Ποδόσφαιρο

Α’ Ιταλίας: Με Μίλαν και γκολ στην πρωτεύουσα!

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:29

Το διπλό των “ροσονέρι”στη Σαρδηνία έχει πάρει ήδη… παιχνίδι στη στοιχηματική αγορά, ενώ το σκορ αναμένεται να… ξεφύγει στο ματς της Λάτσιο με την Τορίνο.

Α’ Ιταλίας: Με Μίλαν και γκολ στην πρωτεύουσα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ιταλίας.

BΕΡΟΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ (19.30, Cosmote Sport 8 HD)

Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Βερόνα έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα με τη Μίλαν, μετά το γκολ προσπάθησε να βγει μπροστά, εν τέλει υπέστη δίκαιη ήττα. Με 0-1-2 εσχάτως η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι, δεν προκαλεί εντύπωση το ότι υφίσταται διόρθωση πορείας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το πρόγραμμα βαραίνει.

Η Αταλάντα δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο εντός έδρας ματς με την Κάλιαρι, αλλά σκόραρε και στα δύο ημίχρονα και από τη στιγμή που γλίτωσε το 0-1 στο 14', όλα ήταν πιο εύκολα. Τρίτη επιτυχία σε πέντε ματς, μέχρι στιγμής οι νίκες ακολουθούνται από ήττες και η ομάδα του Τζιαν Γκασπερίνι χρειάζεται σταθερότητα για να αποδείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση στην πρώτη τετράδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:Η Αταλάντα δεν αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας, αλλά έχει τον πρώτο λόγο. Το 1.80 στο διπλό κρίνεται χαμηλό και θα προτιμήσουμε το αμφίτερμα στην ίδια τιμή.

Σούπερ προσφορά με τριάδα για τα ματς της Super League

ΕΜΠΟΛΙ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ (19:30, Cosmote Sport 9 HD)

Η Εμπολι προσπάθησε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο μέτρο του δυνατό με την πρωτοπόρο Ιντερ, αλλά δεν τα κατάφερε. Απείλησε μόνο με φάουλ στο 66', δέχθηκε φάσεις και ένα σουτ... πύραυλος ήταν αρκετός για να φέρει την ήττα. Δεν έχει γκολ ή βαθμό η εκπρόσωπος της Τοσκάνης, αν κάτι κρατάει, είναι η ανεβασμένη διάθεση, στο ντεμπούτο του τεχνικού Αουρέλιο Αντρεατσόλι.

Η Σαλερνιτάνα ήταν απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο με τη Φροζινόνε, δέχθηκε το γκολ νωρίς, αλλά μετά την ανάπαυλα ήταν πολύ καλύτερη, απάντησε και φλέρταρε και με την ανατροπή. Τρεις μοιρασιές και μηδέν νίκες μέχρι στιγμής για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα, είναι προφανές ότι δημιουργείται όλο και περισσότερη πίεση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι έξι βαθμών ανάμεσα σε δύο ομάδες ιδίου… βεληνεκούς. Αμφότερες θα προσπαθήσουν πρωτίστως να μην χάσουν, οπότε η μοιρασιά φαντάζει λογική.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΙΛΑΝ (19:30, Cosmote Sport 7 HD)

Η Κάλιαρι άγγιξε το γκολ στο 14' στην έδρα της Αταλάντα, αλλά συνολικά ήταν χειρότερη, δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα και έμεινε δικαίως με άδεια χέρια. Δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο απολογισμός της στο ξεκίνημα, βάσει του προγράμματος που έβγαλε δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε πολύ διαφορετική κατάσταση.

Η Μίλαν μπήκε με γκολ στο ματς με τη Βερόνα και χωρίς να εντυπωσιάσει κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. Δίκαιη η νίκη της σε κάθε περίπτωση, αντέδρασε μετά το κάζο από την Ιντερ στο ντέρμπι, απαιτείται βέβαια συνέπεια καθώς φέτος έχει ανεβάσει τον πήχη και άπαντες στις τάξεις της κάνουν λόγο για επιστροφή στην κορυφή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικός ο ισχυρός φαβοριτισμός στη Μίλαν καθώς η Κάλιαρι προβληματίζει στα πρώτα ματς. “Παίζεται” το διπλό.

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ (21:45, Cosmote Sport 3 HD)

Η Ιντερ κυριάρχησε της Έμπολι, είχε ευκαιρίες και έμελλε να πάρει τη νίκη με ένα εκπληκτικό τελείωμα του Ντι Μάρκο. Απειλήθηκε ελάχιστα (66'), επί της ουσίας ρίσκαρε να πάρει το ματς με τον λιγότερο δυνατό κόπο και τα κατάφερε. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πορεύεται με το απόλυτο των βαθμών, οι πρωταγωνιστές που αναδεικνύονται είναι διαφορετικοί κάθε φορά, εξαιρετικό το κλίμα εντός των αποδυτηρίων, ο τίτλος είναι χειροπιαστός στόχος.

Η Σασουόλο είχε εξαιρετική παρουσία με τη Γιουβέντους, υπό την έννοια ότι όταν είχε την μπάλα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πληγώσει τον αντίπαλο, αλλά το ότι έβαλε τέσσερα γκολ οφείλεται και στα... δώρα που πήρε λόγω ατομικών λαθών. Δεύτερη νίκη σε πέντε ματς, το ζητούμενο είναι να σταματήσει να παρουσιάζει διακυμάνσεις σε ακραία μορφή ως προς την απόδοση. Στα τελευταία οκτώ στην έδρα της Ιντερ έχει εντυπωσιακό απολογισμό (4-2-2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ιντερ έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο και ο άσος προσφέρεται σε αναμενόμενα αδιάφορη τιμή. Θα ρισκάρουμε και θα τον συνδυάσουμε με γκολ/γκολ).

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

ΛΑΤΣΙΟ-ΤΟΡΙΝΟ(21:45, Cosmote Sport 7 HD)

Η Λάτσιο ευτύχησε να προηγηθεί της Μόντσα με πέναλτι που κέρδισε στην πρώτη σοβαρή επίθεση, αλλά έκτοτε προβλημάτισε και ήταν μάλλον τυχερή που κράτησε τον βαθμό. Μία νίκη και τρεις ήττες σε πέντε ματς, οι μαζικές αποδοκιμασίες κατά το τελικό σφύριγμα δίνουν τον τόνο για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, ενώ η ομάδα διανυκτέρευσε στο προπονητικό κέντρο χθες!

Η Τορίνο δεν κρύφτηκε κόντρα στη Ρόμα, απάντησε σστο 85’ και έσωσε τον βαθμό. Φρενήρης ο ρυθμός, εξαιρετικό ματς, δίκαιη κρίνεται η μοιρασιά. Η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς είδε το μίνι σερί των δύο νικών να τερματίζεται, ωστόσο η βελτίωση το τελευταίο διάστημα είναι προφανής και με ανάλογη συνέχεια, θα αποδείξει ότι είναι ομάδα οκτάδας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η νευρικότητα ειναι διάχυτη στους γηπεδούχους και η ανταγωνιστική Τορίνο μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Κρατάμε το γκολ/γκολ.

ΝΑΠΟΛΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ((21:45, Cosmote Sport 2 HD)

Η Νάπολι δημιουργικά ήταν και πάλι αργή και προβλέψιμη στη Μπολόνια, απείλησε δύο φορές (5' δοκάρι, 73' χαμένο πέναλτι) και έμεινε με άδεια χέρια. Το σερί 0-2-1 είναι μάλλον το μικρότερο κακό για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία. Ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει το παραμικρό στήριγμα εντός των αποδυτηρίων, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρουταποθήκη.

Η Ουντινέζε κυκλοφόρησε εξαιρετικά την μπάλα με τη Φιορεντίνα, την έκανε να δείχνει ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, έχασε τα απίθανα δεν κατάφερε να σκοράρει και σαν να μην έφτανε αυτό, έμεινε με άδεια χέρια, δεχόμενη γκολ και στα δύο ημίχρονα. Το αρνητικό σερί 0-3-2 προκαλεί μία σχετική... ασφυξία, αν και η απόδοση στο τελευταίο ματς ήταν αξιοσημείωτη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανω κάτω οι γηπεδούχοι, ενώ η Ουντινέζε προβληματίζει και αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Δεν… μπλέκουμε, θα περιμένουμε το live.

Σούπερ προσφορά με τριάδα για τα ματς της Super League

Βαθμολογία -

27/09/2023Serie A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ίντερ Ίντερ 15 5 5 0 0 14 1 13
2 Γιουβέντους Γιουβέντους 13 6 4 1 1 12 6 6
3 Μίλαν Μίλαν 12 5 4 0 1 10 7 3
4 Λέτσε Λέτσε 11 6 3 2 1 8 5 3
5 Φιορεντίνα Φιορεντίνα 10 5 3 1 1 11 9 2
6 Αταλάντα Αταλάντα 9 5 3 0 2 10 5 5
7 Νάπολι Νάπολι 8 5 2 2 1 8 5 3
8 Φροζινόνε Φροζινόνε 8 5 2 2 1 8 7 1
9 Τορίνο Τορίνο 8 5 2 2 1 6 5 1
10 Βερόνα Βερόνα 7 5 2 1 2 4 5 -1
11 Μπολόνια Μπολόνια 6 5 1 3 1 3 4 -1
12 Σασουόλο Σασουόλο 6 5 2 0 3 9 11 -2
13 Ρόμα Ρόμα 5 5 1 2 2 12 7 5
14 Μόντζα Μόντζα 5 5 1 2 2 4 7 -3
15 Λάτσιο Λάτσιο 4 5 1 1 3 5 8 -3
16 Τζένοα Τζένοα 4 5 1 1 3 4 8 -4
17 Σαλερνιτάνα Σαλερνιτάνα 3 5 0 3 2 4 9 -5
18 Ουντινέζε Ουντινέζε 3 5 0 3 2 1 6 -5
19 Κάλιαρι Κάλιαρι 2 5 0 2 3 1 6 -5
20 Έμπολι Έμπολι 0 5 0 0 5 0 13 -13
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Relegation - Serie B

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr