Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Ευκαιρία για νίκη η Λουγκάνο!

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:14

Η Λουγκάνο επιστρέφει στη φυσική της έδρα και έχει την ευκαιρία για νίκη, ενώ η Γιουνγκ Μπόις έχει δύσκολο ταξίδι στη Σεν Γκάλεν.

Α' Ελβετίας: Ευκαιρία για νίκη η Λουγκάνο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΛΩΖΑΝΗ

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Γιουνγκ Μπόις, με αποτέλεσμα η Λουγκάνο να γνωρίσει δίκαια την ήττα με 4-1 εκτός. Δυο σερί ήττες για την ομάδα του Ματίας Κρόκι-Τόρτι που φαίνεται ότι δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στα συνεχή παιχνίδια (είχε και το ματς του Κόνφερενς Λιγκ με την ΜπόντοΓκλιμτ). Ζητούμενο να βρει σταθερότητα στην απόδοση της. Αγωνιστικά, συνεχίζουν να λείπουν οι Ντούρερ (μέσος) και Μαχού (εξτρέμ) λόγω τραυματισμών.

Δίνοντας βάρος στην ανασταλτική της λειτουργία, η νεοφώτιστη Λωζάνη κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της και να παραχωρήσει λευκή ισοπαλία εντός στην Ζυρίχη (ήταν το πρώτο παιχνίδι φέτος που κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν). Μόλις μια νίκη από την αρχή της σεζόν για την ομάδα του Λουντοβίκ Μαγκνίν που έχει ξεκάθαρα βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Αγωνιστικά, παραμένει τιμωρημένος ο Σενέ (φορ), συνεχίζει να λείπει και ο Γκρίπο (στόπερ) λόγω τραυματισμού.

Σούπερ προσφορά με τριάδα για τα ματς της Super League

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στη καλύτερη στιγμή έρχεται η επιστροφή στη φυσική της έδρα για τη Λουγκάνο. Μπορεί να βρει τον δρόμο προς τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δύσκολα θα βρει αντίδραση. 1 (2.00).

ΣΕΡΒΕΤ - ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ

Για ακόμα ένα παιχνίδι η Σερβέτ παρουσιάστηκε μακριά από το καλό της πρόσωπο και ηττήθηκε με 2-0 εκτός από την Λουκέρνη, δεχόμενη δυο γκολ στο πρώτο 20λεπτο. Χωρίς νίκη από την πρεμιέρα (σε έξι παιχνίδια) η ομάδα του Ρενέ Γουίλερ (και τρεις διαδοχικές ήττες) με την εικόνα να μην μοιάζει καθόλου με την περσινή, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να κρατήσει ανέπαφη εστία. Βαρίδι και οι υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς δεν είναι συνηθισμένη σε συνεχή ματς. Αγωνιστικά, εκτός και πάλι οι Μαγκνίν (μπακ) και Λινγκ (εξτρέμ) που δεν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως.

Με δυο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, η Βιντερτούρ επικράτησε με 2-1 εντός της Λωζάνη Ούσι. Στην επανάληψη έκανε σωστή διαχείριση και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς για την ομάδα του Πάτρικ Ράχμεν (με τρεις νίκες) που δείχνει φέτος ικανή να διεκδικήσει και κάτι περισσότερο από την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Στον αγωνιστικό τομέα, μοναδικός απών παραμένει ο Τσιαπέτα (μεσοεπιθετικός) που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σερβέτ δεν είναι σταθερή ομάδα οπότε δεν μπορεί να την εμπιστευτεί κάποιος έυκολα. Η Βιντερτούρ σκοράρει σχετικά εύκολα. Goal/goal & over 2.5 (1.90).

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο, η Σεντ Γκάλεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό με 1-1 εκτός με την Γκρασχόπερς. Μάλιστα είχε και άλλες ευκαιρίες ακόμα και για να πετύχει πλήρη ανατροπή. Μόλις μια ήττα από την αρχή της σεζόν για την ομάδα του Πήτερ Ζίντλερ και σίγουρα έχει βάλει στόχο για το κάτι παραπάνω φέτος. Μόνο σε ένα παιχνίδι ως τώρα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Αγωνιστικά, λείπουν και πάλι οι Γιάνιτζεκ (στόπερ), Γκουϊντότι (μέσος) και Γκότλερ (εξτρέμ) λόγω τραυματισμών.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και από την στιγμή που πήρε προβάδισμα στο σκορ, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Γιουνγκ Μπόις έστω να επικρατήσει με 4-1 εντός της Λουγκάνο. Αήττητη η ομάδα του Ράφαελ Βίκι στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και δείχνει και φέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την υπεράσπιση του τίτλου. Πολλές πάντως οι υποχρεώσεις και με ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανόν να γίνει ροτέϊσον στην εμβόλιμη αγωνιστική. Στον αγωνιστικό τομέα, εκτός οι Μπενίτο (στόπερ), Ρουντχάνι (μέσος) και Ιμέρι (μέσος) λόγω τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Η Γιουνγκ Μπόις διαθέτει εμπειρία και ποιότητα να αποδράσει από μια τέτοια έδρα. Πολύ πιθανό το αμφίτερμα αλλά είναι σε πολύ χαμηλές τιμές. 2X & over 1.5 (1.78).

Βαθμολογία -

27/09/2023Super League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ζυρίχη Ζυρίχη 16 8 4 4 0 15 6 9
2 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 14 6 4 2 0 15 7 8
3 Λουκέρνη Λουκέρνη 14 7 4 2 1 10 6 4
4 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 12 7 3 3 1 9 7 2
5 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 11 7 3 2 2 15 15 0
6 Ιβερντόν Ιβερντόν 11 7 3 2 2 13 15 -2
7 Λουγκάνο Λουγκάνο 9 6 3 0 3 13 11 2
8 Σερβέτ Σερβέτ 6 7 1 3 3 8 12 -4
9 Λωζάνη Λωζάνη 5 7 1 2 4 8 13 -5
10 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 5 8 1 2 5 9 14 -5
11 Βασιλεία Βασιλεία 4 6 1 1 4 12 14 -2
12 Λωζάνη Ουσί Λωζάνη Ουσί 4 6 1 1 4 5 12 -7
Promotion - Super League (Championship Group: )
Super League (Relegation Group)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr