Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Σάο Πάολο - Φλαμένγκο, ρεβάνς τελικού με μεγάλη τιμή

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:26

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για την ρεβάνς αναφορικά με τον τελικό του κυπέλλου με την Σάο Πάολο να είχε νικήσει 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση!

Κύπελλο Βραζιλίας: Σάο Πάολο - Φλαμένγκο, ρεβάνς τελικού με μεγάλη τιμή

Η Βραζιλία με τον τελικό κυπέλλου Σάο Πάολο - Φλαμένγκο στρέφει πάνω της τα φώτα σήμερα Κυριακή (24/9) για στοίχημα με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος και για τα livescores.

Το ματς Σάο Πάολο - Φλαμένγκο θα ξεκινήσει στις 22:00 και είναι ρεβάνς.

Στο πρώτο ματς η Σάο Πάολο νίκησε 1-0 με γκολ του Καλέρι στο 45’+1. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Σάο Πάολο

Πολύ καλά στάθηκε η Σάο Πάολο στον πρώτο τελικό και απέκτησε προβάδισμα. Μια ήττα έχει στα 10 τελευταία εντός στην διοργάνωση.

Το 2000 βρέθηκε ξανά σε τελικό και δεν τα κατάφερε. Πέρσι την απέκλεισε η Φλαμένγκο στα ημιτελικά, στα οποία βρέθηκε και τις σεζόν 2002, 2012, 2015, 2020.

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ την καθοδηγεί κι ενώ πέρσι ήταν στον πάγκο της Φλαμένγκο όπου την οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου!

Προέρχεται από ήττα εντός με την Φορταλέσα παίζοντας με αλλαγές. Βέβαια έχει μόλις 3 ισοπαλίες στα 8 τελευταία πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίας ο καλός αμυντικός Αρμπολέδα. Εκτός και οι Γκαλόπο (μέσος), Ερίσον (μπακ).

Φλαμένγκο

Μύλος η Φλαμένγκο μετά και την ήττα από την Σάο Πάολο. Νέα έκρηξη των οπαδών κατά προπονητή, παικτών και διοίκησης.

Παραμένουν οι άσχημες σχέσεις του τεχνικού Χόρχε Σαμπάολι με αρκετά αστέρια. Πέρσι κατέκτησε το κύπελλο, ενώ απέκλεισε στα ημιτελικά την Σάο Πάολο με δύο νίκες.

Έχει 2 ήττες στα 11 τελευταία στο κύπελλο. Δεν δέχθηκε γκολ στα 4 από τα 5 τελευταία εκτός στην διοργάνωση.

Προέρχεται από το εκτός 0-0 με την Γκοϊάς για το πρωτάθλημα, όπου δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Μια νίκη έχει στα 5 τελευταία σε όλες τις δοργανώσεις. Δεν σκόραρε στα 3 τελευταία, κάτι που έχει να γίνει 7 χρόνια!

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολοι οι καλοί Αρασκαέτα (εξτρέμ), Βαρέλα, Αραούχο (μέσοι).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.18 3.15 3.15 1.55 2.27 1.18 4.25 2 1.68 1.3 1.3 1.58
Σάο Πάολο - Φλαμένγκο / Εκτίμηση

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων η Σάο Πάολο αναμένεται να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο άσος είναι στο 2.32. Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ ξέρει καλά την πρώην ομάδα του και είναι ατού για τους γηπεδούχους. Η Φλαμένγκο, από την άλλη είναι άνω κάτω και οι οπαδοί της βάλλουν κατά πάντων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr