Η Οντένσε απογοητεύει. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Βέιλε με σκορ 2-1 γνώρισε μια ακόμη ήττα με θύτη την Σίλκεμποργκ και το κλίμα στο εσωτερικό της μυρίζει… μπαρούτι. Η ομάδα του Σουηδού τεχνικού Αντρέας Ελμ έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία της ματς και δεν δείχνει ικανή για κάτι καλό…Το παράδοξο είναι ότι εκτός έδρας έχει δύο νίκες σε τρία ματς. Τα 7 από τα 8 φετινά της ματς είναι Goal-goal! Πέρσι σε 4 ματς με την Μίντιλαντ είχε τρεις ήττες και μία ήττα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, με την Οντένσε ειδικά, να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ενώ η Μίντιλαντ, έχει την καλύτερη ομάδα. Άσσος (1.60)

Βαθμολογία -

24/09/2023Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 19 8 6 1 1 18 9 9
2 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 18 8 6 0 2 15 7 8
3 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 17 8 5 2 1 21 8 13
4 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 16 8 5 1 2 14 8 6
5 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 12 9 3 3 3 11 11 0
6 Άαρχους Άαρχους 12 8 3 3 2 9 10 -1
7 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 11 8 3 2 3 9 12 -3
8 Βίμποργκ Βίμποργκ 9 8 2 3 3 9 13 -4
9 Οντένσε Οντένσε 8 8 2 2 4 13 14 -1
10 Ράντερς Ράντερς 8 8 2 2 4 8 18 -10
11 Βέιλε Βέιλε 4 9 1 1 7 9 15 -6
12 Χβιντόβρε Χβιντόβρε 2 8 0 2 6 3 14 -11
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr