Ποδόσφαιρο

A' Τουρκίας: Ιστανμπουλσπόρ - Γαλατασαράι, ξεχειλίζει η ποιότητα!

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:28

Η Γαλατά συνεχίζει ακάθεκτη και μετά το ντέρμπι τη περασμένη αγωνιστική, θέλει να φτάσει σε μία ακόμη νίκη απέναντι σε υποδεέστερο αντίπαλο.

A' Τουρκίας: Ιστανμπουλσπόρ - Γαλατασαράι, ξεχειλίζει η ποιότητα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ιστανμπουλσπόρ - Γαλατασαράι.

26/09/2023, (20:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 664

Εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική

Super League με σούπερ προσφορά* με τριάδα στο Pamestoixima.gr

Ιστανμπουλσπόρ

Η Ιστανμπουλσπόρ άντεξε 74 λεπτά στην πίεση της Γκαζιαντέπ αλλά σε εκείνο το σημείο δέχθηκε το 1-0 και κατέρρευσε. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Φατίχ Τεκέ δεν έχει νίκη με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και ο 46χρονος τεχνικός απειλείται με απόλυση. Τα τέσσερα παιχνίδια της είναι Under. Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αλλά το ρόστερ της είναι το πιο αδύναμο της κατηγορίας. Απέναντι στην Γαλατασαράι έχει εκ προοιμίου δύσκολη αποστολή!

Στο νέο PS Champions αγωνίζεσαι δωρεάν για σούπερ εγγυημένα έπαθλα* αξίας €60.000!

Πιθανή ενδεκάδα

Γένσεν – Ντούχανι, Γεσίλ, Ερντογάν, Τεμέλ – Ρόκα, Λοσάι – Εντάο, Τζάκσον, Ετέμι – Ιμπ. Γιλμάζ

Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι προηγήθηκε 0-2 στο εκτός έδρας μίνι ντέρμπι της Πόλης με την Μπασακσεχίρ και εν τέλει πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Κοπεγχάγη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έχει μία ισοπαλία (στην πρεμιέρα) και τέσσερις σερί νίκες. Μετρά τρία σερί Over! O Μάουρο Ικάρντι σκοράρει ανελλιπώς, έχει ήδη 6 γκολ στο πρωτάθλημα! Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας αριστερός μπακ Καρατάς. Ακτούρκογλου και Ζίγεχ κάνουν όλη την δουλειά μεσο-επιθετικά!

Πιθανή ενδεκάδα

Μουσλέρα – Μπουί, Νέλσον, Μπαρντακτσί, Ανχελίνιο – Ντεμιρμπάι, Τορέιρα – Τετέ, Μέρτενς, Ακτούρκογλου – Ικάρντι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
10.25 5.75 1.22 2.82 1.37 1.75 1.95 1.77 1.9 3.5 1.09 1.03
Ιστανμπουλσπόρ - Γαλατασαράι / Εκτίμηση

Η Γαλατά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ουσιαστικά όλα υπέρ της, για να φτάσει σε μία ακόμη σημαντική νίκη. Μια νίκη που μπορεί να τη φέρει στη πρώτη θέση έστω και για λίγο. Δεν νομίζουμε πως η Ιστανμπουλσπόρ μπορεί να βάλει δύσκολα σε ένα τέτοιο ποιοτικό ρόστερ.

2 & over 2.5 (1.70)

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr