Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Σκωτίας: Tα γκολ ξεκλειδώνουν δύσκολα παιχνίδια!

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:36

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο Λιγκ Καπ Σκωτίας, με τη Ρέιντζερς να είναι το απόλυτο φαβορί της ημέρας. 

Λιγκ Καπ Σκωτίας: Tα γκολ ξεκλειδώνουν δύσκολα παιχνίδια!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Σκωτίας.

Αγώνες για προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Νοκ-άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Σούπερ προσφορά με τριάδα για τα ματς της Super League

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Η Χιμπέρνιαν στο πρωτάθλημα επικράτησε εντός έδρας της Σεντ Τζόνστον με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (35', 69'). Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Κιλμάρνοκ (2-2). Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες και παρουσιάζεται βελτιωμένη. Οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Νο Goal. Αμφίβολος είναι ο μέσος Ντόιλ – Χέις (1/0), εκτός τρεις μακροχρόνιοι.

Η Σεντ Μίρεν, στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Χαρτς, με γκολ στο 7', έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, διατηρήθηκε αήττητη σε 10ο διαδοχικό παιχνίδι. Με τη μέχρι στιγμής πορεία της έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στο ξεκίνημα της σεζόν και η παρουσία της είναι εντυπωσιακή! Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Αναμένεται να παραταχθεί χωρίς απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι που θα θελήσουν να το πάνε σε χαμηλό ρυθμό και οι δύο ομάδες. Κυρίως η Σεντ Μίρεν. 2-3 γκολ (1.95).

ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και την περασμένη Κυριακή, στην Πρέμιερ, στην έδρα της Αμπερντίν, με τη Ρος Κάουντι να γνωρίζει βαριά ήττα με 0-4. Στο ημίχρονο έχανε 0-2 (21', 42') και δέχθηκε άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος (48', 52'). Ελαβε τέλος το μίνι αήττητο σερί των δύο αγώνων, γνωρίζοντας 2η ήττα σε έξι παιχνίδια. Ελπίζει στο Λιγκ Καπ να πάρει την άτυπη ρεβάνς από την Αμπερντίν, ποντάροντας στην έδρα της, όπου έχει μία ήττα σε πέντε παιχνίδια. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Αμφίβολος ο αμυντικός Αλαρντάις (1/0). Μακροχρόνια εκτός δύο παίκτες.

Η Αμπερντίν απέκτησε ώθηση μετά την ευρεία επικράτηση της στο πρωτάθλημα και ευελπιστεί στο Λιγκ Καπ να ντουμπλάρει τις νίκες της κόντρα στη Ρος Κάουντι. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ και βελτιώθηκε η ψυχολογία της. Πάντως, το ξεκίνημα της δεν είναι καλό και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Εκτός έδρας, έχει μόνο μία νίκη σε έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Οι δύο τελευταίοι αγώνες της έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός ο αμυντικός ΜακΓκάρι (3/0) και ο επιθετικός Μόρις (4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η Ρος Κάουντι επίσης δεν ξεχνάει τη πρόσφατη τεσσάρα που δέχθηκε. Goal/goal (1.80).

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Η Ρέιντζερς στο πρωτάθλημα συνάντησε δυσκολίες στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μάδεργουελ, αλλά τελικά επικράτησε έστω και με 1-0, με γκολ στο 24'. Σημείωσε 3η διαδοχική επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Εκτός οι μέσοι Ράσκιν (5/0), Κάντγουελ (3/0), Ντόουελ (1/0) και οι επιθετικοί Ματόντο (5/1) και Περέιρα (2/0). Πιθανές αλλαγές.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Η Λίβινγκστον στο πρωτάθλημα, γνώρισε φυσιολογική ήττα με 0-3 εντός έδρας από την πρωταθλήτρια Σέλτικ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14', στο 28' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε άλλα δύο γκολ (48', 95'). Επέστρεψε στις ήττες μετά από τέσσερα παιχνίδια. Επισης, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό αγώνα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Εκτός έδρας έχει μία ήττα σε πέντε ματς. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός ο αμυντικός Μοντάνιο (2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ούτε λόγος για το φαβορί της αναμέτρησης. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας και το ματς θα κριθεί από τη διάθεση της γηπεδούχου. Over 2.75 ασιατικό (1.70).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr