Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Νόρτζελαντ-Χβιντόβρε, εύκολη νίκη των γηπεδούχων

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:39

Η Νόρτζελαντ έρχεται αντιμέτωπη με την Χβιντόρβε, για το πρωτάθλημα Δανίας. Με τους γηπεδούχους, να αναμένονται να πάρουν ακόμα μια νίκη συνεχίζοντας την πορεία για το πρωτάθλημα.

Α’ Δανίας: Νόρτζελαντ-Χβιντόβρε, εύκολη νίκη των γηπεδούχων

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Δανίας.

Επιλέγεις τη σωστή απάντηση και κερδίζεις στο δωρεάν Trivia του PS.gr!

Νόρντζελαντ

Η Νόρτζελαντ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη αλλά απάντησε και τις δύο φορές για να πάρει ισοπαλία 2-2. H ομάδα του Γίοχανς Χοφ Θόρουπ είναι ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο. Την περασμένη Πέμπτη έχασε από την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και το ζήτημα είναι αν θα μπορέσει να αντέξει σε δύο διοργανώσεις. Σημειώστε ότι έχει την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας με 21 γκολ.

Χβιντόβρε

Η Χβιντόρβε ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Λίνκγμπι και παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα από την Σίλκεμποργκ επίσης με σκορ 1-0. Τα έξι από τα τελευταία της οκτώ ματς είναι Under και Νο Goal. Παραμένει χωρίς νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια, έχοντας μόλις δύο βαθμούς, διαθέτει πολλές αδυναμίες και θεωρείται από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Επίσης έχει την χειρότερη επίθεση με μόλις 3 γκολ. Σε δύσκολη θέση ο τεχνικός Φράντσεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.24 6 8.35 3.1 1.32 1.82 1.87 1.68 2 1.03 1.08 3.55
Νόρντζελαντ - Χβιντόβρε / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες είναι ακριβώς αντίθετες, με την Νόρτζελαντ να πηγαίνει για το πρωτάθλημα, ενώ η Χβιντόρβε πάει για υποβιβασμό. Αναμένεται μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους. Άσσος και over 3.5 (2.07)

Επιλέγεις τη σωστή απάντηση και κερδίζεις στο δωρεάν Trivia του PS.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr