Ποδόσφαιρο

Super League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν με νίκες εντός!

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:20

Μεσοβδόμαδα ρίχνονται στη μάχη οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, με το Ολυμπιακός - Άρης να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Super League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν με νίκες εντός!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός ούτε με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, υπέστη νέα ήττα, πάλι με αρκετά γκολ και πλέον είναι υπό πίεση. Και πρώτος ο Σούρερ, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει μία βελτίωση, έστω κι αν το πρόγραμμα είναι δύσκολο, καθώς προηγήθηκε ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Παναιτωλικός συνεχίζει να ψάχνεται και το ματς με τον ΟΦΗ είναι πλέον πολύ σημαντικό. Πρόβλημα το γκολ (μόλις ένα), από τραυματισμό προέρχεται ο αμυντικός Μλάντεν.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κάνει το «τρία στα τρία» στο Ηράκλειο, καθώς δέχθηκε στα τελευταία λεπτά το γκολ της ισοφάρισης από τον Ατρόμητο, ωστόσο εξακολουθεί να είναι ψηλά στη βαθμολογία και δείχνει ότι θα διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν, αλλά δέχονται και γκολ και στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς, στην Λαμία, είχαν επίσης προηγηθεί και μάλιστα δύο φορές, αλλά αρκέστηκαν στην ισοπαλία. Από προβλήματα προέρχονται ο γκολκίπερ Χριστογεώργος και οι μεσοεπιθετικοί Ντίκο, Ριέρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από νωρίς μπαίνει ο Παναιτωλικός στα βάσανα και στα πρέπει! Θέλει αποτέλεσμα σήμερα, όμως θα βρει απέναντί του μια αρκετά καλή ομάδα. Βέβαια έχουν κενά στα μετόπισθεν και οι δύο. Goal/goal (1.80).

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΛΑΜΙΑ

Η Κηφισιά ήταν εξαιρετική στο ξεκίνημα του δύσκολου αγώνα στο Καραϊσκάκη, έχασε ευκαιρίες και τελικά δεν απέφυγε τη βαριά ήττα. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς που δέχθηκε τέσσερα γκολ και η άμυνα φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της, έχοντας το χειρότερο παθητικό μέχρι στιγμής στην κατηγορία. Με την Λαμία θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα, παίζοντας για δεύτερη φορά στην Καισαριανή μετά το 4-4 με τον Πανσερραϊκό, παίρνοντας στο τέλος τον βαθμό. Μόνιμα εκτός είναι ο μέσος Πρίτσας.

Η Λαμία ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αλλά στις Σέρρες δεν παρουσίασε την ίδια εικόνα και δεν απέφυγε την ήττα. Κι αυτό που ζητάει ο Βόκολος είναι να δώσει το κάτι παραπάνω για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Κηφισιά, ανακτώντας και την αυτοπεποίθηση της. Αυτό που επίσης θέλει είναι καλύτερη αμυντική λειτουργία, καθώς σε όλα τα παιχνίδια της μακριά από το γήπεδο της, έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο γκολ κι αυτό δυσκολεύει πολύ στο να πάρει αυτό που θέλει. Απών είναι ο αμυντικός Σαραμαντάς, που θα μείνει καιρό εκτός, από πρόβλημα προέρχεται και ο μέσος Τζανδάρης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο θα παίζουν ανοιχτά και δεν θα βελτιώνουν τις άμυνές τους, τόσο θα μας προσφέρουν γκολ στις αναμετρήσεις τους. Goal/goal (1.93).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός νίκησε και την Κηφισιά εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό πρόγραμμα που έχει, με μόλις ένα εκτός έδρας παιχνίδι και παίζει πάλι στο Καραϊσκάκη, αυτήν τη φορά έχοντας πιο δύσκολη αποστολή, απέναντι στον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τις αλλαγές του Μαρτίνεθ πέτυχαν και πάλι πολλά γκολ στο γήπεδο τους και την Τετάρτη θα επανέλθουν αρκετοί βασικοί που πήραν «ανάσες». Οι Πειραιώτες έχουν πολύ καλή επίθεση σ’ αυτό το ξεκίνημα και είναι αποτελεσματικοί. Από πρόβλημα προέρχεται ο μέσος Έσε.

Σούπερ προσφορά με τριάδα για τα ματς της Super League

Ο Άρης έχει… γυρίσει τον διακόπτη με τον Μάντζιο στον πάγκο του. Δύο νίκες στο γήπεδο του, μία ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους «κίτρινους» να καλύπτουν σιγά- σιγά το έδαφος που έχασαν με τις δύο ήττες στο ξεκίνημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι παρουσιάζουν μία πολύ διαφορετική και αποτελεσματική εικόνα και πάνε στο Καραϊσκάκη για να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους. Εκτός παραμένει ο μέσος Ρουπ, από προβλήματα προέρχονται ο εξτρέμ Σαβέριο και ο χαφ Τζούρασεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Άρης θα προσπαθήσει να κόψει τη φόρα του Ολυμπιακού και να το πάει σε χαμηλό ρυθμό το ματς. Τα προηγούμενα χρόνια το είχε καταφέρει, φέτος μοιάζει πιο δύσκολο. Θα πάμε με ένα combo για να ανεβάσουμε την απόδοση της νίκης του Ολυμπιακού. 1 & under 3.5 (1.91).

ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε την αντίδραση που ήθελε ο Λουτσέσκου μετά τους αγώνες με ΟΦΗ και Άρη, που δεν είχε σκοράρει και πέτυχε σημαντική νίκη στα Γιάννινα, λίγες ημέρες μετά και το ευρωπαϊκό «διπλό», στο Ελσίνκι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βάζει και τους νεοαποκτηθέντες και δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και στόχος πλέον είναι ένα σερί για να μείνει σταθερά ψηλά στη βαθμολογία. Ο Ρουμάνος προπονητής έκανε ροτέισον, από πρόβλημα προέρχεται ο μέσος Σοάρες, ενώ ανέτοιμος είναι ακόμη ο μέσος Αντόνιο.

Ο Βόλος δεν τα κατάφερε ούτε στον αγώνα με τον ΠΑΣ, από τον οποίο έχασε στο Πανθεσσαλικό και συνεχίζει να ψάχνεται. Χωρίς νίκη και με εμφανές το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία. Δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του και με εξαίρεση το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Περιστέρι, δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ και ο Μπράτσος προσπαθεί να βρει λύσεις, καθώς την ομάδα του περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μόνιμα απών είναι ο μπακ Μύγας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει σημαντικά και απαιτητικά ματς στη σειρά, οπότε ένα ροτέισον ενόψει του Παναθηναϊκού επιβάλλεται. Οριακά αποδεκτό το 1 & over 2.5 (1.62).

Βαθμολογία -

27/09/2023Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 13 5 4 1 0 15 1 14
2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 10 5 3 1 1 8 3 5
3 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 9 4 3 0 1 10 2 8
4 ΑΕΚ ΑΕΚ 8 4 2 2 0 7 5 2
5 ΟΦΗ ΟΦΗ 8 5 2 2 1 7 8 -1
6 Άρης Άρης 7 5 2 1 2 8 6 2
7 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 7 5 2 1 2 9 9 0
8 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 6 5 1 3 1 8 8 0
9 ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα 5 5 1 2 2 6 6 0
10 Λαμία Λαμία 5 5 1 2 2 5 10 -5
11 Κηφισιά Κηφισιά 4 5 1 1 3 7 14 -7
12 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 2 5 0 2 3 6 11 -5
13 Ατρόμητος Ατρόμητος 2 4 0 2 2 3 8 -5
14 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 2 4 0 2 2 1 9 -8
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr