Ποδόσφαιρο

EFL Cup: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας, έξτρα πίεση για τους κόκκινους διαβόλους!

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:08

Η Μάντσεστερ ταλανίζεται το τελευταίο διάστημα από αρκετά προβλήματα και το κύπελλο έρχεται για να προσθέσει έξτρα πίεση. 

EFL Cup: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας, έξτρα πίεση για τους κόκκινους διαβόλους!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του EFL Cup.

Νοκ άουτ αγώνες για τoν τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής της διοργάνωσης κερδίζει «εισιτήριο» για το Κόνφερενς Λιγκ (πλέι οφ) της επόμενης σεζόν. Χωρίς VAR.

26/09/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 737, Action 24

Super League με σούπερ προσφορά* με τριάδα στο Pamestoixima.gr

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες με 1-0 στο Μπέρνλι μετά από τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, ξεκινά την υπεράσπιση του περσινού τροπαίου της, στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής ο Ράσφορντ, με 6 γκολ και 2 ασίστ σε 6 αγώνες. Συνολικά ο επιθετικός έχει 14 γκολ στη διοργάνωση, αλλά ίσως ξεκουραστεί. Εκτός Ουάν – Μπισάκα, Μαλάσια, Σο (μπακ), Μάινου, Άντονι (εξτρέμ), Τραορέ, Σάντσο (επιθ.), αμφίβολοι Μαρτίνες, Μαγκουάιρ (στόπερ), Μάουντ (μέσος). Θα γίνει rotation στην ενδεκάδα, πιθανό ντεμπούτο ο τερματοφύλακας Μπαγιντίρ και ο μέσος Άμραμπατ.

Στο νέο PS Champions αγωνίζεσαι δωρεάν για σούπερ εγγυημένα έπαθλα* αξίας €60.000!

Κρίσταλ Πάλας

Η Πάλας έμεινε στο 0-0 εντός με Φούλαμ, και δεν έχει νίκη δύο αγωνιστικές πρωταθλήματος. H ομάδα του Ρόι Χότζσον, έχει χάσει σε πέντε από έξι συναντήσεις Λιγκ Καπ με Γιουνάιτεντ, αλλά την απέκλεισε στην τελευταία μεταξύ τους. Έχει αποκλείσει την κάτοχο τις δύο τελευταίες φορές που την αντιμετώπισε. Δε σκόραρε σε πέντε από τα τελευταία επτά ματς Λιγκ Καπ. Εκτός ο μπακ Τόμπινς, οι μέσοι Λέρμα, Ολίσε και ο επιθετικός Ματέους, αμφίβολοι Αχαμαντά (μέσος) και Εντουάρ (αρχισκόρερ). Ο τερματοφύλακας Χέντερσον μπορεί να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην παλιά του ομάδα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.58 4 5.25 1.92 1.78 1.32 3 1.84 1.85 1.15 1.23 2.2
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας / Εκτίμηση

Παρά τη πρόσφατη νίκη της η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει να είναι στα καλά της. Πολλά εσωτερικά προβλήματα με τους παίκτες και τον προπονητή. Ίσως το κύπελλο στη παρούσα φάση δεν βοηθάει και πολύ τη κατάσταση. Η Πάλας θα είναι πιο απελευθερωμένη και ίσως μπορέσει να κάνει τη ζημιά. Goal/goal (1.80).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr