Ποδόσφαιρο

Β’ Ιταλίας: Με Ρετζιάνα και γκολ!

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:25

Φουλ δράση στην Serie B, με επτά αναμετρήσεις στο αποψινό πρόγραμμα. Ξεχωρίζει ο άσος της Ρετζιάνα, ενώ το σκορ μπορεί να… ξεφύγει στο ματς της Βενέτσια με την Παλέρμο.

Β’ Ιταλίας: Με Ρετζιάνα και γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β’ Ιταλίας.

KOZENTΣΑ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ (19:15).

Η Κοζέντσα ήταν το αουτσάιντερ στο εκτός έδρας ματς με την Παλέρμο, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο ελάχιστο, πίεσε και πήρε τη νίκη με έμπνευση του Κανότο στο φινάλε. Πρώτη επιτυχία μετά την πρεμιέρα και μάλιστα έπειτα από τέσσερα ματς (0-2-2), επανήλθαν τα χαμόγελα. Είναι προφανές ότι η επιβίωση απαιτεί και υπερβάσεις.

Η Κρεμονέζε είχε σε μεγάλη μέρα τον πολύπειρο επιθετικό Μάσιμο Κόντα, βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες απο την Άσκολι και εν τέλει αρκέστηκε στην ισοπαλία. Από το 64' έπαιζε με παίκτη λιγότερο και δεν τη βοήθησε αυτή η συνθήκη. Τρίτο διαδοχικό «Χ» για τους «γκριτζορόσι», το ντεμπούτο του τεχνικού Τζοβάνι Στρόπα είχε και καλές στιγμές, ωστόσο ο απολογισμός δεν αρμόζει σε ομάδα που διεκδικεί την άνοδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο καθώς οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών. Προσπερνάμε σημείο, κρατάμε το γκολ/γκολ.

Super League με σούπερ προσφορά* με τριάδα στο Pamestoixima.gr

ΛΕΚΟ – ΦΕΡΑΛΠΙΣΑΛΟ (19:15).

Η Λέκο δεν κάθισε στην άμυνα, κοίταξε στα… μάτια τη Μόντενα και πήρε δικαίως το «Χ», αν και το 0-0 αδικεί την εξαιρετική εικόνα της αναμέτρησης. Πρώτος βαθμός για τους νεοφώτιστους, η αλήθεια είναι ότι άξιζαν κάτι περισσότερο από την ήττα και με την Μπρέσια, είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για τυπικό δείγμα άπειρης ομάδας, αλλά προσπαθεί να κερδίσει πράγματα μέσω της επίθεσης.

Η Φεραλπισαλό το… πάλεψε κόντρα στη Πίζα, δέχθηκε το γκολ από στατική φάση, και παρότι είχε ευκαιρίες (16’, 41’, 82’ δοκάρι) δεν κατάφερε να σώσει τον βαθμό. Μια ισοπαλία και πέντε ήττες ο κάκιστος απολογισμός της, αν και εσχάτως η απόδοση είναι βελτιωμένη και αυτό προδιαθέτει για καλύτερη συνέχεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι νεοφώτιστων όπου αμφότερες ψάχνουν ένα αποτέλεσμα ουσίας και ψυχολογίας. Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι που έχουν δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

ΑΣΚΟΛΙ – ΤΕΡΝΑΝΑ (21:30)

Η Ασκολι δεν είχε κακή παρουσία στην έδρα της Κρεμονέζε, έψαξε τα αμυντικά κενά του αντιπάλου της και παρά το ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να φτάσει ισάριθμες στην ισοφάριση. Το μίνι σερί των δύο ηττών πέρασε στην ιστορία για την ομάδα του Ουίλιαμ Βιάλι, απέδειξε ότι μπορεί να παρουσιαστεί και εκτός έδρας, ωστόσο χρειάζεται πιο πολλά για να διεκδικήσει θέση στην πρώτη οκτάδα.

Η Τερνάνα παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη στο ματς με τη Σουντιρόλ. Απέφυγε τα ρίσκα, προηγήθηκε με στατική φάση, άγγιξε το 2-0 στο 66', πλην όμως στα τελευταία λεπτά έχασε την όποια συγκέντρωση και ισοφαρίστηκε με αφελές πέναλτι στο 94'. Οι μόλις δύο βαθμοί σε έξι ματς είναι απογοητευτικός απολογισμός, ωστόσο οι εμφανίσεις της είναι καλύτερες από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Έχει τύχη η ισοπαλία.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ (21:30).

Η Βενέτσια απέφυγε τα ρίσκα στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέσια και παρότι δεν έβγαλε μισή ευκαιρία της προκοπής, πήρε το μίνιμουμ (ισοπαλία). Δεν χάνει σε πέντε αγωνιστικές (3-2-0) και αποδεικνύει ότι έχει το ρόστερ για να διεκδικήσει την άνοδο, πλην όμως στα τελευταία δύο η απόδοση κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και ο τεχνικός Πάολο Βανόλι ψάχνει βελτίωση.

Η Παλέρμο είχε ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο (9', 13', 21')με τη Κοζέντσα, αλλά στην επανάληψη ξέμεινε απο ιδέες για να μείνει με άδεια χέρια, δεχόμενη ωραίο γκολ στις καθυστερήσεις. Πρώτη ήττα σε πέντε ματς για την ομάδα του Τζίνο Κορίνι, δεν θα πρέπει να προκαλέσει εντύπωση, δεδομένου ότι ήταν η δεύτερη υποτονική εμφάνιση στη σειρά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που λογίζονται φαβορί για την άνοδο αν και εσχάτως δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους. Το λογικό γκολ/γκολ προσφέρεται σε “διαβασμένη” τιμή.

ΡΕΤΖΙΑΝΑ - ΠΙΖΑ

Η Ρετζιάνα ήταν αουτσάιντερ στην έδρα της Σπέτσια, αλλά στην πράξη αποδείχθηκε πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της. Όσο περνούσε η ώρα έδειχνε σαφώς πιο απειλητική και τα δύο γκολ του Γκοντό ήταν αρκετά για τη μάλλον εύκολη νίκη. Πρώτο «τρίποντο» για τους νεοφώτιστους του Αλεσάντρο Νέστα, έλαβε ψυχολογική ώθηση.

Η Πίζα δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο εκτός έδρας ματς με τη Φεραλπισαλό, αλλά αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική για να πάρει τη μάλλον τυχερή νίκη με τον Κανεστρέλι, έπειτα από κεφαλιά σε στατική φάση. Πρώτη επιτυχία μετά την πρεμιέρα (μεσολάβησε σερί 0-1-2) για την ομάδα του Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ανέκτησε την ηρεμία της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο σπουδαίο διπλό και μπορούν να χτίσουν σερί. Άσος.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ – ΜΟΝΤΕΛΑ (21:30).

Η Σουντιρόλ έκανε ίσως τη χειρότερη φετινή εμφάνιση στην έδρα της Τερνάνα, αλλά έστω και δύσκολα και με πέναλτι στο 94’ κατάφερε να απαντήσει. Εν μέρει τυχερός βαθμός για την ομάδα του Πιερπάολο Μπίζολι, η οποία, όμως, αρνείται να χάσει (2-3-0) στο τρέχον πρωτάθλημα. Αποδεικνύει ότι η παρουσία της πέρυσι στα πλέι οφ ανόδου δεν ήταν τυχαία.

Η Μόντενα ήταν το θεωρητικό φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέκο, αλλά στην πράξη δεν φάνηκε κάτι τέτοιο και το 0-0 ήταν η λογική κατάληξη του ματς, αν και η έλλειψη σκορ αδικεί την προσπάθεια τω δύο ομάδων. Τα «καναρίνια» του Πάολο Μπιάνκο άρχισαν με τρεις νίκες, ωστόσο ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με σχετικά υποτονική απόδοση και θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές για να μην χάσουν το μομέντουμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκληροτράχηλη η Σουντιρόλ και μπορεί να βάλει δύσκολα στη φιλόδοξη Μόντενα. Δύσκολο ματς, έχει τύχη η ισοπαλία.

ΣΠΕΤΣΙΑ -ΜΠΡΕΣΙΑ

* Σε ουδέτερο. Η Σπέτσια μπήκε δυνατά στο εντός έδρας ματς με τη Ρετζιάνα, αλλά σταδιακά έχασε μέτρα. Δεν μπορούσε να... ξεμυτίσει, όσο περνούσε η ώρα, τόσο δεχόταν απειλή από τον αντίπαλό της και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν τη δίκαιη ήττα, μείωσε στην εκπνοή. Ξεκίνησε τη σεζόν ως πρώτο φαβορί για την άνοδο, ωστόσο έχει απολογισμό 0-1-4 και η λογική υπαγορεύει ότι ο τεχνικός Μαξ Αλβίνι δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του.

Η Μπρέσια αμύνθηκε υποδειγματικά στην έδρα της Βενέτσια και πήρε το 0-0 δίχως ιδιαίτερο κόπο. Μπήκε αργοπορημένα στο πρωτάθλημα λόγω δικαστικής διαμάχης, πλην όμως στα μετόπισθεν έχει εξαιρετική παρουσία, δεν έχει δεχθεί γκολ και το σερί 2-1-0 δείχνει ότι υπάρχει προοπτική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπερβολικός κρίνεται ο φαβοριτισμός για την προβληματική στα πρώτα ματς Σπέτσια. Το under προσφέρεται στο 1.80.

Στο νέο PS Champions αγωνίζεσαι δωρεάν για σούπερ εγγυημένα έπαθλα* αξίας €60.000!

Βαθμολογία -

26/09/2023Serie B: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πάρμα Πάρμα 14 6 4 2 0 12 2 10
2 Βενέτσια Βενέτσια 12 6 3 3 0 7 2 5
3 Μόντενα Μόντενα 11 5 3 2 0 6 2 4
4 Καταντζάρο Καταντζάρο 11 6 3 2 1 11 11 0
5 Παλέρμο Παλέρμο 10 5 3 1 1 7 2 5
6 Κόμο Κόμο 10 5 3 1 1 8 6 2
7 Σουντιρόλ Σουντιρόλ 9 5 2 3 0 11 7 4
8 Κοζέντσα Κάλτσιο Κοζέντσα Κάλτσιο 8 6 2 2 2 8 6 2
9 Μπάρι 1908 Μπάρι 1908 8 6 1 5 0 5 4 1
10 Τσιταντέλα Τσιταντέλα 8 6 2 2 2 4 7 -3
11 Μπρέσια Μπρέσια 7 3 2 1 0 3 0 3
12 Πίζα Πίζα 7 5 2 1 2 5 5 0
13 Κρεμονέζε Κρεμονέζε 7 6 1 4 1 6 6 0
14 Ρετζιάνα Ρετζιάνα 6 6 1 3 2 7 9 -2
15 Άσκολι Άσκολι 4 6 1 1 4 6 10 -4
16 Σαμπντόρια Σαμπντόρια 3 6 1 2 3 6 9 -3
17 Τερνάνα Τερνάνα 2 6 0 2 4 4 8 -4
18 Λέκκο Λέκκο 1 3 0 1 2 3 6 -3
19 Σπέτσια Σπέτσια 1 5 0 1 4 4 10 -6
20 Φεραλπισάλο Φεραλπισάλο 1 6 0 1 5 1 12 -11
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr